11. elokuuta 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. on tänään avannut uuden luvun taittuvanäyttöisten laitteiden innovaatiossa esittelemällä kaksi uutta älypuhelinta, Galaxy Z Fold3 5G:n ja Galaxy Z Flip3 5G:n.

Galaxy Z Fold3 5G ja Galaxy Z Flip3 5G ovat kolmannen sukupolven taittuvanäyttöisiä puhelimia. Näiden tuotekategoriaa määrittävien laitteiden uusi sukupolvi yhdistelee avainparannuksia, joka tarjoaa optimoidumman käyttäjäkokemuksen kuin koskaan aiemmin. Z Flip3 ja Z Fold3 tarjoavat käyttäjille uudenlaisia tapoja työskennellä, katsoa sisältöjä ja pelata.

Galaxy Z Fold3 on tehokas laite niille, jotka haluavat yhdistää tuottavuuden ja viihteen. Korkean suorituskyvyn ja 7,6 tuuman Infinity Flex -näytön ansiosta moniajo on helppoa. Lisäksi Galaxy Z Fold3 on kautta aikain ensimmäinen taittuva laite, joka tukee S Pen-kynää.

Galaxy Z Flip3 yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden eleganttiin muotoiluun. Kompakti laite mahtuu helposti taskuun ja siinä on parannetut kameraominaisuudet. Suurempi etunäyttö helpottaa puhelimen käyttöä tien päällä.

”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme esitellä kolmannen sukupolven taittuvanäyttöisiä puhelimia. Näillä puhelimilla Samsung todella osoittaa, että olemme ehdottomasti eturintamassa teknologian ja muotoiluinnovaatioiden suhteen. Galaxy Z Fold3:n ja Galaxy Z Flip3:n avulla Samsung on uudelleenmäärittänyt taittuvanäyttöisten puhelimien mahdollisuuksia. Galaxy Z Fold3 ja Galaxy Z Flip3 tarjoavat käyttäjilleen joustavuutta ja toiminnallisuutta, jota vaaditaan nopeasti muuttuvassa maailmassa. Ainutlaatuisen muotoilun ja kokoluokan ansiosta käyttäjät voivat ilmaista itseään ja erottua joukosta puhelimellaan”, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom kertoo.

“Taittuvien laitteiden kategorian edelläkävijänä ja markkinajohtajana olemme ylpeitä päästessämme jatkamaan innovaation perintöämme Z Fold3:lla ja Z Flip3:lla. Näiden laitteiden avulla käyttäjät voivat hyödyntää käytettävyyttä, joka avaa uusia tapoja nauttia jokaisesta hetkestä”.

Kehittynyt teknologia on rakennettu kestämään

Galaxy Z Fold3 ja Galaxy Z Flip3 tarjoavat monia kauan odotettuja ominaisuuksia. Ensimmäistä kertaa taittuvanäyttöisten älypuhelinten historiassa Z Fold3 ja Z Flip3 on varustettu IPX8-tasoisella suojauksella, jonka ansiosta käyttäjät voivat olla huoletta, vaikka joutuisivat sadekuuron yllättämiksi. Kummankin laitteen runko on uudentyyppistä Armor Aluminiumia, joka on vahvinta älypuhelimissa koskaan käytettyä alumiinia. Yhdessä Corning® Gorilla® Glass Victus™ -lasin kanssa se suojaa puhelimia naarmuilta ja pudotuksilta. Kummassakin laitteessa on näytön suojana myös uusi venyvästä PET-materiaalista tehty kalvo sekä optimoidut päänäytön paneelikerrokset, minkä ansiosta näyttö on 80 prosenttia kestävämpi kuin aiemmissa laitteissa.

Galaxy Z Fold3 5G: Paras laite tuottavuuteen ja viihteeseen

Galaxy Z Fold3:ssa on 7,6 tuuman Infinity Flex -näyttö, joka tekee suoratoistosta poikkeuksellisen kokemuksen. Päänäytössä olevan näytön alapuolisen kameran ansiosta koko suuren näytön pinta-ala on käytettävissä ilman häiriöitä. Uuden Eco-näyttöteknologian ansiosta ruutu on 29 prosenttia aiempaa kirkkaampi samalla, kun se käyttää vähemmän energiaa. Adaptiivinen 120Hz virkistystaajuus sekä pää- että kansinäytössä takaa entistä sujuvamman selailukokemuksen ja nopean vuorovaikutuksen laitteen kanssa. Ensimmäistä kertaa koskaan Galaxy Z -sarjassa Samsung tuo Note-sarjan teknologian Z Fold3:een, S Pen -toiminnallisuuden muodossa. Käyttäjät pääsevät hyötymään täysin optimoiduista S Pen -ominaisuuksista taittuvalla näytöllään. Z Fold3:n käyttäjä voi valita kahdesta kynävaihtoehdosta: S Pen Fold Edition ja S Pen Pro.

Galaxy Z Fold3:ssa on elegantimpi, ohuempi ja kevyempi muotoilu verrattuna Galaxy Z Fold2:een. Galaxy Z Fold3 on saatavana seuraavissa väreissä: Phantom Black, Phantom Green ja Phantom Silver.

Galaxy Z Flip3 5G: Tyyli, toiminnallisuus ja keskeytymätön viihde täydessä tasapainossa

Galaxy Z Flip3:n avulla käyttäjän on helppo ilmaista itseään. Puhelin tulee saataville neljässä värivaihtoehdossa: Neutral Cream, Trendy Green, Trendy Lavender ja Phantom Black. Uudet tyylikkäät kuoret tekevät älypuhelimen mukana kuljettamisesta ja käyttämisestä vieläkin helpompaa. Niille, jotka etsivät vieläkin enemmän värivaihtoehtoja omaan tyyliinsä sopivaksi, Samsung.com esittelee muita eksklusiivisia värejä, kuten harmaan, pinkin ja valkoisen.

Uusiksi suunniteltu kansinäyttö on nyt neljä kertaa suurempi, joka tekee näytöstä hyödyllisemmän ilman, että puhelinta tarvitsee taittaa auki.

Galaxy Z Flip3 sisältää Samsungin uusimpia kameraominaisuuksia. Käyttäjät voivat ottaa selfieitä hands-freenä Flex-tilassa tai käyttää Quick Shot -toimintoa, joka ottaa nopeasti valokuvan tai videon ilman näytön avaamista. Uusi 120 hertsin virkistystaajuudella varustettu näyttö helpottaa valokuvien ja videoiden selailua ja jakamista. Suuri kansinäyttö helpottaa myös esikatselua otettaessa kuvia ja selfieitä.

Optimoidut taitettavat kokemukset avaavat uusia mahdollisuuksia

Galaxy Z -sarjalla käyttöön saa aiempaa enemmän sovelluksia, jotka ottavat kaiken irti taittuvasta näytöstä. Samsung tekee tiivistä yhteistyötä yhdessä alan johtavien yritysten, kuten Googlen ja Microsoftin kanssa. Nyt on esimerkiksi mahdollista nauttia täysin optimoiduista videopuheluista Microsoft Teamsissä: kun käyttäjät taittavat laitteen auki, he pääsevät seuraamaan esitystä koko näytön laajuudelta ja voivat nähdä puhelun osallistujien kasvot sen alla. Microsoft Outlookin kaksoisikkunatilassa voi lukea täyspitkiä sähköposteja ja samalla nähdä lyhyemmän esikatselun muista viesteistä – aivan kuin tietokoneella. Lisää vaihtoehtoja tuo Samsungin uusi Labs-ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat tarvittaessa optimoida entistä enemmän sovelluksia taittuvalle näytölle.

Galaxy Buds2: Premium-kuulokkeet mukavalla istuvuudella

Uudet Galaxy Buds2 –nappikuulokkeet on suunniteltu niin istuviksi, että niitä voi käyttää koko päivän, ja ääneltään niin laadukkaiksi, että käyttäjä pääsee uppoutumaan hetkeen mistä käsin tahansa. Aktiivinen vastamelutoiminto vähentää taustakohinaa jopa 98 prosentilla. Jos ympäristön kuuntelemiselle ilmenee tarvetta, omasta äänimaailmastaan voi palata todellisuuteen kolmen säädettävän ambienttiäänitason kautta. Puheluissa puhujan ääni on jopa aiempaakin selkeämpi, kiitos uuden koneoppimiselle perustuvan ratkaisun, joka suodattaa pois useita erityyppisiä taustahäiriöääniä.

Galaxy Buds2 ovat Samsungin kautta aikain pienimmät ja kevyimmät nappikuulokkeet. Värivaihtoehtoja on neljä: grafiitinharmaa, valkoinen, oliivi ja vaalea purppura, jotta käyttäjä voi personoida tyylinsä täydelliseksi paketiksi.

Hinta ja saatavuus

Galaxy Z Fold3 ja Z Flip3 ovat ennakkotilattavissa 11. elokuuta alkaen ja ne tulevat myyntiin 27. elokuuta valikoiduilla markkinoilla, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Etelä-Koreassa. Ennakkotilaamalla Z Fold3:n tai Z Flip3:n saa vuoden mittaisen vakuutussuojan Samsung Care+:sta, eli Samsungin tukipalvelusta. Sen avulla puhelin on mahdollista korjauttaa tapauksissa, joissa se on vahingossa vahingoittunut. Palvelu kattaa esimerkiksi näytön vaihtamisen, vedestä aiheutuneen vahingon ja takakuoren uusimisen.


Muuta luettavaa muualta:

Huulipuna vai kuulokkeet – Huawei FreeBuds Lipstick -kuulokkeet ovat täällä.

Huawei on tuonut myyntiin uudet FreeBuds Lipstick -kuulokkeet. Ensiluokkainen muotoilu yhdistyy huipputeknologiaan uniikeissa nappikuulokkeissa, jotka tarjoavat kuluttajalle äänen kauneutta niin erinomaisen kuuntelukokemuksen kuin muotoilunkin osalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *