Huawein P Smart 2019 jatkaa Gigantin kuluttaja-asiakkaiden suosiossa syyskuussa. Myös Applen uusimmat iPhone-mallit ja OnePlus Nord kiinnostavat kuluttajia.

Gigantin puhelinkaupan syyskuussa vahvaa myyntiään jatkoivat tutut mallit. Kuluttaja-asiakkaiden TOP 10 -listan kärkisijat ottivat Huawei, Samsung ja Apple. Myös elokuussa lanseerattu OnePlus Nord jatkoi nousuaan kohti listan kärkeä.

-Nord ollut erittäin kysytty malli heti julkaisustaan lähtien, ja kova kysyntä on välillä näkynyt jopa hetkellisinä saatavuusongelmina markkinassa, Gigantin puhelinmyynnin apulaismyyntipäällikkö Juuso Ketolainen kertoo.

Listalla vahvana jatkavat Samsungin keskihintaiset laitteet, ja Ketolainen uumoilee, että myös Applen kysyntä tulee jatkumaan vahvana.

-Uutta iPhone-lanseerausta odotellaan lokakuun aikana, joten kysyntä Apple-tuotteissa kasvaa varmasti entisestään.

OnePlus Nord kiinnosti myös yritysasiakkaita

Gigantin Yritysmyynnin listaa hallitsivat syyskuussa tuttuun tapaan iPhonen ja Samsungin -mallit. Samsungeista suosituin oli listalle uutena noussut XCover 4s, joka kestää kovemmatkin kolhut. että myynti ylitti sekä arvossa että kappaleissa myynnin vuoden takaiseen verrattuna.

-Myös yritysasiakkaat ovat kuluttaja-asiakkaiden tapaan löytäneet OnePlusin uuden, suuren suosion saaneen Nord-mallin, joka nousi syyskuun yritysmyynnin listalle, Gigantin Yritysmyynnin myyntipäällikkö Pasi Puputti kertoo.

Myydyimmät puhelimet Gigantissa syyskuussa 2020, kuluttaja-asiakkaat. Suluissa edellisen kuukauden sijoitus

 1. Huawei P Smart 2019 (1.)
 2. Samsung Galaxy A51 (5.)
 3. Apple iPhone 11 (2.)
 4. Samsung Galaxy A41 (6.)
 5. Apple iPhone SE 2020 (4.)
 6. OnePlus Nord (7.)
 7. Nokia 5.3 (9.)
 8. Motorola Moto G8 Power (10.)
 9. Samsung Galaxy A20e (3.)
 10. Samsung Galaxy A20s (-)

Myydyimmät puhelimet Gigantissa syyskuussa 2020, yritysasiakkaat. Suluissa edellisen kuukauden sijoitus.

 1. Apple iPhone 11 (1.)
 2. Apple iPhone SE 2020 (3.)
 3. Huawei P Smart 2019 (5.)
 4.  Samsung XCover 4s (-)
 5. Samsung Galaxy A51 (6.)
 6. Apple iPhone 11 Pro (4.)
 7. Samsung Galaxy A41 (7.)
 8. Samsung Galaxy A21s (9.)
 9. Motorola Moto G8 Power (-)
 10. OnePlus Nord (-)

Lähde: MyNewsDesk


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *