Älypuhelimet

Samsung jatkoi vahvaa suorittamistaan Gigantin helmikuun myydyimpien puhelimien joukossa. Listoilla näkyi myös kuluttajien ja yritysten kasvava kiinnostus 5G-teknologiaa kohtaan.

Gigantin helmikuun myydyimpien listan kärkipaikan vei tammikuulta tuttu Samsung Galaxy A41. Listalla nähtiin myös peräti neljä nousijaa, kun listalle palasi OnePlusin elokuussa markkinoille tuoma Nord-malli.

Samsungin vahva rintama näkyy listalla aiempien kuukausien tapaan. Yhteensä korealaisvalmistajalta on kymmenen joukossa nyt peräti viisi mallia, Gigantin puhelinmyynnistä vastaava myyntipäällikkö Mikko Pesonen sanoo.

Listalle nousi helmikuun aikana myös kaksi 5G-puhelinta: jo mainitun OnePlus Nordin lisäksi Motorolan Moto G:n 5G Plus -malli.

5G-puhelinten kysyntä kasvaa jatkuvasti verkkojen kehittyessä. Vaikka vielä myydyimpien listalla ei ole montaa 5G-mallia, uskomme että jo seuraavien kuukausien aikana tilanne voi muuttua, Pesonen lisää.

Apple ja 5G kiinnostavat yrityspuolella

Myös Gigantin Yritysmyynnin listalla näkyy Samsungin vahva edustus, mutta kuluttajapuolesta poiketen yritysasiakkaita kiinnostavat edelleen myös Applen puhelimet. Kuluttajapuolen kymmenen parhaan joukossa oli Applelta ainoastaan kestosuosikki iPhone11. Yrityspuolen listalla sen sijaan oli peräti kolme Applen mallia.

-Myös kasvava kiinnostus 5G-malleja kohtaan näkyy meidän myynnissämme, Gigantin Yritysmyynnistä vastaava myyntipäällikkö Pasi Puputti kertoo.

Yritysmyynnin listalla 5G-teknologiaa edustavat Applen iPhone 12 Pro ja Samsung Galaxy A42

Myydyimmät puhelimet Gigantissa helmikuussa2021, kuluttaja-asiakkaat. Suluissa edellisen kuukauden sijoitus

 1. Samsung Galaxy A41 (1.)
 2. OnePlus Nord N100 (4.)
 3. Samsung Galaxy A12 (-)
 4. OnePlus Nord (-)
 5. Samsung Galaxy A20e (3.)
 6. Apple iPhone 11 (7.)
 7. Samsung Galaxy A51 (2.)
 8. Motorola Moto G 5G Plus (-)
 9. Motorola Moto G 9 Play (-)
 10. Samsung Galaxy A21s (10.)

Myydyimmät puhelimet Gigantissa helmikuussa 2021, yritysasiakkaat. Suluissa edellisen kuukauden sijoitus.

 1. Samsung Galaxy A20e (1.)
 2. Apple iPhone 12 (-)
 3. Samsung Galaxy A41 (8.)
 4. Nokia 800 tough (4.)
 5. Samsung Galaxy A51 (2.)
 6. Apple iPhone 11 (-)
 7. Apple iPhone 12 Pro (5.)
 8. Samsung Galaxy A42 (-)
 9. Samsung Galaxy Xcover 4S (6.)
 10. OnePlus Nord (-)

Gigantti julkaisee myydyimmät puhelimet -listaukset kuukausittain, aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Tiedot perustuvat Gigantin eri myyntikanavista saatuihin myyntilukuihin.

Lähde: MyNewsDesk

By admin

2 thoughts on “Helmikuun 2021 myydyimmät puhelimet TOP 10 – Kiinnostus 5G-puhelimia kohtaan kasvaa käsikädessä verkon kanssa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *