Mape-sovellusKuva: Mape-sovellus

Turun alueen koulujen ja päiväkotien ruokalistat löytyvät nyt kätevästi uudesta Mape-sovelluksesta. Mape on lapsille, heidän vanhemmilleen sekä koulujen ja päiväkotien henkilökunnalle tarkoitettu mobiilisovellus, josta ruokalistat, niiden allergeenit ja ravintosisällöt löytyvät reaaliaikaisesti. Sovelluksen on suunnitellut turkulainen elintarvikealan viestintätoimisto Foody Allen.

Mape-sovellus helpottaa perheiden ruokasuunnittelua ja sujuvoittaa tiedottamista. Ruokalistojen lisäksi Mapeen kootaan suosituimpien koulu- ja päiväkotiruokien reseptejä kotikeittiöissä hyödynnettäväksi sekä artikkeleja kouluruokailuun liittyvistä uutisista ja ilmiöistä.

– Haluamme lisätä tietoisuutta monipuolisesta ja ravitsevasta koulu- ja päiväkotiruoasta. Mapen avulla ruokien ravintosisältö ja allergeenit ovat helposti kaikkien nähtävissä, kertoo Kaarean ruokapalvelujen toimialajohtaja Sari Markkola-Niemi.

Välipalakortti digitalisoituu

Mapen myötä myös kouluravintoloissa myytävien välipalojen ostaminen käy jatkossa kätevästi älypuhelimella. Vanhemmat lataavat lapsen Mape-sovellukseen saldoa verkkosivuston www.mapekouluruoka.fi kautta, jonka jälkeen lapsi voi hyödyntää saldoa välipalojen ostamiseen koulun ruokasalissa.

– Me Kaareassa kehitämme jatkuvasti toimintaamme, joten Mapeen mukaan lähteminen oli meille hieno mahdollisuus. Digitaalinen välipalakortti helpottaa sekä vanhempien että lasten asiointia. Perinteinen paperinen välipalakortti pysyy kuitenkin vielä toistaiseksi käytössä Mapen rinnalla, Markkola-Niemi kertoo.

Käyttäjiä osallistetaan kysymyksillä ja kilpailuilla

Mape osallistaa käyttäjiään kuukausittain vaihtuvilla kysymyksillä esimerkiksi kouluruokatoiveisiin, raaka-aineisiin tai lempiherkkuihin liittyen. Kysymyksiin vastanneiden kesken arvotaan huippupalkintoja, kuten elokuvalippuja ja lahjakortteja. Vastauksista Kaarea saa arvokasta tietoa toimintansa kehittämiseen. Lisäksi käyttäjät pääsevät sovelluksen kautta lähettämään palautetta Kaarean ruokapalveluille.

Maksuttoman Mape-sovelluksen voi ladata App Storesta ja Google Play Kaupasta. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaa turkulainen mainostoimisto ja ohjelmistotalo Moods Oy.

Lähde: Kaarea Oy / epressi


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

Makuja helsingin ravintolamaailmasta

Helsingissä ruokakulttuuri kukoistaa monipuolisissa ravintoloissa. Tarjolla on kaikkea perinteisestä suomalaisesta ruoasta kansainvälisiin herkkuihin. Helsingin ravintolat tarjoavat makumatkoja eri puolille maailmaa, unohtamatta paikallisia makuja. Olipa mielessä fine diningia tai rennompaa tunnelmaa, Helsingin ravintolat tyydyttävät jokaisen ruokahalun.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *