Samsung julkisti uuden Smart Monitor M8

Samsungin uusin “do-it-all”-näyttö ja monipuolisesti eri käyttötarpeisiin soveltuva Smart Monitor M8 tulee saataville uusissa Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue ja Spring Green -värivaihtoehdoissa.

Samsung on julkistanut tyylikkään ja entistä ohuemman Smart Monitor M8 -näytön. Kooltaan 32-tuumainen lippulaivamalli on saatavilla neljässä uudessa värivaihtoehdossa ja sen keskeisiin ominaisuuksiin lukeutuvat UHD-resoluutio sekä SlimFit Cam -kamera.

Uusi Smart Monitor on jatkoa Samsungin marraskuussa 2020 lanseeraamalle “do-it-all” -näyttöjen tuoteperheelle, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön aina tehokkaasta työskentelystä mukaansatempaavaan viihdekokemukseen.

Tyylikkäästi muotoiltu M8-malli on paksuudeltaan vain 11,4 millimetriä, eli noin kolmasosan edeltäviä mallejaan ohuempi. Kattava värivalikoima on suunniteltu sulautumaan erilaisiin ympäristöihin ja vastaamaan monipuolisesti eri käyttäjien mieltymyksiin.

“Smart Monitor -sarjan avulla voimme tarjota entistä helpompia ratkaisuja nykyaikaisille käyttäjille. Uusi M8-näyttö sisältää älykästä tekniikkaa, ja se on saatavana useassa eri värissä. Smart Monitor M8:n avulla käyttäjä pääsee kokemaan sekä käytännölliset toiminnot että tyylikkään muotoilun”, sanoo Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

Tuottavuutta ja viihdettä

Smart Monitor M8 luo päivitetyn Smart Hubin avulla täydellisen kotitoimistoympäristön ilman tarvetta tietokoneelle. Workspace-käyttöliittymä sisältää kaikki tarvittavat palvelut yhdellä näytöllä työskentelyyn. Voit muodostaa langattoman yhteyden tietokoneeseen, hyödyntää laajasti sovelluksia, kuten Samsung DeX:ä, Apple AirPlay 2 ja Microsoft 365 -pilvipalvelua sekä peilata älypuhelimen sisällön helposti ruudulle.

Viihdepuolella M8-näyttö erottautuu perinteistä näytöstä, sillä se tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia erilaisista suoratoistopalveluista, kuten Netflixistä, Amazon Prime Videosta, Disney+:sta ja Apple TV:stä, Wi-Fin kautta ilman erillistä liitäntää tietokoneeseen tai televisioon.

M8-näyttö tarjoaa lisäksi mukautuvan kuvatekniikan, joka parantaa katselukokemusta säätämällä automaattisesti näytön kirkkautta ja värilämpötilaa. M8 sisältää myös korkeussäädettävän jalustan ja kallistustoiminnon, joiden avulla käyttäjä voi säätää näytön itselleen täydelliseen asentoon.

Monipuolisia ominaisuuksia

Uusi Smart Monitor M8 sisältää useita erilaisia toimintoja ja mahdollisuuksia:

  • SlimFit Cam -kameran voi kiinnittää näyttöön helposti magneetilla. Kamerassa on myös kasvojentunnistus ja automaattinen zoomaustoiminto, joka tunnistaa nopeasti henkilön kasvot ja tarkentaa automaattisesti kohteeseen. Toisin sanoen se pystyy seuraamaan yksittäistä puhujaa, ollen näin täydellinen vaihtoehto aktiiviseen esitykseen tai striimaukseen. Näytön sisäänrakennettu videopuhelusovellus tukee suosituimpia puhelusovelluksia, kuten esimerkiksi Google Duo -palvelua, jonka avulla käyttäjät voivat työskennellä etänä tai osallistua videoneuvotteluihin kotona tai työpaikalla SlimFit-kameran avulla.
  • SmartThings Hub on keskittymä, johon käyttäjä voi yhdistää kaikki kodin IoT-laitteet langattomasti. SmartThings-sovelluksen avulla on mahdollista käyttää kodin IoT-laitteita helposti yhden ohjauspaneelin avulla, sillä se tunnistaa kaikki näyttöön kytketyt laitteet, jopa valokatkaisimen.
  • Far Field Voice -mikrofonilla voi ohjata laitteita äänikomennolla ja hyödyntää esimerkiksi siihen tarkoitettuja ohjelmia, kuten Bixbyä ja Amazon Alexaa. Lisäksi mikrofoni käyttää Always On Voice -toimintoa, joka näyttää keskustelutiedot näytöllä Bixbyn ollessa aktivoitu, vaikka näyttöruutu olisi sammutettuna.

Vuoden alussa järjestetyillä CES-messuilla Smart Monitor M8 ansaitsi CTA:n (Consumer Technology Association) myöntämän CES Innovation Awards -palkinnon tunnustuksena näyttöteknologiastaan.

Samsung Smart Monitor M8:n voi ennakkotilata Pohjoismaissa huhtikuun puolesta välistä alkaen. Sen suositushinta on 849 €.

Lähde ja Kuva: Samsung


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

By Niko

2 thoughts on “Samsung julkisti uuden Smart Monitor M8 -näytön neljässä tyylikkäässä värissä – muotoilultaan nyt entistäkin ohuempi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *