Kuva: Samsung

SEOUL, KOREA – 28. lokakuuta 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd. esitteli viime viikolla YK:n 75-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Generation17-aloitteen yhteistyössä YK:n kehitysohjelman (UNDP) kanssa. Tämä 17 toisiinsa liittyvän tavoitteen joukko pyrkii luomaan suunnitelman, joka mahdollistaa vuoteen 2030 mennessä kaikille paremman tulevaisuuden.

Generation17 yhdistää Samsung Galaxy -älypuhelinteknologian voiman YK:n kehitysohjelman kanssa. Hankkeen tavoitteena on kannustaa nuoria saavuttamaan 17-kohtainen tavoiteohjelma alle kymmenessä vuodessa. Aloite pyrkii tuomaan esille sellaisten nuorten johtajien vaikuttavaa työtä, jotka ovat jo tehneet merkittäviä edistysaskeleita globaalien tavoitteiden edistämiseksi.

– Olemme innoissamme voidessamme yhdistää nämä inspiroivat yhteiskuntavaikuttajat paremmin ikäistensä kanssa. Haluamme antaa heidän sukupolvelleen mahdollisuuden toimia rohkeasti tavoitteiden saavuttamiseksi ja saada heidän äänensä selkeästi kuuluviin uusimmalla Galaxy-tekniikalla sekä yhteisellä näkemyksellämme, kertoo tohtori TM Roh, President & Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

– Uskomme vakaasti, että korkeat maailmanlaajuiset tavoitteet huomioon ottaen yhteenkokoava yhteistyö on välttämätöntä merkityksellisen muutoksen aikaansaamiseksi, Roh jatkaa.

Vuoden 2020 Generation17-kohortti koostuu neljästä edelläkävijästä, jotka ovat saaneet yhteisöt Malista ja Argentiinasta Bangladeshiin ja Zimbabween vastaamaan eräisiin elämän kiireellisimmistä haasteista:

  • Máximo Mazzocco (Argentiina): 30-vuotias Eco Housen perustaja. Eco House on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka edistää kestävää kehitystä koulutuksen, vapaaehtoistyön, kannatustyön ja ympäristösertifikaattien avulla
  • Sadya Touré (Mali): 23-vuotias kirjailija, joka perusti Mali Musso -järjestön. Järjestö tarjoaa koulutuksen avulla naisille mahdollisuuden tuoda esille sukupuoleen perustuvan väkivallan haittoja.
  • Shomy Chowdhury (Bangladesh): 26-vuotias vesi-, sanitaatio- ja hygienia-aktivisti (WASH), joka pyrkii varmistamaan puhtaan veden ja puhtaanapidon saatavuuden kaikille. Shomyn maailmanlaajuinen organisaatio, Awareness 360, työskentelee näiden tavoitteiden puolesta 23 maassa.
  • Tafara Makaza (Zimbabwe): 24-vuotias Williams Collegen (Williamstown, MA) opiskelija. Hän opiskelee astrofysiikkaa ja on käynnistänyt erilaisia startup-yrityksiä liikenne-, energia-, maatalous- ja koulutusratkaisujen rakentamiseksi.

Milleniaaleilla ja Z-sukupolvella on merkittävä mahdollisuus käynnistää positiivisia muutoksia teknologiataitoisina maailmankansalaisina modernissa maailmassa, joka on rajattomampi kuin koskaan. Heidän vankkumaton ja väsymätön optimistisuutensa ajaa ilmastonmuutoksen ja rodullisen oikeuden aiheita eteenpäin sekä vaikuttaa päättäjiin ja yrityksiin, jotka puolestaan voivat auttaa etsimään kestävämpää kurssia maapallon tulevaisuudelle. Generation17 on vastauksemme heidän toimintakehotukseensa.

– Nuoret edistävät globaaleja tavoitteita tekemällä työtä innovaattoreina, yrittäjinä ja puolestapuhujina, ja meidän on otettava heidät asianmukaisesti mukaan jo tänään, jotta globaali toimintaohjelmamme voi menestyä tulevaisuudessa. Heillä on uskomattoman paljon voimaa positiivisten ja systeemisten muutosten puolustamisessa, ja meidän on tuettava heitä globaalien tavoitteiden soihdunkantajina. Tämä aloite täydentää muita YK-aloitteita ja vahvistaa YK:n perustaa toimijana, joka tekee työtä nuorten kanssa ja nuorten vuoksi Youth2030-nuorisostrategiansa kautta, toteaa Achim Steiner, UNDP Administrator.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *