GPSMAP 9000

Innovatiivinen ja tunnustettu vene-elektroniikkavalmistaja Garmin on esitellyt tänään vaativimpienkin kapteenien tarpeisiin vastaavan lippulaivakarttaplotterimallistonsa: GPSMAP® 9000. Kokoluokissa 19, 22, 24 ja 27 tuuman näytöillä saatavissa olevat laitteet ovat alan suurimmat integroidut, kosketusnäytöllä varustetut all-in-one-karttaplotterit. Reunaton 4K-kosketusnäyttö on selkeä myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Suoritin on seitsemän kertaa tehokkaampi kuin aiemmissa malleissa. Uuden gigabitin suuruisen Garmin BlueNet -verkon ansiosta korkealaatuiset monitoiminäytöt (MFD) tarjoavat kattavia yhteysominaisuuksia koko veneeseen nopeammilla verkkonopeuksilla kuin koskaan aikaisemmin.

“Jo vuosikymmenten ajan veneilijät ovat voineet luottaa siihen, että Garmin GPSMAP opastaa maailman merillä. Meillä on ilo esitellä tämän menestyksen pohjalta luotu 9000-mallisto, jossa on suurempi näyttö, huikean nopea prosessori ja mahdollisuus luoda veneilykokemusta parantava koko veneen kattava järjestelmä uuden Garmin BlueNet -verkon avulla.” – Garmin-yhtiön Dan Bartel

Ensiluokkaista muotoilua ja suorituskykyä

4K-näytöllä varustettu GPSMAP 9000 -mallisto on ilmeeltään ylellinen ja nykyaikainen. 19, 22, 24 ja 27 tuuman näytöllä saatavissa olevat karttaplotterit ovat alan suurimmat integroidut, kosketusnäytöllä varustetut karttaplotterit. Laitteet voidaan taso- tai uppoasentaa tyylikkään, yhtenäisen lasipinnan luomiseksi. IPS-kosketusnäytöissä on tarkka, selkeä väritys, joka erottuu kaikista katselukulmista – myös polarisoiduilla aurinkolaseilla. Ensimmäistä kertaa myös kalastajat voivat nähdä kalat ja luotainkohteet huikealla 4K-tarkkuudella käyttäessään Garmin GSD-luotainmoduulia, Panoptix-anturia tai LiveScope-kaikuluotainta (anturit myydään lisävarusteena).

Suoritin on seitsemän kertaa tehokkaampi kuin aiemmissa malleissa. GPSMAP 9000 piirtää kartat nopeammin ja laskee Auto Guidance+-reitit salamannopeasti1. Huippuluokan prosessointikyvystä on hyötyä veneen muillekin laitteille, kuten kaikuluotaimelle, tutkalle, kameroille, videolle ja digitaaliselle kytkentärasialle. Veneverkon käyttökokemus kokonaisuudessaan paranee huomattavasti.

Entistäkin parempi verkottaminen ja yhteysominaisuudet

Uuteen, gigabitin suuruiseen Garmin BlueNet -verkkoon voi liittää GPSMAP 9000 -malliston laitteen kanssa useita karttaplottereita, kameroita, tutkia, kaikuluotaimia. Tiedonsiirtonopeus on 10 kertaa aiempaa nopeampi. BlueNetin avulla GPSMAP 9000 tarjoaa tehokkaampaa multimedian toistoa ja saumatonta videointegrointia. Veneen viihdejärjestelmä ei ole koskaan näyttänyt ja kuulostanut yhtä hyvältä. Samaa videota voi toistaa verkossa useilla näytöillä ja useissa kaiuttimissa HDCP-muodossa (high-bandwidth digital content protection). 9000-malliston laite voidaan myös liittää NMEA® 2000- ja NMEA® 0183 -verkkojen kautta yhteensopivaan olemassa olevaan Garmin -venejärjestelmään, jossa on muita GPSMAP-karttaplottereita2, tutkia, autopilotteja, antureita, jne. Langattomat ohjelmistopäivitykset onnistuvat kätevästi integroidun Wi-Fi®-yhteyden ja yhteensopivaan älypuhelimeen tai tablettiin ladatun ActiveCaptain®-sovelluksen kautta.

Innovatiivista integrointia

Veneen komentokeskuksena toimivaan GPSMAP 9000 -laitteeseen on helppo liittää kattava valikoima muita venelaitteita ja -järjestelmiä, muun muassa:

  • Moottorin seuranta näyttää moottorin suorituskykyä koskevia tietoja, kuten kierrosluku/min, nopeus, polttoaineen kulutus, lämpötila, arvojen ylitysvaroitukset.
  • Integroitu OneHelm digitaalinen kytkentä tukee EmpirBus-järjestelmää ja kolmannen osapuolen seuranta-, valvonta- ja automaatioratkaisuja.
  • Musiikin kuuntelu, elokuvien katselu ja äänivaroitukset integroidun Fusion®-äänentoisto- ja viihdejärjestelmän avulla.
  • Kattavan kameratuen ansiosta kuvattua materiaalia voi katsoa ja hallita suoraan karttaplotterista; käytettävissä myös reaaliaikainen 360 asteen bird’s-eye-näkymä aluksesta hiljaisessa vauhdissa tapahtuvien manöövereiden, kuten laituripaikalle saapumisen, yhteydessä Garmin Surround View -kamerajärjestelmän avulla (lisävaruste).
  • GPSMAP 9000 -karttaplotterin voi liittää yhteensopivaan Garmin-älykelloonja käyttää tätä tärkeimpiin MFD-toimintoihin, kuten kartan zoomaus, autopilotin käyttö, jne.
  • Yhteensopivista kuulokkeista (lisävaruste) karttaplotteria voi hallita äänikehotteilla.
  • OEM-venevalmistajat voivat kustomoida kotisivun ilmeen vastaamaan omaa, ainutlaatuista brändiään.

GPSMAP 9000 -malliston karttaplotterit tukevat Garmin Navionics+ -karttoja, joissa on nopeasti reitin laskeva ja paljon reittitietoja sisältävä Auto Guidance+ -teknologia ja yhden vuoden tilaus, joka sisältää päivittäiset päivitykset. Näin käytettävissä on aina tuorein saatavissa oleva sisältö. Hankkimalla Garmin Navionics Vision+™ -kartat saa käyttöönsä premiumtoimintoja, kuten syvyysvarjostus, kaikuluotainnäkymä, tarkat satelliittikuvat, ilmakuvat, jne.

GPSMAP 9000 -mallisto on tulossa myyntiin Q4/2023 aikana ja malliston suositushinnat ovat:

GPSMAP 9019: 10.849,00 euroa

GPSMAP 9022: 13.949,00 euroa

GPSMAP 9024: 16.329,00 euroa

GPSMAP 9027: 18.599,00 euroa

Jokaisessa tuotepakkauksessa on mukana monitaajuus-GPS 24xd -sijaintipaikannin/antenni, joka tuottaa tarkkaa sijainti- ja suuntatietoa myös alhaisissa nopeuksissa.

Lisätietoja: garmin.com/marine.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Zmarta ja Bondora lainat: Lainavertailu paljastaa parhaat tarjoukset

Etsitkö parasta lainatarjousta? Lainavertailu on avain onnistuneeseen lainanhakuun. Zmarta ja Bondora laina ovat kaksi suosittua lainapalvelua, joilta voit löytää kilpailukykyisiä lainoja. Zmarta laina kautta voit vertailla eri lainantarjoajia helposti, kun taas Bondora tarjoaa joustavia lainavaihtoehtoja. Lainavertailun avulla voit löytää juuri sinulle sopivan lainan, oli tarpeesi sitten pieni pikavippi tai suurempi kulutusluotto. Älä maksa liikaa koroissa, vaan hyödynnä lainavertailu ja löydä parhaat tarjoukset Zmartan ja Bondoran kautta. Tutustu myös Saldo laina aiheeseen.

Ketterää kulkua: Sähköpotkulauta vuokraus helpottaa liikkumista

Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa kätevän ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa. Unohda ruuhkat ja parkkipaikkahuolet – nappaa lähin sähköpotkulauta ja sujahda perille vaivattomasti. Vuokrauspalvelut tarjoavat laajan valikoiman potkulautoja eri hinnoilla ja malleilla, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan kulkupelin. Helppokäyttöiset sovellukset mahdollistavat nopean vuokraamisen ja maksamisen. Sähköpotkulaudat ovat myös ekologinen valinta, vähentäen liikenteen päästöjä. Kokeile sähköpotkulauta vuokrausta ja nauti liikkumisen vapudesta kaupungissa!

5G-verkko: Tulevaisuuden nopea ja tehokas tiedonsiirtojärjestelmä

5G verkko on vallankumouksellinen askel langattoman tiedonsiirron maailmassa. Sen nopeus ja tehokkuus avaavat ovia ennennäkemättömille mahdollisuuksille monilla aloilla. Tämä viidennen sukupolven verkko tarjoaa valtavan tiedonsiirtonopeuden, lyhyen viiveen ja suuren kapasiteetin. Se mahdollistaa reaaliaikaisen etäyhteyden, älykkäiden laitteiden laajan käytön, lääketieteen etäkonsultaatiot, autonomiset ajoneuvot ja paljon muuta. 5G :n myötä yhteiskunta muuttuu älykkäämmäksi ja tehokkaammaksi. Se on ratkaiseva tekijä digitaalisen tulevaisuuden rakentamisessa, joka yhdistää ihmisiä ja laitteita nopeasti ja luotettavasti.

Testaa Nopeus: Mittaa internetin, laitteiden ja suorituskyvyn nopeus

Nopeuden testaaminen on olennainen osa nykyaikaista digitaalista elämää. Tällä hetkellä voit testata monia eri asioita, kuten internetin nopeutta, laitteidesi suorituskykyä ja jopa reaktionopeuttasi. Nopeustestit auttavat sinua varmistamaan, että saat kaiken irti digitaalisista kokemuksistasi, olipa kyse sitten sujuvasta suoratoistosta, nopeasta pelaamisesta tai tehokkaasta työskentelystä. Testaa nopeus linkin takaa. Nopeustesti antaa tuloksen internetin yhteyden nopeudesta testin jälkeen. Lue myös Google Pay Nordea ohjeeseen.

By Niko

2 thoughts on “Garmin esittelee GPSMAP 9000 -malliston, joka sisältää markkinoiden suurimmat huviveneilyyn tarkoitetut, 4K resoluution näytöllä varustetut karttaplotterit”
  1. […] Garmin on esitellyt tactix® 7 AMOLED Edition -mallin, joka on tuorein lisäys tactix 7 -tuoteperheeseen. Uudessa tactix 7 -älykellossa on mukautuva AMOLED-kosketusnäyttö ja perinteiset painikkeet, paljon taktisia, harjoittelu- ja suoritusominaisuuksia, navigointitoiminnot sekä kattava hyvinvoinnin seuranta. Uuden pimeänäkölaitteiden kanssa yhteensopivan taskulampun ja jopa 31 päivän akunkeston ansiosta on suorituskykyinen älykello, myös yöaikaan. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *