Saksan liigassa on aina paljon hyviä hyökkääviä pelaajia. Siksi monet ottelut täällä ovat niin tehokkaita. Meillä Vivatbet urheilu vedonlyönti voit lyödä vetoa kaikista tämän mestaruussarjan otteluista. 

Voit myös lyödä vetoa otteluista, joissa on mukana Stuttgart. Juuri tämän seuran kokoonpanossa pelasi yksi Bundesliigan ennätysmiehistä. Puhumme Seru Ghirassin , joka osoitti uskomatonta suorituskykyä 2023/24-kampanjassa. Näin hyökkääjästä tuli Saksan mestaruussarjan historian ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt 14 maalia 8 avauskierroksella.

Kukaan koko Bundesliigassa ei ole koskaan päässyt lähellekään tätä lukua. Saksan liigaa on helppo seurata nytkin Vivatbet, jossa urheilu vedonlyönti on tarjolla jokaiseen otteluun.

Ghirassin esitys kaudella 2023/24 oli todellinen sensaatio. Hyökkääjä, joka ei ollut koskaan aiemmin tehnyt yli 11 maalia kauden aikana, onnistui nostamaan suorituksensa aivan uudelle tasolle. Hänestä tuli Stuttgartin hyökkäyksen todellinen johtaja ja hän auttoi joukkuetta saavuttamaan ratkaisevia pisteitä.

Mikä sai Ghirassin jäämään Bundesliigan historiaan?

Hyökkääjän valovoimainen ja tehokas pelaaminen on monille faneille todellinen ilmestys. Mutta mikä tärkeintä, hyökkääjän tarkat osumat ovat auttaneet Stuttgartia suoriutumaan yli odotusten. Seuraa on helppo seurata nytkin Vivatbet.ee:ssä. Se kattaa sen ottelut paitsi Saksan liigassa, myös muissa turnauksissa.

Ja kaikkialla muualla guinealainen hyökkääjä on ollut hyvä. Hänen tärkeimpiä vahvuuksiaan ovat mm:

  1. Erinomainen sijainnin valinta. Tämän vuoksi hyökkääjä joutui yleensä edullisempaan asemaan vastustajiinsa verrattuna. Tämä antoi hänelle mahdollisuuden iskeä säännöllisesti mukavista paikoista. 
  2. Hyvä peli ”toisessa kerroksessa”. Jalkapalloilija on voimakas ja pitkä. Tämän ansiosta hän ylitti helposti vastustajansa asennetuissa kaksintaisteluissa. Tämä hyödytti säännöllisesti tiimiä. 
  3. Voimakas ja hyvin sijoitettu isku. Yhdenkään maalivahdin ei ollut helppoa selviytyä hyökkääjän ”laukauksista”. Ja sillä ei ole väliä, mistä asennosta hyökkääjä ampuu.

Ghirassin puolsi myös se, että turhaa painostusta ei ollut. Kukaan ei olisi voinut kuvitella, että guinealainen esiintyisi näin loistavasti. Kyllä hänen vahvat ominaisuutensa olivat tiedossa jo pitkään. Mutta hyökkääjältä puuttui usein vakaus. Mutta kaudella 2023/23 hän onnistui parantamaan myös tätä osa-aluetta.

Hyökkääjä on jo tehnyt historiaa Saksan mestaruussarjassa. Tätä turnausta on helppo seurata Vivatbet. Turnauksen kalenteri on erittäin tiukka, mutta nyt ei varmasti yksikään ottelu mene faneilta ohi.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *