Garmin Tactix 7tactix 7 OLED - Lifestyle Photography

Garmin on esitellyt tactix® 7 AMOLED Edition -mallin, joka on tuorein lisäys tactix 7 -tuoteperheeseen. Uudessa tactix 7 -älykellossa on mukautuva AMOLED-kosketusnäyttö ja perinteiset painikkeet, paljon taktisia, harjoittelu- ja suoritusominaisuuksia, navigointitoiminnot sekä kattava hyvinvoinnin seuranta. Uuden pimeänäkölaitteiden kanssa yhteensopivan taskulampun ja jopa 31 päivän akunkeston ansiosta on suorituskykyinen älykello, myös yöaikaan.

“Erittäin mukautumiskykyinen nykyaikainen älykello soveltuu lähes kaikkiin ympäristöihin ja toimintaan. Erityisominaisuudet palvelevat tactix-asiakkaiden ainutlaatuisia tarpeita tehokkaasti ja tuottavasti. Tähän älykelloon voi luottaa päivin ja öin – kaikkialla,” kertoo Garmin -yhtiön Dan Bartel

Uutta tactix 7 AMOLED -mallissa

  • Mukautuva näyttö: Kirkkaalta 1.4 tuuman näytöltä yksityiskohdat on helppo erottaa. Näyttö on himmennettävissä alle yhden nitin kirkkauteen, kun halutaan liikkua huomaamattomasti.
  • Pimeänäköyhteensopiva taskulamppu: Aiemmissa tactix 7 -malleissa asiakkaiden suosikiksi nousseen valko-/vihreän taskulampun pohjalta uuteen malliin on kehitetty himmennettävä vihreällä valolla varustettu taskulamppu, jota voidaan käyttää Night Vision Goggle (NVG) -tilan ollessa aktivoituna. Näin käyttäjä säilyttää luonnollisen hämäränäkönsä taskulampun valaistessa lähialuetta.
  • Sykeanturi: Parempien optisten antureiden ja urheilualgoritmien avulla suoritusten seuranta on tehokkaampaa useammissa lajeissa ja on helpompi ymmärtää, miten keho reagoi erilaisiin ympäristöihin ja fyysisiin haasteisiin.
  • Red Shift -tila: Paljon enemmän kuin vain musta-/punainen näyttö. Toiminto muuttaa näytön punasävyiseksi auttaen sopeutumaan pimeyteen ja vähentäen vaikutusta unirytmiin.

Suunniteltu kestämään

Vesitiiviit (10 ATM) tactix 7 AMOLED -mallin lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys ovat sotilasstan­dardien (MIL-STD-810) mukaisia. Akku kestää jopa 31 päivää. Metalliset painikkeiden suojukset ja vahvistetusta metallista vahvistetut korvakkeet on yhdistetty hiilenharmaaseen DLC-pinnoitettuun titaanikellonkehään, naarmuuntumista kestävään safiirilasiin, kuitulujitteiseen polymeerirunkoon, titaaniseen takakanteen ja mustaan taktiseen QuickFit® -nailonrannekkeeseen. Kestävän, mutta silti tyylikkään muotoilunsa ansiosta älykelloa voi käyttää niin kenttätehtävissä kuin muodollisissa tilaisuuksissakin.

Valmiina toimintaan

Yötehtävissä älykellon multi-LED-taskulamppu tarjoaa kirkasta ja tasaista lisävalaistusta valkoisena tai vihreänä. NVG-tilassa AMOLED-näyttö himmentyy niin, että kellon käyttäjä pystyy sitä käyttämään (myös pimeänäkölaitteilla), mutta kukaan muu ei sitä juuri erota.

Älykellossa on salattu tila, joka poistaa langattomat yhteydet käytöstä, mutta kerää silti matka- ja biometriset tiedot sijaintitietoja tallentamatta. Tätä suojaustoimintoa hyödyntämällä varmistetaan, että tactix 7 -älykelloa voi käyttää – ja jopa ladata kirjattuja tietoja – paljastamatta sijaintitietoja suosittujen mobiiliharjoittelu­sovellusten kautta.

Applied Ballisticsin (AB) ohjelmistoja käyttävät asiakkaat voivat ottaa Applied Ballistic -toiminnon käyttöön (aktivointimaksu vastaan) AB Synapse™ -Garmin-mobiilisovelluksen avulla.

Harjoittelu- ja hyvinvointiominaisuudet

Jatkuvaan käyttöön suunnitellussa tactix 7 AMOLED -mallissa on lukuisia hyvinvointi- ja terveysominai­suuksia, kuten Pulse Ox, rannesykeanturi, hengitystahdin ja stressitason seuranta, Body Battery™, kuntoikä, aamuraportti sekä unenlaadun pisteytys ja edistyksellinen unen seuranta.

Muun muassa metsästykseen, vuorikiipeilyyn ja voimaharjoitteluun tarkoitettujen urheilusovel­lusten lisäksi tactix 7 tarjoaa välineitä, joilla yltää huippusuorituksiin. Endurance Score ja Hill Score mittaavat jatkuvaa fyysistä rasitusta ja arvioivat kehitystä. Uusi juoksuteho ranneanturin avulla auttaa arvioimaan juoksu­alus­taan kohdistuvaa tehoa, hallitsemaan rasitusta ja hienosäätämään harjoittelua.

Lentovalmiusominaisuudet

Siviili- ja sotilaslentäjille on hyötyä älykellon Direct-To Navigation -toiminnosta, jonka avulla voidaan navigoida suoraan esiladattuun maailman­laajuiseen tietokantaan kuuluvalle lentokentälle. ”Nearest”-toiminto puolestaan ohjaa suorinta tietä lähimmälle lentokentälle. Lisäksi älykellosta näkee kattavat lentosäätiedot, joihin kuuluvat NEXRAD-tutkatiedot, määräaikaiset lentosääsanomat (METAR) ja lentopaikka­ennusteet (TAF), tuuli- ja näkyvyystiedot, barometrinen ilmanpaine.

Ilmakuljetuksin tuetuissa operaatioissa Jumpmaster on käytettävissä kolmessa hyppytyypissä: HAHO, HALO ja Static. Kun kello asetetaan kahden sijaintimuodon tilaan, kahden järjestelmän koordinaatit, esim. MGRS ja leveysaste/pituusaste, näkyvät samanaikaisesti samassa tietokentässä.

Maailmanlaajuinen navigointi

Monikaistaisen GPS-tuen ansiosta laite hyödyntää sijaintitarkkuuden parantamisessa navigointisatel­liittien useilla taajuuksilla lähettämiä signaaleja. Uuteen tactix 7 -malliin on esiladattu Euroopan TopoActive-kartta, yleiset maastokartat, SkiView™-laskettelukartat ja yli 43.000 golfkentän kartat eri puolilta maailmaa. Maksullisella Outdoor Maps+ -tilauksella käyttöön saa premium-karttasisältöä (vain Yhdysvallat), kuten satelliittikuvia (maailmanlaajuisesti) ja parannettuja TOPO-karttoja, suoraan kelloon ladattuina.

Tactix 7 AMOLED Edition on nyt saatavissa suositushintaan 1.449,00 euroa.

Lähde ja kuvat: Garmin


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Zmarta ja Bondora lainat: Lainavertailu paljastaa parhaat tarjoukset

Etsitkö parasta lainatarjousta? Lainavertailu on avain onnistuneeseen lainanhakuun. Zmarta ja Bondora laina ovat kaksi suosittua lainapalvelua, joilta voit löytää kilpailukykyisiä lainoja. Zmarta laina kautta voit vertailla eri lainantarjoajia helposti, kun taas Bondora tarjoaa joustavia lainavaihtoehtoja. Lainavertailun avulla voit löytää juuri sinulle sopivan lainan, oli tarpeesi sitten pieni pikavippi tai suurempi kulutusluotto. Älä maksa liikaa koroissa, vaan hyödynnä lainavertailu ja löydä parhaat tarjoukset Zmartan ja Bondoran kautta. Tutustu myös Saldo laina aiheeseen.

Ketterää kulkua: Sähköpotkulauta vuokraus helpottaa liikkumista

Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa kätevän ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa. Unohda ruuhkat ja parkkipaikkahuolet – nappaa lähin sähköpotkulauta ja sujahda perille vaivattomasti. Vuokrauspalvelut tarjoavat laajan valikoiman potkulautoja eri hinnoilla ja malleilla, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan kulkupelin. Helppokäyttöiset sovellukset mahdollistavat nopean vuokraamisen ja maksamisen. Sähköpotkulaudat ovat myös ekologinen valinta, vähentäen liikenteen päästöjä. Kokeile sähköpotkulauta vuokrausta ja nauti liikkumisen vapudesta kaupungissa!

5G-verkko: Tulevaisuuden nopea ja tehokas tiedonsiirtojärjestelmä

5G verkko on vallankumouksellinen askel langattoman tiedonsiirron maailmassa. Sen nopeus ja tehokkuus avaavat ovia ennennäkemättömille mahdollisuuksille monilla aloilla. Tämä viidennen sukupolven verkko tarjoaa valtavan tiedonsiirtonopeuden, lyhyen viiveen ja suuren kapasiteetin. Se mahdollistaa reaaliaikaisen etäyhteyden, älykkäiden laitteiden laajan käytön, lääketieteen etäkonsultaatiot, autonomiset ajoneuvot ja paljon muuta. 5G :n myötä yhteiskunta muuttuu älykkäämmäksi ja tehokkaammaksi. Se on ratkaiseva tekijä digitaalisen tulevaisuuden rakentamisessa, joka yhdistää ihmisiä ja laitteita nopeasti ja luotettavasti.

Testaa Nopeus: Mittaa internetin, laitteiden ja suorituskyvyn nopeus

Nopeuden testaaminen on olennainen osa nykyaikaista digitaalista elämää. Tällä hetkellä voit testata monia eri asioita, kuten internetin nopeutta, laitteidesi suorituskykyä ja jopa reaktionopeuttasi. Nopeustestit auttavat sinua varmistamaan, että saat kaiken irti digitaalisista kokemuksistasi, olipa kyse sitten sujuvasta suoratoistosta, nopeasta pelaamisesta tai tehokkaasta työskentelystä. Testaa nopeus linkin takaa. Nopeustesti antaa tuloksen internetin yhteyden nopeudesta testin jälkeen. Lue myös Google Pay Nordea ohjeeseen.

Garmin älykello käteen ja kohti parempaa hyvinvointia

Garmin on esitellyt uuden vivoactive 5 -älykellon vanhamman Garmin vivoactive 4 tilalle. Uudessa Garmin vivoactive 5 mallissa on kirkas AMOLED-kosketusnäyttö. Kohtuuhintaisessa, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetussa laitteessa on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia. vívoactive 5 auttaa ymmärtämään kehoa paremmin, neuvoo aktiivisempaan elämään ja tukee kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa.

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *