Tinder Suomi

Tinder on yksi maailman suosituimmista deittisovelluksista, ja myös Suomessa sitä käyttää päivittäin yli 100 000 sinkkua. Tinder on ilmainen ja helppokäyttöinen, joten se on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kokeilla nettideittailua.

Tässä artikkelissa kerromme, miten pääset alkuun Tinderissä ja löydät seuraa.

1. Lataa Tinder

Ensimmäinen askel on ladata Tinder sovellus Google Playsta tai App Storesta. Sovelluksen lataaminen on ilmaista.

2. Luo käyttäjätili

Kun olet ladannut sovelluksen, voit luoda käyttäjätilin. Rekisteröitymiseen tarvitset puhelinnumeron tai Facebook-tilin.

3. Täytä profiilisi

Seuraavaksi on aika täyttää profiilisi. Tärkeintä on lisätä vähintään kaksi kuvaa itsestäsi. Kuvat ovat tärkeä osa Tinder profiilia, sillä ne antavat muille käyttäjille kuvan siitä, millainen olet.

Lisäksi voit kertoa itsestäsi lyhyesti profiilisi biossa. Biossa kannattaa kertoa esimerkiksi harrastuksistasi, kiinnostuksen kohteistasi ja siitä, mitä etsit Tinderistä.

4. Aloita swiping

Kun profiilisi on valmis, voit aloittaa swipingn. Swiping tarkoittaa, että voit joko tykätä tai hylätä muiden käyttäjien profiileja. Jos tykkäät jonkun profiilista, hän saa ilmoituksen siitä. Jos hän myös tykkää sinusta, saatte matchin.

Matchin jälkeen voit aloittaa keskustelun toisen käyttäjän kanssa. Keskustelun avulla voit tutustua paremmin toiseen ihmiseen.

5. Maksulliset ominaisuudet

Tinderissä on myös maksullisia ominaisuuksia, kuten Boost, Super Like ja Gold. Boost-ominaisuus nostaa profiilisi näkyvyyttä 30 minuutin ajaksi. Super Like -ominaisuudella voit ilmaista erityistä kiinnostusta johonkin käyttäjään. Gold-ominaisuudella voit nähdä, ketkä ovat tykkääneet sinusta, ja rajoittaa hakutulostesi aluetta.

Tinder Suomi: Vinkkejä seuraan löytämiseen

Seuraavien vinkkien avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi löytää seuraa Tinderistä:

  • Lisää laadukkaita kuvia itsestäsi. Kuvat ovat tärkeä osa Tinder-profiilia, joten kannattaa panostaa niihin. Kuvat kannattaa ottaa hyvässä valossa ja niissä kannattaa näyttää oma persoonallisuutesi.
  • Ole oma itsesi. Älä yritä olla joku, joka et ole. Ole avoin ja rehellinen itsestäsi, jotta löydät sen oikean ihmisen.
  • Ole kärsivällinen. Se voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin löydät seuraa Tinderistä. Älä lannistu, jos et saa heti matcheja.

Tinder Suomi: Turvallisuus

Nettideittailussa on aina riskejä, joten on tärkeää olla varovainen. Seuraavien vinkkien avulla voit parantaa turvallisuuttasi Tinderissä:

  • Älä anna henkilökohtaisia tietoja ennen kuin tunnet toisen ihmisen riittävän hyvin.
  • Älä tapaa toista ihmistä kasvotusten ennen kuin olet varma hänen henkilöllisyydestään.
  • Kerro jollekulle luotettavalle ystävälle tai perheenjäsenelle, milloin ja kenen kanssa tapaat.

Yhteenveto

Tinder Suomi on hyvä tapa löytää seuraa, jos olet sinkku ja haluat kokeilla nettideittailua. Tinder on helppokäyttöinen ja ilmainen, joten se on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat aloittaa nettideittailun.

Seuraamalla tässä artikkelissa annettuja vinkkejä voit parantaa mahdollisuuksiasi löytää seuraa Tinderistä.

LUE MYÖS: SkyShowTime Suomi

LUE MYÖS: SkyShowTime Suomi

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *