Xiaomin uusi lippulaivapuhelinten Xiaomi 12 -sarja tulee myyntiin Suomessa tänään

Xiaomin julkaisema Xiaomi 12 -sarja on huipputason puhelin käyttäjälle, joka viihtyy kameran takana ja odottaa puhelimelta prosessoria ja suorituskykyä, jotka pysyvät mukana nopeassakin tahdissa.

– Viime viikolla Wienissä Euroopan markkinoille julkistettu Xiaomi 12 -sarja on herättänyt runsaasti kiinnostusta niin mediassa kuin jälleenmyyjissäkin. Etenkin Xiaomi 12 Pro tarjoaa huippuluokan puhelinkokemuksen vaativaankin makuun. Todelliset edelläkävijät saavat ensimmäisen kahden viikon ajan myös Xiaomi Watch S1 -älykellon kaupan päälle, ja pääsevät etunenässä testaamaan huippupuhelinta ja kelloa yhdessä, Xiaomi Suomen myyntipäällikkö Pekko Honkasalo kertoo.

Lippulaivatason kamerateknologiaa, prosessointia ja akku täyteen reilussa vartissa

Kaikista Xiaomi 12 -sarjan lippulaivapuhelimista löytyy huipputason kolmoiskamerarakenne, jossa pääkamerana toimii 50 MP laajakulmakamera. Myös videokuvaaminen on nostettu uudelle tasolle, kun Xiaomi 12 Pro ja Xiaomi 12 tarjoavat 8K-laadun mahdollistavat kuvausominaisuudet. Xiaomin patentoimien tekoäly-algoritmien avulla Xiaomi 12 Prolla ja Xiaomi 12 -laitteella kuvista tulee toivottuja myös pimeämmissä kuvausolosuhteissa tai kohteen ollessa liikkeessä.

Xiaomi 12 Pro ja Xiaomi 12 malleja pyörittää Snapdragon® 8 Gen 1 -prosessori, joka lupaa kasvattaa grafiikkaprosessorille 30% lisää puhtia ja on samalla 25% energiatehokkaampi edelliseen sukupolveen verrattuna. Xiaomi 12 Pro -mallista löytyy uskomattoman nopea lataustoiminto, joka lataa akun täyteen vain 18 minuutissa. Xiaomista on haastajaksi markkininoilla ja voi olla sinulle paras puhelin.

Kauttaaltaan uudelle tasolle nostettu käyttökokemus

Xiaomi 12 -sarjan laitteiden huippulaatuiset ja testeissä palkitut näytöt toistavat värin juuri niin kuin kuuluukin. Lippulaivapuhelinten Xiaomi 12 -sarjan laitteista löytyy SOUND BY Harman Kardon äänijärjestelmä jota pyörittää Dolby Atmos®, joka takaa mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen.

Xiaomi tarjoaa kaikille Xiaomi 12 -sarjan laitteille myös joukon lippulaivakokemuksen viimeisteleviä lisäetuja. Xiaomi 12 -sarjan laitteen ensiluokkainen kokemus taataan ilmaisella näytönvaihtopalvelulla2 180 päivän sisällä ostohetkestä, ja 12 Pro -laitteen ostajalle tarjottava laitetakuu3 takaa onnistuneen käyttökokemuksen.

20.4. mennessä Xiaomi 12 Pron tai Xiaomi 12 ostajat saavat mukaan uuden Xiaomi Watch S1 -älykellon, joka tarjoaa aktiiviselle liikkujalle huippuominaisuuksia terveyden ja liikkumisen seuraamiseen.

Lähde: Xiaomi Corporation


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

By Niko

2 thoughts on “Xiaomin uusi lippulaivapuhelinten Xiaomi 12 -sarja tulee myyntiin Suomessa tänään”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *