Kuva: Samsung

Galaxy Watch4 -sarja tarjoaa kokonaisvaltaisen sarjan terveysominaisuuksia, täysin uuden käyttöjärjestelmän ja -liittymän sekä parannetun suorituskyvyn.

11. elokuuta 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd julkisti tänään Galaxy Watch4- ja Galaxy Watch4 Classic -älykellot aloittaen älykellojen uuden aikakauden. Galaxy Watch4 -sarja sisältää ensimmäistä kertaa Wear OS -käyttöjärjestelmän, jonka Samsung on kehittänyt yhdessä Googlen kanssa. Galaxy Watch4 -sarjassa on myös Samsungin tähän mennessä intuitiivisin One UI Watch -käyttöliittymä. Uutuusmalleja on parannettu tehokkaammalla laitteistolla ja ne tarjoavat saumattomamman ja yhdistetymmän käyttökokemuksen kuin koskaan aikaisemmin. Galaxy Watch4 -sarja on myös täysin uudelleensuunniteltu, jotta se pystyy tarjoamaan parhaat työkalut terveyden parantamiseksi.

”Olemme nähneet Galaxy Watch -sarjan uskomattoman kasvun, kun kuluttajat ovat havainneet älykellojemme terveyshyödyt ja mukavuudet. Ymmärrämme, että tie terveyteen on erilainen kaikille, joten rakensimme vankan laitteen, jossa on terveys- ja hyvinvointiominaisuuksia ihmisten käyttöön, joka edesauttaa syvempää ja hyödyllisempää ymmärrystä heidän yleisestä terveydentilastaan”, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Samsungin uusin terveys- ja hyvinvointiominaisuuksien laite

Galaxy Watch4 on varustettu Samsungin uraauurtavalla BioActive Sensor -anturilla, jonka pienempi ja kompaktimpi muotoilu ei vähennä mittaustarkkuutta. Tämä uusi 3-in-1-anturi käyttää yhtä sirua suorittamaan kolmea tehokasta terveysanturia, joihin kuuluu sykemittaus, EKG (elektrokardiografia) ja ensimmäistä kertaa kellossa esiintyvä kehonkoostumuksen mittaus biosähköisen impedanssianalyysin avulla. Käyttäjät voivat siten seurata verenpainettaan, havaita sydämen epäsäännöllisiä rytmejä, mitata veren happisaturaatiota ja laskea kehonkoostumuksen. Samsungin uusi kehonkoostumusmittaustyökalu antaa käyttäjille syvemmän käsityksen terveydestään ja kunnostaan yleisesti mittaamalla esimerkiksi luusto- ja lihasmassaa, primaariaineenvaihduntaa ja kehon vesipitoisuutta sekä rasvaprosenttia. Käyttäjät voivat helposti tarkistaa missä tahansa kehonkoostumuksensa ranteestaan vain kahta sormea käyttämällä. Noin 15 sekunnin kuluttua kellon anturit ovat tallentaneet 2400 datapistettä.

Uudet älykellot ovat tietysti myös täynnä monia terveystoimintoja, joita odotetaan nykyajan lippulaivaluokan älykellolta. Seuraa päivittäisiä harjoituksiasi, erilaisia ohjattuja treenejä, nauti ryhmähaasteista ystäviesi ja perheesi kanssa tai luo kuntosali kotiisi yhdistämällä Galaxy Watch4 Samsung Smart TV -laitteeseesi, jonka kautta kalorimääriä ja sykemittausta on helpompi seurata. Kun on aika levätä intensiivisen harjoittelun jälkeen, Galaxy Watch4 -sarja tarjoaa täydellisimmän kuvan nukkumistavoistasi ja sisältää enemmän yksityiskohtia kuin aikaisemmin. Kellot tunnistavat kuorsauksesi äänen, mutta mittaavat myös veren happipitoisuutta nukkuessasi. Galaxy Watch4 voi Sleep Scores -toiminnon avulla auttaa sinua lepäämään paremmin.

Ultimaattinen mobiilikokemus One UI Watch -käyttöliittymän ja Wear OS -käyttöjärjestelmän ansiosta

Yksinkertaisuus ja tehokkuus ovat Galaxy -älykelloalustan tunnusmerkkejä. Samsungin uuden One UI Watch -käyttöliittymän ja Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmän ansiosta olemme tehneet älykellosta ja Galaxy-kokemuksesta entistä saumattomamman. One UI Watch:lla yhteensopivat sovellukset asennetaan kelloosi automaattisesti, kun ne ladataan puhelimeesi, ja tärkeät asetukset synkronoidaan välittömästi. Auto Switch]varmistaa, että Galaxy Buds -kuulokkeet vaihtavat äänilähdettä puhelimesi ja kellosi välillä riippuen siitä, kumpaa haluat käyttää.

Galaxy Watch4 -sarja on myös älykellojen ensimmäinen sukupolvi, jossa on Wear OS Powered by Samsung, joka tuo esiin älykellokokemuksen kaikkia puolia. Tämän Samsungin ja Googlen rakentaman huippuluokan alustan avulla voit hyödyntää laajaa ekosysteemiä suoraan ranteestasi, kuten suosittujen Google-sovellusten ja Galaxy-palvelujen, kuten Google Pay, SmartThings ja Bixby, avulla. Uusi alusta sisältää myös tuen kolmansien osapuolien johtaville sovelluksille, kuten adidas Running, Calm, Strava ja Spotify, jotka ovat saatavilla Google Playsta. Kehittyneen laitteistomme ja entistä intuitiivisemman käyttöliittymän lisäksi voit nauttia integroiduista kokemuksista Galaxy Watch4:n kanssa. Esimerkiksi parannettu sisäänrakennettu kompassi toimii yhdessä Google Mapsin kanssa.

Tehokasta teknologiaa akulla, joka kestää

Samsungin johtajuus eSIM-teknologiassa antaa käyttäjille mahdollisuuden jättää puhelimensa muualle tietäen, että älykello synkronoi automaattisesti älypuhelimen kanssa. Nopeammasta suorittimesta, näytön korkeasta resoluutiosta, laajennetusta muistista ja kehittyneemmistä terveysominaisuuksista huolimatta, voit saada jopa 40 tuntia akunkestoa, mikä on enemmän kuin tarpeeksi, jotta kello pysyy toiminnassa reilusti yli päivän ajan. Kun kello on ladattava nopeasti, saat 30 minuutin latauksella jopa 10 tuntia käyttöaikaa.

Hinta ja saatavuus

Galaxy Watch4 ja Galaxy Watch4 Classic ovat ennakkotilattavissa tietyillä markkinoilla 11. elokuuta alkaen. Kellot sapuvat myyntiin 27. elokuuta. Molemmissa kelloissa on tyylikäs, ikoninen siluetti, sekä ohuemmat kuoret kuin aiemmissa sukupolvissa. Lisäksi niihin on mahdollista saada erilaisia rannekkeita ja muokattavia kellotauluja, jotta kellosta saa tehtyä ainutlaatuisen.

Galaxy Watch4 on Samsungin moderni ja minimalistinen vaihtoehto, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön koko päiväksi. Lanseerauksen yhteydessä 40 mm:n versio on saatavana mustana, hopeisena ja ruusukultaisena, kun taas 44 mm:n versio on saatavana mustana, hopeana ja vihreänä.

Galaxy Watch4 Classic sopii erityisesti niille, jotka etsivät klassisempaa ja ajattomampaa kellomallia Samsungin kuuluisalla pyörivällä kehällä. Sekä 42 mm:n että 46 mm:n versiot ovat saatavana mustana ja hopeana.

Suositushinnat
Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE449€
Galaxy Watch4 Classic 46mm BT399€
Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE419€
Galaxy Watch4 Classic 42mm BT369€
Galaxy Watch4 44mm LTE349€
Galaxy Watch4 44mm BT299€
Galaxy Watch4 40mm LTE319€
Galaxy Watch4 40mm BT269€

Lisätietoja Galaxy Watch4: stä ja Galaxy Watch4 Classicista:

Galaxy Watch4: www.samsung.com/galaxy-watch4

Galaxy Watch4 Classic: www.samsung.com/galaxy-watch4-classic

Galaxy Watch Design Studio: https://www.samsung.com/fi/watches/watchstudio/

Kuva: Samsug

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *