Surfshark valokuva 6

Yhteytesi suojaaminen on avainasemassa. Surffaamalla verkossa olet alttiina monille riskeille: tietomurroille, hakkerointihyökkäyksille ja snoopereille. Yksi ratkaisu taistella niitä kaikkia vastaan ​​– VPN.

Surfsharkin peruslähtökohtana on inhimillistää verkon tietosuoja ja tuoda se kaikkien ulottuville. Surfshark VPN -palvelun tarjoaa Alankomaissa rekisteröity yritys Surfshark B.V. Yritys perustettiin alun perin Liettuassa vuonna 2018.

Surfshark on kyberturvallisuusyritys, joka kehittää inhimillisiä yksityisyys- ja tietoturvaratkaisuja. Tuotteitamme ovat esimerkiksi VPN, Antivirus, Alert (tietovuotojen tunnistusjärjestelmä), Search (yksityinen hakutyökalu), Incogni (automatisoitu henkilötietojen poistojärjestelmä) ja monet muut.

Mobiilikäyttö on nykyaikana arkipäivää, ja monet meistä käyttävät älypuhelimia moniin eri tarkoituksiin, kuten viestintään, sosiaaliseen mediaan ja verkkoselailuun. Kuitenkin mobiililaitteiden käyttö voi altistaa meidät tietoturvariskeille, ja tässä osiossa käsitellään, miten VPN (Virtual Private Network) voi auttaa suojaamaan tietojasi mobiililaitteella.

1. VPN:n perusteet mobiililaitteilla

VPN on tehokas työkalu tietosuojan ja turvallisuuden parantamiseen mobiililaitteilla. Se toimii luomalla salatun yhteyden käyttäjän laitteen ja palvelimen välille. Tämä estää kolmansia osapuolia, kuten hakkerit tai seurantayritykset, pääsemästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihin.

Kun käytät VPN:ää mobiililaitteella, kaikki tietoliikenne kulkee salatun tunnelin kautta, mikä tekee siitä erittäin vaikean murtaa. Tämä suojaa esimerkiksi verkkopankkitietoja, sähköposteja ja muita henkilökohtaisia tietoja, jotka siirtyvät laitteen ja internetin välillä.

2. VPN:n valitseminen mobiililaitteille

Kun valitset VPN-palvelua mobiililaitteellesi, on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja. Ensinnäkin valitse luotettava ja arvostettu VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa mobiilisovelluksen. Tarkista, että palvelu tukee laitettasi ja käyttöjärjestelmääsi.

Lisäksi kiinnitä huomiota palvelun nopeuteen ja sijainteihin. Jos käytät VPN:ää pääasiassa estääksesi verkkoseurantaa, valitse palvelin sijainniltaan mahdollisimman lähellä oleva, jotta nopeus säilyy hyvänä. Jos tarvitset VPN:ää päästäksesi käsiksi maantieteellisesti rajoitettuihin sisältöihin, valitse palvelin, joka sijaitsee haluamassasi maassa.

Mikä on VPN ja miten sitä käytetään?

VPN suojaa yhteytesi, kun olet verkossa. Se tekee selauksesta yksityistä, peittää IP-osoitteesi ja estää internetin palveluntarjoajaa seuraamasta sinua. Sen käyttö on hyvin yksinkertaista:

 1. Hanki VPN-palvelun tilaus.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus.
 3. Suorita VPN-sovellus.
 4. Yhdistä haluamaasi palvelimeen.

Siinä kaikki! Noudattamalla näitä vaiheita voit yhdistää VPN:ään.

VPN monet hyödyt

VPN:n (Virtual Private Network) käyttö tarjoaa monia hyötyjä, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille käyttäjille. Tässä on kahdeksan syytä, miksi VPN:n käyttö on hyödyllistä:

 1. Tietoturva ja yksityisyys: VPN salaa internet-yhteytesi, mikä suojaa henkilökohtaisia tietojasi ja estää kolmansia osapuolia, kuten hakkerit ja mainostajat, pääsemästä käsiksi selaustottumuksiisi.
 2. Anonyymiys: VPN piilottaa IP-osoitteesi, mikä tekee sinusta vaikeammin jäljitettävän verkossa. Tämä auttaa suojaamaan identiteettiäsi ja sijaintiasi.
 3. Estettyjen sisältöjen pääsy: VPN mahdollistaa pääsyn sisältöihin, jotka saattavat olla maantieteellisesti estettyjä tietyillä alueilla. Voit esimerkiksi katsella suosikkisarjojasi ja -elokuvia ulkomailta.
 4. Turvallinen julkinen Wi-Fi: Käyttäessäsi julkista Wi-Fi-verkkoa, VPN suojaa tietosi mahdollisilta hyökkäyksiltä ja varmistaa, että yhteytesi on turvallinen.
 5. Suojattu P2P-jakaminen: VPN mahdollistaa turvallisen tiedostojen jakamisen P2P-verkoissa, kuten BitTorrentissa, estäen samalla mahdolliset oikeudelliset seuraamukset.
 6. Käyttö estetyissä maissa: VPN auttaa kiertämään sensuurin ja estojen asettamat rajoitukset, jolloin voit käyttää rajoitettuja verkkosivustoja ja palveluita.
 7. Nopea ja stabiili yhteys: Hyvät VPN-palvelut tarjoavat nopean ja vakaa yhteyden, joka voi jopa parantaa internetyhteyttäsi erityisesti ruuhkaisilla verkoilla.
 8. Organisaation turvallisuus: VPN:ää käytetään laajasti myös yritysmaailmassa suojaamaan luottamuksellista tietoa ja mahdollistamaan etätyöskentelyn turvallisesti.

By admin

One thought on “Mobiilikäyttö ja VPN: esittelyssä Surfshark”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *