Älypuhelin

Huawei P Smart puhelimen kysynnälle ei näy loppua ja edelliskuukausien tapaan P Smart oli Gigantin myydyin puhelin toukokuussa. Uutena myydyimpien puhelimien TOP10-listalle nousi uusi iPhone SE 2020, joka ylsi suoraan kakkossijalle. Puhelinkauppa on käynyt Gigantissa ylipäätään toukokuussa erinomaisesti ja myynti ylitti edellisvuoden lukemat.

Toukokuun ykkönen Huawei P Smart on jatkanut Gigantin myydyimmät puhelimet TOP10-listan kärjessä koko kevään ajan.Sen taakse kakkossijalle toukokuussa hyppäsi uusi iPhone SE 2020.

– Uuden iPhonen kysyntä on ollut erittäin kovaa ja paikoin tässä mallissa on ollut saatavuushaasteita. Viimeiset viikot ovat kuitenkin olleet parempia ja olemme pystyneet vastaamaan kuluttajien suureen kysyntään, Gigantin puhelinmyynnistä vastaava myyntipäällikkö Mikko Pesonen sanoo.

Samsungeja löytyy TOP10-listalta edelliskuukausien tapaan useampi malli. Toukokuun listalle eri Galaxy-malleja nousi yhteensä peräti neljä.

– On ilo nähdä listalla myös uusia haastajia, kuten Sonylta Xperia L3 sekä One Plus 7 PRO -malli, Pesonen jatkaa.

Gigantin yritysmyynnissä Samsung jatkaa TOP10-listalla vahvalla edustuksella vieden puolet paikoista listauksessa.

– iPhone 11 -mallien kysyntä jatkui yritysasiakkailla edelleen vahvana. Kuluttajapuolesta poiketen myös Nokian puhelimet nousevat TOP10-listaukseen kuukausittain, kertoo Gigantin Yritysmyynnin myyntipäällikkö Pasi Puputti.

Puhelinkauppa ylipäätään on käynyt Gigantissa erinomaisesti: toukokuussa myynti ylitti reilusti edellisvuoden lukemat sekä kappaleissa että arvossa niin kuluttaja- kuin yritysmyynnissäkin.

Myydyimmät puhelimet Gigantissa toukokuussa 2020, kuluttaja-asiakkaat. Suluissa edellisen kuukauden sijoitus.

MerkkiMalli
1HuaweiP Smart 2019(1.)
2iPhoneSE 2020(-)
3SamsungGalaxy A20e(3.)
4SamsungGalaxy A71(-)
5HuaweiP30L(5.)
6SamsungGalaxy A51(2.)
7SamsungGalaxy A40(4.)
8AppleiPhone 11(7.)
9SonyXperia L3(-)
10One Plus7 PRO(6.)

Myydyimmät puhelimet Gigantissa toukokuussa 2020, yritysmyynti. 

MerkkiMalli
1SamsungGalaxy A20e
2AppleiPhone 11
3HuaweiP Smart 2019
4SamsungGalaxy A51
5SamsungGalaxy A40
6SamsungGalaxy A71
7AppleiPhone SE 2020
8Nokia7.2
9AppleIphone 11 Pro
10SamsungXcover 4s

Gigantti julkaisee myydyimmät puhelimet -listaukset kuukausittain, aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Tiedot perustuvat Gigantin eri myyntikanavista saatuihin myyntilukuihin. Aiempien kuukausien myyntitilastot löytyvät osoitteesta: www.gigantti.fi/lehdisto

Lähde MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

By admin

One thought on “Toukokuun 2020 myydyimmät puhelimet TOP 10 – Huawei jatkaa ykkösenä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *