Älypuhelin

Suosittuun HSL-sovellukseen tulee yksi maksutapa lisää, sillä lippuja voi nyt maksaa myös Pivolla. Pivo on OP Ryhmän kehittämä mobiilimaksusovellus, jota voivat käyttää kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat. Pivolla voi maksaa HSL-sovelluksessa kerta- ja vuorokausilippuja sekä kerralla maksettavia kausilippuja. 

”Haluamme tehdä palveluistamme asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomia ja samalla tarjota heille ajantasaisia maksutapoja. Pivoa on toivottu maksutavaksi sovellukseemme jo pitkään”, lähimaksamisen tuotepäällikkö Satu Piiparinen HSL:stä sanoo.

Pivolla maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista myös liikkeellä ollessa. Kun asiakas maksaa Pivolla, hänen ei tarvitse kaivaa esiin pankkitunnuksia tai korttitietoja, sillä riittää että hän on syöttänyt ne kerran Pivoon. Maksu hyväksytään Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä. 

Kun HSL-sovellus ja Pivo liittyvät yhteen, kaksi suosittua palvelua kohtaavat. Yli puolet HSL:n kertalipuista ja yhä suurempi osa kausilipuista ostetaan HSL-sovelluksesta, jota on ladattu puhelimiin jo yli 2 miljoonaa kertaa.  Pivolla puolestaan on jo kaiken kaikkiaan 1,2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. 

”Pivon lisääminen HSL-sovellukseen sai alkunsa Pivon käyttäjien toiveesta. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota Pivolle jälleen uusia käyttöpaikkoja”, OP:n mobiilimaksamisesta vastaava liiketoimintapäällikkö Matti Rusila toteaa. 

Pivon voi ladata puhelimeensa sovelluskaupasta.  Se on saatavilla sekä iPhoneille että Android-puhelimiin. Kun Pivo on ladattu, se otetaan käyttöön puhelinnumerolla, maksukortin tiedoilla ja verkkopankkitunnuksilla.  

Lähde: STT Info

By admin

One thought on “HSL-sovelluksessa voi nyt maksaa lippuja Pivolla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *