iphone 13

Vaikka kevät tuo mukanaan useita uutuusmalleja, kuluttajia näyttävät silti kiinnostavan tutut, keskihintaiset älypuhelimet. Huhtikuun myydyimpien puhelimien listan kärkipaikan Gigantissa vei kestosuosikki iPhone 13. Lisäksi TOP 10 -listalle ylsi useita Samsungin ja OnePlusin malleja.

Oletko miettinyt hankkivasi uutta puhelinta itsellesi tai lapsellesi, mutta et tiedä mikä on paras puhelin 2022. Kerroimme gigantin huhtikuun myydyimmät puhelimet huhtikuussa, että voisit löytää tästä jutusta sopivan puhelimen.

Gigantin myydyimmät puhelimet -lista koostui huhtikuussa tutuista puhelinvalmistajista ja suomalaisten suosikkimalleista. Maaliskuussa myyntitilastoja hallinneet puhelinmallit löytyvät edelleen listalta – mukaan mahtui ainoastaan kolme uutta mallia. Applen iPhone 13 nousi viisi sijaa ja ponnahti huhtikuussa myydyimpien puhelimien listan kärkeen. Syy mallin nousuun on käytännöllinen.

“Kovat kampanjatarjouksemme kirittivät iPhone 13:n listan paalupaikalle. Sen kysyntä oli huhtikuussa todella suurta. Toki myös valmistajan vanhempi malli, iPhone 11, löytyy listalta. Laatuklassikoiden asemaa pitävien ’Omppujen’ vetovoima säilyy kuukaudesta toiseen”, Gigantin myyntipäällikkö Mikko Pesonen toteaa.

Alle 350 euron hintaluokkaa edustava Samsung Galaxy A52 on Gigantin myydyimmät puhelimet -listalla neljättä kuukautta putkeen. Myös merkin keskihintaiset älypuhelimet kiinnostavat kuluttajia.

“Samsung Galaxy A52 on erinomainen hinta-laatusuhteeltaan, ja sen saatavuus on moniin muihin malleihin verrattuna hyvä. Se onkin noussut koko alkuvuoden TOP 10 -listamme kärkipaikoille. Galaxy A52 on kestosuosikki, jota voidaan hyvällä syyllä kutsua jo kansanmalliksi”, Pesonen kertoo.

Kevät tuo mukanaan uusia puhelinmalleja ja kiinnostavat asetelmat kesän markkinaan

Uutuuspuhelimien sijaan huhtikuun myydyimmät puhelimet ovat keskihintaisia älypuhelimia.

Esimerkiksi OnePlusin huhtikuussa Suomessa lanseeraama hinnakkaampi lippulaivamalli OnePlus 10 Pro ei yltänyt listalle. Sen sijaan alle 350 euron älypuhelimet ovat kuluttajien suosiossa. Niitä löytyy listalta jopa seitsemän kappaletta.

Maailmanlaajuiset komponenttihaasteet vaikuttavat edelleen kuluttajien puhelinvalintoihin, mutta kesää ajatellen markkinassa saattaa tapahtua muutoksia myös muista syistä. Kevät on tuonut mukanaan useita kiinnostavia, uusia puhelinmalleja. Esimerkiksi OnePlus julkisti huhtikuun lopulla Intiassa uutuuskolmikon, joka sisältää OnePlus 10 R ja Nord CE 2 lite 5G -älypuhelimien lisäksi Nord Buds -kuulokkeet. Kesän kynnyksellä uutuuksia on nähtävissä myös Xiaomilta ja Motorolalta.

Gigantin myydyimmät puhelimet Top 10 -lista huhtikuussa

  1. Apple iPhone 13 (6.)
  2. Samsung Galaxy A13 (-)
  3. Samsung Galaxy A52 (1.)
  4. OnePlus Nord CE (3.)
  5. Samsung Galaxy A22 (7.)
  6. Nokia Nokia 5.4 (5.)
  7. OnePlus One Plus 9 (-)
  8. OnePlus Nord 2 (2.)
  9. Apple iPhone 11 (-)
  10. Samsung Galaxy A32 (8.)

By Niko

2 thoughts on “Gigantin huhtikuun myydyimmät puhelimet TOP 10”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *