Ruotsalainen Wanderword on juuri julkaissut Fabellan, työkalun, jonka avulla kuka tahansa voi luoda tarinoita puheen, äänen ja vuorovaikutteisuuden avulla.

Boden, Ruotsi – 16. maaliskuuta 2022 – Wanderword, ruotsalainen interaktiivisen ääniviihteen markkinajohtaja, on juuri julkaissut Fabellan – työkalun, joka antaa interaktiivisen äänen voiman kaikkien niiden käsiin, jotka haluavat kertoa tarinoita puheen, äänen ja musiikin avulla.

Mitä Fabellalla voi tehdä

Fabella on editori, jonka avulla voit luoda puhe- ja äänipohjaisia tarinoita, pelejä, tietokilpailuja ja muunlaista ääniviihdettä. Voit jopa tehdä tarinankerronnasta vuorovaikutteista asettamalla sen vastaamaan äänikomentoihin. Se on niin yksinkertainen, että aloittelijat hallitsevat sen muutamassa minuutissa, mutta niin tehokas, että ammattilaiset voivat rakentaa sillä kaupallisia tuotteita.

Miten Fabella toimii
Kun luot uuden projektin, voit aloittaa esimerkiksi tietokilpailun, satunnaisten faktojen tai interaktiivisen tarinan mallipohjalla. Voit myös aloittaa tyhjältä pöydältä. Fabella-projektien rakennuspalikoita kutsutaan solmuiksi (node), ja jos haluat rakentaa niillä asioita, sidot ne toisiinsa haluamassasi järjestyksessä. Solmuja on useita eri tyyppejä, mutta eniten käyttämäsi solmut ovat Say-solmuja (ne sisältävät vuoropuhelua synteettisille teksti-puheeksi-äänille) ja Hear-solmuja (ne kuuntelevat sinun äänisyötteitäsi).

Käytössäsi on mediakirjasto, johon voit ladata äänitiedostoja, kuten äänitehosteita tai musiikkia projektiasi varten. Käytössäsi on myös synteettisten äänien kirjasto, jonka avulla voit luoda hahmoja. Voit myöhemmin päivittää ilmaisesta Starter-paketista Professional-pakettiin, jolloin saat käyttöösi satoja ensiluokkaisia ääniä ja voit luoda rajattoman määrän projekteja, joissa on rajattomasti solmuja.

Mistä Fabella löytyy

Fabella Creatorin kotisivulla fabellacreator.com voit tilata ilmaisen Starter-paketin, jolla voit luoda enintään 2 projektia, joissa kussakin on enintään 100 solmua. Voit päivittää Professional-suunnitelmaan milloin tahansa ja avata paljon enemmän ääniä ja ominaisuuksia.

Tehty Fabellalla
Nämä ovat esimerkkejä Fabellassa luoduista ammattilaistuotteista: Roolipeli, kauhuteemainen seikkailupeli ja interaktiivinen äänikirja, jossa on salakirjoituksia ja arvoituksia ratkaistavana.


Vieraile FABELLACREATOR.COM kokeillaksesi sitä maksutta.

Lisätietoja Wanderwordista

Wanderword kehittää ja julkaisee uraauurtavia interaktiivisia äänikokemuksia maailmanlaajuisille mobiili- ja älykaiutinmarkkinoille. Teknologia-alusta Fabellan avulla, annamme tarinankertojille mahdollisuuden luoda omia interaktiivisia äänitarinoita. Sisäinen Polar Night Studiomme ylittää rajoja huippuluokan tuotannolla.Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *