140-juhlavuottaan viettävän Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Vastuullisuus on ollut osa strategiaa jo yli 10 vuoden ajan, ja päivitetyt vastuullisuustavoitteet on nyt asetettu ulottumaan vuoteen 2024. Elisan toimenpiteillä voidaan vaikuttaa merkittävästi yhteiskuntaan ja edistää vastuullista liiketoimintaa.

Elisan liiketoiminta ja digitalisaatioratkaisut edistävät kestävää kehitystä ja asiakkaiden sekä yhteiskunnan ympäristöystävällistä toimintaa. Ympäristötyössä Elisa on edelläkävijä, yhtiö on hiilineutraali ja liiketoiminta YK:n kestävän kehityksen kriteerien mukaista.

– Olemme tehneet määrätietoista työtä esimerkiksi ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Nyt päivitetyt vastuullisuustavoitteemme korostavat kädenjälkemme merkitystä. Se tarkoittaa sitä positiivista vaikutusta asiakkaidemme, yhteiskunnan ja ympäristön hyväksi, jota voimme liiketoiminnallamme edistää, sanoo Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

Elisan päivitetyt vastuullisuustavoitteet keskittyvät nopeiden yhteyksien saatavuuteen, kyberturvallisuuteen, hiilikädenjäljen kasvattamiseen, mobiiliverkon energiatehokkuuteen, innovaatioihin ja tasa-arvon edistämiseen. Elisa tulee julkaisemaan keskeiset vastuullisuusmittarit osavuosikatsauksissaan. Kvartaaliraportointi mahdollistaa tavoitteiden ajantasaisen seurannan myös toimintavuoden aikana.

– Olemme julkaisseet jo vuosia varmennetun yritysvastuuraportin, jonka kokonaisuudessaan allekirjoittaa Elisan hallitus. Nyt laajennamme vastuullisuusraportointia niin, että vuoden 2022 Q1-tulosjulkaisusta alkaen raportoimme talouslukujen lisäksi myös keskeisten vastuullisuusmittareiden tulokset. Näemme, että läpinäkyvä raportointi vastuullisuudesta edistää kestävää kehitystä, Mattila jatkaa.

Lisätietoja Elisan vastuullisuudesta www.elisa.fi/vastuullisuus

Lähde: ePressi

LUE MYÖS:
Garmin esittelee korkealaatuisen epix-älykellon, jossa on kirkas AMOLED-näyttö ja jopa 16 päivän akun kesto

Kryptovaluutoista ja rahasta uutisoimme www.kryptopankki.com verkkosivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *