Honor 9X lite

Älylaitteiden valmistaja Honorin tämän kevään uutuus 9X lite on varsinkin nuorille käyttäjille suunnaatu. Sillä kyseinen älypuhelin on tehokas ja näyttävä puhelin. Puhelimessa on myös suuri 6.5″ tuumalla varustettu FullView-näyttö.

Kamerakaan ei jätä ketään keväällä kylmäksi, sillä puhelimessa on huikeat 48 megapikselin pääkamera ja 128 gigatavua muistia johon nuori napsii paljon upeita kuvia talteen suurelle tallennustilalle.

Honor halusi tuotesuunittelussaan vastata heidän kuluttajien tarpeisiin ja myös muotoiluun. Uutusväri Emerald Green on varmasti kevään haluttu väri. Honor 9X Lite uutuus sopii varsinkin niille jotka haluavat tehokkaan, tyylikkään ja edullisen puhelimen itselleen.

Puhelin todella on edullinen vaihtoehto kukkarollesi, sillä puheolimen hintalappu näyttää olevan 199 euroa.


Honor on Huawein älylaitteita sisältävä tuoteperhe, joka on suuniteltu erityisesti nuorille käyttäjille. Se koostuu muun muassa Android-pohjaisista älypuhelimista, taulutietokoneista ja älykelloista.

Lähde: STT Info


Muuta luettava muualta

Esittelyssä: Apple iPhone 11

Apple iPhone 13 Pro. Kaikkien aikojen isoin ammattitason kamerajärjestelmän päivitys. Super Retina XDR ‐näyttö ProMotionilla reagoi nopeammin ja herkemmin. Salamannopea A15 Bionic ‐siru. Supernopea 5G. Kestävä rakenne ja huima parannus akunkestossa. Applen iPhone 13 Pro puhelimessa on Ammattitason kamerajärjestelmässä on uudet 12 MP:n tele‐, laajakulma‐ ja ultralaajakulmakamerat, LiDAR-skanneri, 6x optinen zoomausalue, makrokuvaus, valokuvatyylit, ProRes-video, sekä 4K Dolby Vision HDR ‐kuvaus.

By admin

3 thoughts on “Huawei tuoteperheen Honorin uutuudet sopii nuorille!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *