Etteplan on julkaissut maailmanlaajuisesti saatavilla olevan Etteplan HowTo -palvelun. Täysin uusi pilvipohjainen ratkaisu mahdollistaa teollisuuslaitteita ja muita valmistavan teollisuuden tarpeita koskevan teknisen tiedon tehokkaan luomisen, turvallisen ylläpidon ja monikanavaisen on demand -jakelun.

Etteplan HowTo on kokonaisvaltainen pilvipohjainen palvelu digitaalisen teknisen tiedon hallintaan ja tallentamiseen. Se hakee pilvestä dataa ja muokkaa sen interaktiiviseen muotoon, jota käyttäjä pääsee hyödyntämään älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sovelluksen tai käyttöliittymän kautta. Etteplan How To –palvelun avulla tietoa voidaan kääntää jouhevasti, jakaa muutoksia välittömästi ja käyttää sisältöjä ketterästi myös uusiin tarpeisiin. Ajantasainen dokumentaatio on aina saatavilla verkossa ja ammattilaisten käytettävissä millä tahansa laitteella. Sisällöstä voidaan myös tehdä kattavasti hakuja.

Päivittyvä ja helposti saatavilla oleva digitaalinen tekninen dokumentaatio lisää asennus- ja huoltotehtävissä ja muilla vaativilla aloilla työskentelevien insinöörien, teknikoiden ja asiantuntijoiden tuottavuutta. Kun tärkeän tiedon etsimiseen kuluu vähemmän aikaa, ongelmatilanteet saadaan aiempaa useammin hoidettua kerralla nopeasti kuntoon. Prosesseista tulee nopeampia ja tehokkaampia, mikä parantaa niin työntekijöiden kuin asiakkaiden tyytyväisyyttä.

”Pilvipohjainen ja helposti haettavissa oleva tekninen dokumentaatio tuo käyttäjille välitöntä helpotusta siihen tilanteeseen, jossa he tavallisesti turhautuvat vastausta etsiessään. Ensimmäiset toteutukset ovat osoittaneet tuottavuuden paranevan selvästi erilaisissa asennus-, käyttö- ja kunnossapitotehtävissä, kun oikea tieto löytyy helposti juuri silloin, kun sitä tarvitaan”, sanoo Mikael Vatn, Etteplanin Teknisen dokumentoinnin ratkaisut-palvelualueen johtaja.

Tuotekehityksen ja uusien tuotteiden markkinoille tuonnin nopeuttamiseksi teknistä dokumentaatiota täytyy luoda aiempaa nopeammin, mutta samalla asianmukaisia säädöksiä noudattaen. Sisällön kierrättäminen, manuaalien rikastaminen visuaalisilla elementeillä ja jakelu pilvialustalta muuttaa täysin teknisen dokumentaation luomisen ja julkaisemisen prosessin.

“Etteplan HowTo on uuden ajattelun tulos. Olemme muotoilleet uudelleen ammatillisen teknisen informaation tuottamisen ja käytön kokonaisprosessin. Ensisijaisena tavoitteena oli lisätä tiedon luomisen, kääntämisen, uudelleenkäytön ja jakelun tehokkuutta. Olemme ylpeitä siitä, että pystyimme kehittämään tällaisen mullistavan palvelun koronavuodesta huolimatta ”, Mikael Vatn sanoo.

Pilvipohjainen teknisen dokumentaation jakelu parantaa myös työturvallisuutta, koska ohjeet ovat aina käsillä ja ajan tasalla. Monimutkaisissa teknisissä tehtävissä helposti ymmärrettävä opastus on välttämätöntä, jotta varmistetaan, että kaikkia prosesseja noudatetaan oikein. Etteplan HowTo -palvelun ainutlaatuiset analytiikkaominaisuudet antavat palautetta siitä, miten ja milloin tietoa käytetään. Sen avulla koneiden ja laitteiden toimittaja saa arvokasta tietoa, jonka avulla se voi parantaa entisestään paitsi dokumentaatiota myös itse tuotetta tai palvelua.

Tutustu tarkemmin Etteplan HowTo -palveluun: www.etteplan.com/howto

Lähde: News Cision

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *