Huawei Watch GT 4Kuva: Huawei

Huawei on julkistanut uuden Huawei Watch GT 4 -älykellon, joka jatkaa muotoiluun erityisesti panostavaa Watch GT -lippulaivalaitteiden sarjaa. Kellouutuus onkin osa Huawein uutta Fashion Forward -strategiaa, jonka tarkoituksena on nostaa teknologian ja tyylikkyyden yhdistäminen yhtiön älykelloissa uudelle tasolle. Huippuluokan muotoilun ohella Watch GT 4 tuo mukanaan tehokkaita terveys- ja liikuntaominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat luoda yksilöllisen polun kohti terveempää elämää – tyylistä tinkimättä.

Huawei Watch GT -sarjan uusin tulokas, Watch GT 4, jatkaa sarjan nimikkeen mukaista Grand Tourer -henkeä, jossa yhdistyvät luotettavuus, tyylikkyys ja monipuoliset ominaisuudet. Kellon innovatiivinen muotoilu sekä parannetut urheilu- ja terveysominaisuudet sopivat käyttäjille, jotka odottavat älykelloltaan paljon.

Älykello, jossa perinteinen käsityötaito ja uusimmat trendit kohtaavat

Huawei Watch GT 4 vaalii edeltäjiensä modernia geometrista estetiikkaa, mutta tuo niiden lisäksi mukanaan kekseliäitä muotoiluelementtejä. Kello on saatavana kahtena eri vaihtoehtona – Huawei Watch GT 4 46 mm, jossa on erottuva kahdeksankulmainen muotoilu ja jykevä kuori, sekä Huawei Watch GT 4 41 mm, jossa on tyylikäs, statement-koruja mukaileva riipusmuotoilu.

Watch GT 4 sopii kaikenlaisille käyttäjille sekä moniin eri tyyleihin ja tilanteisiin. Saatavilla on kahdeksan eri väriyhdistelmää, joihin lukeutuvat 46 mm:n kellomallin teräsranneke, ruskea nahkaranneke, vihreä ranneke ja musta kumiranneke sekä 41 mm:n kellomallin hienostunut kaksivärinen Piano Key -ranneke, korumaailmasta inspiraationsa saanut Milanese-ranneke ja valkoinen nahkaranneke. Käyttäjät voivat siis löytää juuri omaan tyyliinsä sopivan vaihtoehdon. Lisäksi saatavilla on yli 25 000 kellotaulua kokonaisuutta viimeistelemään.


Kolme ominaisuutta, jotka muuttavat käsityksesi aktiivisesta terveydenhallinnasta

Huaweilla uskotaan, että jokaisen on mahdollista kehittää terveydenhallintaansa tyylikkäästi. Watch GT 4 tekee älykkäästä teknologiasta tiiviin osan jokapäiväistä ja terveellistä elämäntapaa uusilla ominaisuuksilla, kuten Menstrual Cycle Management 3.0 ja Sleep Breathing Awareness. Taustalla edistysaskeleet mahdollistaa päivitetty TruSeen™ 5.5+ -teknologia.

Watch GT 4 ottaa kaiken irti Huawein yli kahdeksan vuoden tutkimus- ja tuotekehityskokemuksesta. Paranneltu TruSeen™ 5.5+ -sykemittausteknologia hyödyntää monikanavaista signaalinparannusalgoritmia, joka pohjaa Huawein omaan syväoppimismetodiin. Tuloksena on 30 aiempaa tarkemmat lukemat sydämen terveydestä – jopa dynaamisten harjoitteiden aikana tai matalan lämpötilan ympäristöissä.

Mukana on myös paranneltu TruSleep™ 3.0, jonka avulla käyttäjät saavat parempaa tietoa unisyklistään. Unenseuranta auttaa unirutiinien muokkaamisessa parempaan suuntaan. Ominaisuuskattaukseen lukeutuu myös Sleep Breathing Awareness -toiminto, joka etsii epäsäännöllisyyksiä hengityksestä unen aikana ja tarjoaa näin lisätietoa hengityselinten terveydestä.

Menstrual Cycle Management 3.0-toiminto analysoi käyttäjän unisykettä, kehon lämpötilaa, hengitystiheyttä ja muita tekijöitä ennustaakseen kuukautiskiertoa. Teknologian avulla on mahdollista ennustaa kuukautisten ensimmäinen päivä jopa 15 % tarkemmin kuin muilla kuluttajakelloilla. Toiminnosta voi olla apua erityisesti heille, jotka painiskelevat epäsäännöllisten kuukautiskiertojen kanssa.

Kiritä itsesi huippusuorituksiin uusilla harjoittelutoiminnoilla

Huawei Watch GT 4 edistää älykellojen tarjoamaa kuntoilukokemusta esimerkiksi parannetuilla aktiivisuusrenkailla, uudella Stay Fit -sovelluksella sekä päivitetyllä GNSS-seurannalla. Kaikkia näitä toimintoja tukee uusi TruSeen™ 5.5+ -järjestelmä.

Uudistuneet ja entistä motivoivammat aktiivisuusrenkaat tarjoavat helpon kertakatsauksen päivittäisiin liikuntalukemiin (poltetut kalorit, harjoitusten kesto ja aktiivisuus seisten), jolloin käyttäjän on helpompi pysyä tavoitteiden tasalla. Toiminto houkuttelee täyttämään kaikki kolme rengasta palkitsemalla käyttäjiä mitalein uusien virstanpylväiden tai ennätysten saavuttamisesta. Lisäksi saatavilla on yli 100 urheilutilaa, joihin lukeutuu myös trendikkäitä uusia lajeja, kuten padel ja jopa e-urheilu.

Watch GT 4 on Huawein ensimmäinen älykello, joka tuo mukanaan Stay Fit -kalorienhallintasovelluksen. Stay Fit auttaa ajantasaisten terveystietojen avulla käyttäjiä hallitsemaan kaloriensaantiaan. Kokonaisvaltaiset suositukset on räätälöity kunkin käyttäjän tarpeisiin, mikä tukee painonhallintaa.

Seikkailuja ja juoksuhaasteita taas tukee päivitetty kaksikaistainen viiden järjestelmän GNSS-navigointijärjestelmä, jonka paikannustarkkuus on 30 % aiempia versioita parempi – jopa tiiviisti rakennetuissa kaupungeissa juostessa.

Näppärä ja älykäs kumppani ranteessasi

Kaiken ytimessä on joukko jokapäiväistä elämää helpottavia toimintoja, kuten uusi sovellusten käynnistysvalikko, pikaviestit ja -vastaukset sekä kolmannen osapuolen sovellukset musiikin kuunteluun, navigointiin ja moneen muuhun tarpeeseen. Tärkeää on myös, että Watch GT 4 -kellon akkukesto on jopa kaksi viikkoa.

Watch GT 4 toimii sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa. Lisäksi laite varmistaa, että käyttäjän henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa. Kuka tahansa voi siis turvallisin mielin hyödyntää uusinta älykelloteknologiaa arkensa tukena.

Saatavuus

Huawei Watch GT 4 -kellojen ennakkomyynti Suomessa alkaa 14. syyskuuta. Jälleenmyyjille laitteet saapuvat 2. lokakuuta alkaen. Suositushinnat alla:

Watch GT 4 46 mm

  • Musta – 249 €
  • Harmaa – 369 €

Watch GT 4 41 mm

  • Valkoinen nahkaranneke 249 €
  • Kultainen Milanese – 299 €
  • Kultainen / hopeinen – 399 €

Lähde ja kuvat: Huawei


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Zmarta ja Bondora lainat: Lainavertailu paljastaa parhaat tarjoukset

Etsitkö parasta lainatarjousta? Lainavertailu on avain onnistuneeseen lainanhakuun. Zmarta ja Bondora laina ovat kaksi suosittua lainapalvelua, joilta voit löytää kilpailukykyisiä lainoja. Zmarta laina kautta voit vertailla eri lainantarjoajia helposti, kun taas Bondora tarjoaa joustavia lainavaihtoehtoja. Lainavertailun avulla voit löytää juuri sinulle sopivan lainan, oli tarpeesi sitten pieni pikavippi tai suurempi kulutusluotto. Älä maksa liikaa koroissa, vaan hyödynnä lainavertailu ja löydä parhaat tarjoukset Zmartan ja Bondoran kautta. Tutustu myös Saldo laina aiheeseen.

Ketterää kulkua: Sähköpotkulauta vuokraus helpottaa liikkumista

Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa kätevän ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa. Unohda ruuhkat ja parkkipaikkahuolet – nappaa lähin sähköpotkulauta ja sujahda perille vaivattomasti. Vuokrauspalvelut tarjoavat laajan valikoiman potkulautoja eri hinnoilla ja malleilla, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan kulkupelin. Helppokäyttöiset sovellukset mahdollistavat nopean vuokraamisen ja maksamisen. Sähköpotkulaudat ovat myös ekologinen valinta, vähentäen liikenteen päästöjä. Kokeile sähköpotkulauta vuokrausta ja nauti liikkumisen vapudesta kaupungissa!

5G-verkko: Tulevaisuuden nopea ja tehokas tiedonsiirtojärjestelmä

5G verkko on vallankumouksellinen askel langattoman tiedonsiirron maailmassa. Sen nopeus ja tehokkuus avaavat ovia ennennäkemättömille mahdollisuuksille monilla aloilla. Tämä viidennen sukupolven verkko tarjoaa valtavan tiedonsiirtonopeuden, lyhyen viiveen ja suuren kapasiteetin. Se mahdollistaa reaaliaikaisen etäyhteyden, älykkäiden laitteiden laajan käytön, lääketieteen etäkonsultaatiot, autonomiset ajoneuvot ja paljon muuta. 5G :n myötä yhteiskunta muuttuu älykkäämmäksi ja tehokkaammaksi. Se on ratkaiseva tekijä digitaalisen tulevaisuuden rakentamisessa, joka yhdistää ihmisiä ja laitteita nopeasti ja luotettavasti.

Testaa Nopeus: Mittaa internetin, laitteiden ja suorituskyvyn nopeus

Nopeuden testaaminen on olennainen osa nykyaikaista digitaalista elämää. Tällä hetkellä voit testata monia eri asioita, kuten internetin nopeutta, laitteidesi suorituskykyä ja jopa reaktionopeuttasi. Nopeustestit auttavat sinua varmistamaan, että saat kaiken irti digitaalisista kokemuksistasi, olipa kyse sitten sujuvasta suoratoistosta, nopeasta pelaamisesta tai tehokkaasta työskentelystä. Testaa nopeus linkin takaa. Nopeustesti antaa tuloksen internetin yhteyden nopeudesta testin jälkeen. Lue myös Google Pay Nordea ohjeeseen.

By Niko

One thought on “Huawei julkisti Watch GT 4 -älykellon – teknologian ja tyylikkyyden saumatonta yhteistyötä”
  1. […] Älykellojen suosio on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja niiden odotetaan yleistyvän entisestään tulevaisuudessa. Älykellojen ominaisuudet kehittyvät jatkuvasti, ja tulevaisuudessa ne tarjoavat todennäköisesti entistä enemmän mahdollisuuksia esimerkiksi terveyden seurantaan, kommunikointiin ja viihteeseen. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *