Kuva: Samsung

Samsung Galaxy XCover 5:ssä yhdistyvät käyttömukavuus ja kestävyys. Sitä on helppo pidellä ja käyttää, mutta se on myös tarpeeksi vankkarakenteinen kestämään koviakin olosuhteita.

Espoo – 4. maaliskuuta 2021 – Samsung esittelee tänään Galaxy XCover 5 -puhelimen, joka on kestävä, tyylikäs ja tehty selviämään rankkojen työtehtävien ja aktiivisten käyttäjien haasteista. Galaxy XCover 5 on kehitetty sekä kenttä- ja tuotantotöihin että vaativiin vapaa-ajan harrastuksiin. Laitteessa on herkkä painalluksentunnistus, eli sitä voi käyttää myös hanskat kädessä. Helposti ladattava akku taas varmistaa, että virtaa riittää koko päivän toimiin.

– XCover on suosittu ja kysytty laitesarja etenkin kuljetus-, myynti- ja tuotantoaloilla, mutta laitteet sopivat loistavasti myös aktiiviliikkujan vapaa-aikaan esimerkiksi laskettelurinteisiin, metsään tai veneeseen. XCover 5 on sarjan viimeisin lisäys ja valmis kohtaamaan kaikenlaisten vaativien käyttäjien päivittäiset haasteet. Laite on iskunkestävä, toimii haastavissakin oloissa, ja suojaa tehokkaasti yksityisiä tietoja. XCover 5 yltää ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin ja nostaa tuottavuutta sekä töissä että vapaa-ajalla, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Vaativiin olosuhteisiin

Galaxy XCover 5 on tehty kestämään kovaa käyttöä ja toimintaa. Parannettu iskunvaimennus tarkoittaa, että Galaxy XCover 5 kestää entistä kovempaa kohtelua. IP68-suojaluokitus varmistaa, että puhelin on vedenkestävä ja pölytiivis. Laite kestää peräti 30 minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen ja on kokonaan suojattu kosteudelta. Glove Touch -toiminto lisää kosketusnäytön paineherkkyyttä, mikä mahdollistaa puhelimen käytön käsineiden kanssa.

Galaxy XCover 5 on lisäksi suojattu Samsung Knox -tietoturva-alustalla. Knoxin end-to-end-suojaus toimii laitteen joka kerroksella, piirilevyltä aina sovelluksiin asti. Samsung Knox suojaa luottamuksellisia tietoja reaaliajassa ja vastaa ennaltaehkäisevästi alati kasvaviin ja kehittyviin haittaohjelmiin sekä muihin ulkoisiin uhkiin.

Kuva: Samsung

Osa Samsung Partner -ekosysteemiä

Galaxy XCover 5 hyötyy ainutlaatuisista, kumppanien mahdollistamista mobiiliratkaisuista, joista on hyötyä monissa eri tilanteissa. Näihin lukeutuu esimerkiksi Microsoft Teamsiin sisällytetty radiopuhelin-ominaisuus. Push-to-talk-toiminnon avulla käyttäjät voivat pitää yhteyttä keneen tahansa pitkin päivää vain nappia painamalla. Lisäksi XCover 5 -käyttäjät voivat määrittää, mitkä sovellukset ovat avattavissa XCover Key -painikkeella. Näin eniten käytetyt sovellukset, tai vaikkapa hätäpuhelu, ovat saatavilla yhdellä painalluksella.

Korkeampaa suorituskykyä

Galaxy XCover 5:ssä on tehokas Exynos 850 -suoritin, 4 GB RAM-muistia ja 64 GB sisäistä tallennustilaa (sekä muistikorttipaikka). Vaihdettavissa oleva 3 000 mAh akku taas tukee pikalatausta USB- ja POGO-pinniliitännän kautta.

Ammattimainen kamera

Galaxy XCover 5:ssä on 16MP (F1.8) takakamera, jolla on helppo ottaa ammattilaislaatuisia valokuvia ja videoita. Live Focus -toiminto nostaa kuvauskohteen selkeästi esiin ja 5MP (F2.2) etukamera sopii loistavasti videotapaamisiin. Galaxy XCover 5 tukee myös turvallista Samsung Knox Capture -skannaustoimintoa.

Galaxy XCover 5 saapuu myyntiin viikosta 10 alkaen valikoiduilla jälleenmyyjillä.

Onko tässä sinulle iskunkestävä puhelin ?

Tekniset tiedot
Mitat
147 x 71,6 x 9,2 mm
Näyttö
5.3” HD+ TFT (Koko näyttö)
Suoritin
Exynos 850 (Nacho) (Octa 2.0GHz)
Muisti
4 GB RAM + 64GB sisäinen tallennustila MicroSD-paikka (1TB asti)
Kamera
(Taka) 16MP AF (F1.8) (Etu) 5MP FF (F2.2)
Akku
3000mAh, vaihdettava (15W pikalataus)
OS
Android 11
SIM
Dual SIM tai yksi SIM* *SIM-tuen tyyppi vaihtelee markkina-alueittain.
NFC
NFC (EMV L1)
Kestävyys
IP68; 1,5m pudotus MIL-STD810H-standardoitu
Sensorit
Kiihtyvyysanturi, Läheisyysanturi,
Geomagneettinen anturi, Valoanturi, Gyro
POGO-liitäntä
Vain lataus
Biometrinen tunnistautuminen
Kasvontunnistus
Pikapainikkeet
Ohjelmoitava painike
Tekniset tiedotMitat147 x 71,6 x 9,2 mmNäyttö5.3” HD+ TFT (Koko näyttö)SuoritinExynos 850 (Nacho) (Octa 2.0GHz)Muisti4 GB RAM + 64GB sisäinen tallennustila MicroSD-paikka (1TB asti)Kamera(Taka) 16MP AF (F1.8) (Etu) 5MP FF (F2.2)Akku3000mAh, vaihdettava (15W pikalataus)OSAndroid 11SIMDual SIM tai yksi SIM* *SIM-tuen tyyppi vaihtelee markkina-alueittain.NFCNFC (EMV L1)KestävyysIP68; 1,5m pudotus MIL-STD810H-standardoituSensoritKiihtyvyysanturi, Läheisyysanturi,
Geomagneettinen anturi, Valoanturi, GyroPOGO-liitäntäVain latausBiometrinen tunnistautuminenKasvontunnistusPikapainikkeetOhjelmoitava painike

* Tekniset tiedot voivat vaihdella markkina-alueittain.

* Kaikki toiminnot, ominaisuudet, tekniset tiedot ja muut tämän dokumentin tuotetiedot, mukaan lukien mutta ei rajoittuen edut, muotoilu, hinnat, komponentit, suorituskyky, saatavuus sekä tuotteen kyvykkyys voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Lähde: MyNewsDesk

By admin

4 thoughts on “Samsung esittelee Galaxy XCover 5:n – kehittynyt älypuhelin koviin oloihin”
  1. […] Galaxy Watch4 on varustettu Samsungin uraauurtavalla BioActive Sensor -anturilla, jonka pienempi ja kompaktimpi muotoilu ei vähennä mittaustarkkuutta. Tämä uusi 3-in-1-anturi käyttää yhtä sirua suorittamaan kolmea tehokasta terveysanturia, joihin kuuluu sykemittaus, EKG (elektrokardiografia) ja ensimmäistä kertaa kellossa esiintyvä kehonkoostumuksen mittaus biosähköisen impedanssianalyysin avulla. Käyttäjät voivat siten seurata verenpainettaan, havaita sydämen epäsäännöllisiä rytmejä, mitata veren happisaturaatiota ja laskea kehonkoostumuksen. Samsungin uusi kehonkoostumusmittaustyökalu antaa käyttäjille syvemmän käsityksen terveydestään ja kunnostaan yleisesti mittaamalla esimerkiksi luusto- ja lihasmassaa, primaariaineenvaihduntaa ja kehon vesipitoisuutta sekä rasvaprosenttia. Käyttäjät voivat helposti tarkistaa missä tahansa kehonkoostumuksensa ranteestaan vain kahta sormea käyttämällä. Noin 15 sekunnin kuluttua kellon anturit ovat tallentaneet 2400 datapistettä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *