Nyt voit helposti muokata ja tulostaa ammattitason tarramerkintä muutamalla napautuksella. Uusin tarratulostinsovelluksemme – Pro Label Tool – on täynnä uusia ominaisuuksia, ja se on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

Pro Label Tool -sovellus, joka on yhteensopiva Brother PT-E550WVP PT-E550WNIP-, PT-P750W-, PT-D800W, PT-P900W- ja PT-P950NW-tarratulostimien kanssa, korvaa Mobile Cable Label Tool -sovelluksemme, joka jo tarjoaa tehokasta etiketöintiä ammattilaisille, kuten sähköasentajille, tietotekniikan asiantuntijoille ja datateknikoille.

Kaapeleiden, liitäntäpaneelien, etulevyjen ja verkkolaitteiden tunnistamiseen käytettävissä olevat monet suositut mallit nopeuttavat huomattavasti tarrojen luomisprosessia ja vähentävät väärän pituisten tarrojen tulostamisesta aiheutuvia virheitä. Täysin räätälöityjen tarrojen luominen on myös helppoa. Pro Label Tool -sovelluksen avulla ammattimainen etiketöinti on entistäkin helpompaa.

Helppo käyttää

Valitse, muokkaa ja tulosta ammattilaatuisia tarroja älypuhelimellasi pysty- ja vaakatasossa. Voit nopeuttaa tarratulostusta paikan päällä, mukauttaa valikkonäyttöä ja muuttaa tekstilohkon leveyttä dynaamisesti muokkausvalikossa.

Pysy ajan tasalla

Voit ladata automaattisesti tulostusvalmiita esisuunniteltuja tarramalleja Brotherin pilvipalvelimelta, jotta ne pysyvät ajan tasalla kytkentäsäännösten ja standardien kanssa. Löydät mallit nopeasti uuden hakupalkin avulla.

Täysin yhdistettävissä

Pro Label Tool -sovellus on yhdistettävissä CSV-tietokantaan paikan päällä työn tehokkuuden lisäämiseksi ja virheiden poistamiseksi. Voit siirtää P-touch editor -tarramalleja helposti tietokoneelta tulostettavaksi myös tien päällä. Voit myös tallentaa ja jakaa malleja muiden käyttäjien kanssa.

Pro Label Tool -sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta.

Huomaa, että koska Pro Label Tool -sovellus korvaa Mobile Cable Label Tool -sovelluksemme, Mobile Cable Label Tool poistuu sovelluskaupoista 29. maaliskuuta 2022.

Lähde: MyNewsDesk

LUE MYÖS: Suuryritysten investointihalut ovat kääntyneet selvään nousuun, selviää OP:n vuosittaisesta suuryritystutkimuksesta. Yritysten usko markkinan kasvuun ja omaan menestykseen on vahva.

Tsekkaa uutisia kryptovaluutoista osoitteesta www.kryptoraha.info


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

2 thoughts on “Uusi Pro Label Tool -sovellus ammattimaiseen tarramerkintään”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *