Xiaomin uusi lippulaivapuhelinten Xiaomi 12 -sarja tulee myyntiin Suomessa tänään

Xiaomin julkaisema Xiaomi 12 -sarja on huipputason puhelin käyttäjälle, joka viihtyy kameran takana ja odottaa puhelimelta prosessoria ja suorituskykyä, jotka pysyvät mukana nopeassakin tahdissa.

– Viime viikolla Wienissä Euroopan markkinoille julkistettu Xiaomi 12 -sarja on herättänyt runsaasti kiinnostusta niin mediassa kuin jälleenmyyjissäkin. Etenkin Xiaomi 12 Pro tarjoaa huippuluokan puhelinkokemuksen vaativaankin makuun. Todelliset edelläkävijät saavat ensimmäisen kahden viikon ajan myös Xiaomi Watch S1 -älykellon kaupan päälle, ja pääsevät etunenässä testaamaan huippupuhelinta ja kelloa yhdessä, Xiaomi Suomen myyntipäällikkö Pekko Honkasalo kertoo.

Lippulaivatason kamerateknologiaa, prosessointia ja akku täyteen reilussa vartissa

Kaikista Xiaomi 12 -sarjan lippulaivapuhelimista löytyy huipputason kolmoiskamerarakenne, jossa pääkamerana toimii 50 MP laajakulmakamera. Myös videokuvaaminen on nostettu uudelle tasolle, kun Xiaomi 12 Pro ja Xiaomi 12 tarjoavat 8K-laadun mahdollistavat kuvausominaisuudet. Xiaomin patentoimien tekoäly-algoritmien avulla Xiaomi 12 Prolla ja Xiaomi 12 -laitteella kuvista tulee toivottuja myös pimeämmissä kuvausolosuhteissa tai kohteen ollessa liikkeessä.

Xiaomi 12 Pro ja Xiaomi 12 malleja pyörittää Snapdragon® 8 Gen 1 -prosessori, joka lupaa kasvattaa grafiikkaprosessorille 30% lisää puhtia ja on samalla 25% energiatehokkaampi edelliseen sukupolveen verrattuna. Xiaomi 12 Pro -mallista löytyy uskomattoman nopea lataustoiminto, joka lataa akun täyteen vain 18 minuutissa. Xiaomista on haastajaksi markkininoilla ja voi olla sinulle paras puhelin.

Kauttaaltaan uudelle tasolle nostettu käyttökokemus

Xiaomi 12 -sarjan laitteiden huippulaatuiset ja testeissä palkitut näytöt toistavat värin juuri niin kuin kuuluukin. Lippulaivapuhelinten Xiaomi 12 -sarjan laitteista löytyy SOUND BY Harman Kardon äänijärjestelmä jota pyörittää Dolby Atmos®, joka takaa mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen.

Xiaomi tarjoaa kaikille Xiaomi 12 -sarjan laitteille myös joukon lippulaivakokemuksen viimeisteleviä lisäetuja. Xiaomi 12 -sarjan laitteen ensiluokkainen kokemus taataan ilmaisella näytönvaihtopalvelulla2 180 päivän sisällä ostohetkestä, ja 12 Pro -laitteen ostajalle tarjottava laitetakuu3 takaa onnistuneen käyttökokemuksen.

20.4. mennessä Xiaomi 12 Pron tai Xiaomi 12 ostajat saavat mukaan uuden Xiaomi Watch S1 -älykellon, joka tarjoaa aktiiviselle liikkujalle huippuominaisuuksia terveyden ja liikkumisen seuraamiseen.

Lähde: Xiaomi Corporation

By Niko

One thought on “Xiaomin uusi lippulaivapuhelinten Xiaomi 12 -sarja tulee myyntiin Suomessa tänään”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.