älypuhelin

Elisan lokakuun myydyin puhelin oli kuluttajille OnePlus Nord CE 3 Lite 5G ja yritysasiakkaille Apple iPhone 15 Pro 5G. Myydyin älykello oli lasten kellopuhelin Xplora XGO3.

Lokakuussa OnePlus Nord CE 3 Lite 5G piti paikkansa kuluttaja-asiakkaiden listaykkösenä toista kuukautta peräkkäin. Listan toisen sijan vei Samsung Galaxy A14 5G ja kolmannelle ylsi Apple iPhone 15 Pro Max 5G. Edellisten kuukausien tapaan lähes kaikki myydyimmät puhelimet ovat 5G-malleja.

 – Myydyimpien listan kärjessä jatkoi hinta-laatusuhteeltaan hyväksi todettu ja viime kuussa ykköseksi noussut OnePlus Nord CE 3 Lite 5G. Myös Applen uutuuksien toimitukset käyvät kiivaana, ja niitä nousi kuluttajien listalle edelliskuukautta enemmänkertoo Elisan kuluttajien laiteliiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Nokkonen.

– Lisäksi toimme lokakuussa myyntiin aluksi ainoana jälleenmyyjänä OnePlussan uuden ja ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelinmallin, OnePlus Openin. Ensimmäinen rajoitettu erä myytiin loppuun ennätysajassa, ja asiakkaidemme palaute uutuuspuhelimesta on ollut vähintäänkin yhtä hyvää kuin lukuisat alan asiantuntijoiden antamat arvostelut. Kovaa kysyntää helpottamaan saamme seuraavan erän toimitettavaksi asiakkaille jo tällä viikolla, Nokkonen jatkaa.

Yritysasiakkaiden listalla uudet iPhonet valloittivat kärjen

Yritysasiakkaiden puolella Apple iPhone 15 Pro 5G jatkoi ykköspaikalla ja peräti kolme ensimmäistä sijaa menivät uusille iPhoneille. Neljänneltä ja viidennellä sijalta löytyy niin ikään iPhone, ensimmäisen Samsungin ollessa vasta listan sijalla 6.

– Uusilla iPhoneilla on ollut huima aloitus. Tietyissä malleissa, kuten 15 Pro Max 5G:ssä, kysyntä on alussa todella kovaa. Tässä kohtaa sijoitukset määräytyvät kuitenkin pitkälti eri mallien saatavuuden mukaan. Ensimmäisenä liikkeellä ovat ne, jotka haluavat uudesta puhelimesta juuri sen parhaimman mallin, ja kysyntä tasaantuu sitten eri mallien kesken tulevina kuukausina, kertoo Elisan yritysasiakkaiden liiketoimintajohtaja Petteri Svensson.

 Joka neljäs ostettu kello oli eSIM-kellopuhelin

 Lasten kellopuhelin Xplora XGO3 nähtiin taas kärkipaikalla, mutta suosiotaan ovat kasvattaneet erityisesti eSIM-kellopuhelinmallit. eSIM on puhelimeen tai muuhun älylaitteeseen sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti.

– Lokakuussa joka neljäs ostettu kello oli eSIM-kellopuhelin, kun taas koko vuotta katsoen määrä on joka viides. Suosion noususta kertoo myös se, että niiden myynti on tuplaantunut vuoden takaiseen verrattuna. Yhä useammat asiakkaistamme valitsevat eSIM-kellopuhelimen, joka vapauttaa jättämään puhelimen halutessaan kotiin. Se tuo turvaa vaikkapa yksin maastossa liikkuessa, kun sillä voi soittaa ja pääsee nettiin, Nokkonen kertoo.

Elisan myydyimmät puhelimet, lokakuu 2023

Henkilöasiakkaat

 1. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
 2. Samsung Galaxy A14 5G
 3. Apple iPhone 15 Pro Max 5G
 4. Samsung Galaxy A34 5G
 5. Samsung Galaxy A54 5G
 6. Apple iPhone 15 Pro 5G
 7. OnePlus Nord 3 5G
 8. Apple iPhone 13 5G
 9. Apple iPhone 14 5G
 10. Honor 90 5G
 11. Nokia 105 4G
 12. Samsung Galaxy A14
 13. Samsung Galaxy S23 5G
 14. Honor X6a
 15. OnePlus 11 5G

Yritysasiakkaat

 1. Apple iPhone 15 Pro 5G
 2. Apple iPhone 15 Pro Max 5G
 3. Apple iPhone 15 5G
 4. Apple iPhone 13 5G
 5. Apple iPhone 14 5G
 6. Samsung Galaxy A54 5G
 7. Samsung Galaxy S23 5G
 8. Samsung Galaxy A14
 9. Samsung Galaxy A34 5G
 10. Samsung Galaxy A14 5G
 11. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
 12. OnePlus 11 5G
 13. Samsung Galaxy XCover 5 Enterprise Edition
 14. Apple iPhone SE (2022) 5G
 15. OnePlus Nord 3 5G

Elisan myydyimmät älykellot, lokakuu 2023

 1. Xplora XGO3 Lasten kellopuhelin
 2. Apple Watch S9 GPS
 3. Huawei Watch GT 4
 4. Apple Watch SE 2 4G eSIM Kellopuhelin
 5. Apple Watch Ultra 2 4G eSIM Kellopuhelin
 6. Samsung Galaxy Watch 6 4G eSIM Kellopuhelin
 7. Apple Watch SE 2 GPS
 8. Polar Ignite 2
 9. Samsung Galaxy Watch5 4G eSIM Kellopuhelin
 10. Garmin Venu 2 -sarja
 11. Xplora X6 Play Lasten Kellopuhelin
 12. Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G eSIM Kellopuhelin
 13. Apple Watch S9 4G eSIM Kellopuhelin
 14. Polar Ignite 3
 15. Garmin Fenix 7

Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

By Niko

One thought on “Elisan myydyimmät puhelimet ja älykellot lokakuussa 2023: Kuluttajia kiinnosti hinta-laatusuhteeltaan hyvä OnePlus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *