Osa meistä tietää ettei kaikissa puhelimissa ole googlen tarjoamia palveluita. Puhelimesi voi olla esimerkiksi Huawein uusimmat mallit jotka eivät sisällä Googlen tarjoamia palveluita tai joku muu laite.

Huawein uusimmat mallit eivät omista Googlen tarjoamia palveluita eli tarkoitetaan Google Mobile Services palveluita. Tämä tarkoittaa ettei puhelimessa ole Google Play- sovelluskauppaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että et voisi ladata puhelimeesi toivottuja sovelluksia, koska on olemassa myös Huawein oma AppGallery. Sieltä Huawei-laitteen omistajat voivat etsiä toivottuja sovelluksiaan ja ladata ne suoraan puhelimeensa. Myös muut laitteet ilman asennettuja Googlen palveluita pitäisi toimia, jos laite on Android-käyttöjärjestelmällä varustettu.

Eikä tässä vielä kaikki, voit myös etsiä ja asentaa nopeasti sovelluksia puhelimeesi käyttämällä AppSearch-sovellushakukonetta, joka etsii sovelluksia eri lähteistä ja asentaa se puolestasi puhelimeesi vaivattomasti ja nopeasti.

Onko olemassa muita sovelluksen lataamiseen tarkoitettuja paikkoja?

Kyllä on. Olemassa on monia muita paikkoja josta ladata sovelluksia ilman Google Play-sovelluskauppaa. Näitä ovat mm. Aurora Store, Amazon App Store ja MoreApps. Katso näistä lisää alla olevista videoista.

Amazon App Store

Aurora Store

MoreApps

MoreApps 2

By admin

7 thoughts on “Vinkki: Ei googlen palveluita? Täältä löydät myös sovelluksia!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *