Huawein huippukello Watch GT 3 Pro nyt kaupoissaHuawein huippukello Watch GT 3 Pro nyt kaupoissa

Laadukkaat materiaalit ja viimeisimmät tekniset ominaisuudet yhdistävän Huawei Watch GT 3 Pro -älykellon myynti Suomessa on alkanut. Huawein lippulaivakellon monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan ja edustavan kumppanin urheiluun, arkeen ja juhlaan.

Huawei Watch GT 3 Pro on nyt saatavilla kaupoissa kahtena materiaaliversiona: Titanium, jossa on saumaton titaanirunko, sekä Ceramic, jossa on ylellisyyttä huokuva nanokiteinen keraaminen runko. Molemmissa on upea ja kestävä safiirilasista valmistettu linssi, suuri ja kirkas näyttö sekä laaja valikoima vaihdettavia kellotauluja. 1,43-tuumainen 466 x 466 pikselin AMOLED-värinäyttö mahdollistaa tietojen esittämisen kirkkaasti ja selkeästi.

Huawein viimeisin lippulaivamalli on paitsi tyylikäs, myös vaativaan käyttöön suunniteltu älykello. Sen akku riittää pidemmillekin matkoille ilman, että käyttäjän tarvitsee murehtia lataamisesta. Titanium-mallissa akku kestää jopa 14 päivää normaalilla käytöllä ja 8 päivää raskaalla käytöllä, ja Ceramic-mallissa jopa 7 päivää normaalilla käytöllä ja 4 päivää raskaalla käytöllä. Molemmat mallit tukevat langatonta pikalatausta, minkä ansiosta kelloon ehtii ladata riittävästi lisävirtaa kiireisen päivän keskelläkin.

Monipuolinen huippukello tukee henkilökohtaisen tyylin ohella myös terveitä elämäntapoja. Watch GT 3 Pron ammattilaistason urheilutoiminnot vastaavatkin aktiiviliikkujan tarpeisiin niin maalla kuin vedessäkin: kellon vankka rakenne ja uusi urheilutila sallivat käyttäjän rikkoa rajoja ja sukeltaa jopa 30 metrin syvyyteen. Watch GT 3 Pro tukee Huawei TruSeen™ 5.0+ -järjestelmää, jonka pohjana ovat muun muassa päivitetty sykkeenmittausmoduuli ja kaikin puolin aiempaa parempi sekä tarkempi mittaustarkkuus. Samoin TruSeen™ 5.0+ -järjestelmän tehokas häiriöitä ehkäisevä suunnittelu hallitsee aiempaa paremmin äkilliset ja epätasaiset liikkeet, jolloin mittaustarkkuus pysyy korkeana esimerkiksi HIIT-, jooga-, naruhyppely- ja aerobisissa harjoitteissa. 

Watch GT 3 Prossa on yli 100 harjoitustilaa, AI-juoksuvalmentaja ja personoitava juoksusuunnittelu, joka perustuu käyttäjän fyysiseen kuntoon, juoksuhistoriaan sekä henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Edistyneet ominaisuudet, kuten laktaattikynnyksen ja maksimaalisen hapenottokyvyn mittaus auttavat käyttäjää saavuttamaan parhaan mahdollisen urheilusuorituksen. Lisäksi käyttäjät voivat valikoiduilla markkinoilla seurata terveyttään tarkalla EKG-mittauksella . Toiminto ei ole vielä saatavilla Euroopassa.

Liikuntatoimintojen ohella automaattinen SpO2-seuranta huolehtii siitä, että veren happipitoisuustasot pysyvät terveellisiksi määritellyissä rajoissa. HUAWEI TruSleep™ 2.0 taas seuraa unenlaatua, reaaliaikaista sykettä ja unenaikaista hengitystä, minkä lisäksi se määrittää big data -analytiikan perusteella unenlaadun tason. Toiminto hyödyntää Huawein tekoälyteknologiaa tarjotakseen käyttäjille tietoa ja kehitysehdotuksia unenlaadun parantamiseksi.

Huawei GT 3 Pro -älykellon Bluetooth-puheluiden ansiosta käyttäjä voi soittaa tai vastaanottaa puheluita esimerkiksi urheilun aikana tai kun kädet ovat muuten varattuna. Toiminnon ansiosta yhteydenpito perheeseen ja ystäviin on entistä helpompaa.

Tarkan GPS-paikannuksen takaa Huawei Watch GT 3 Pron sisäänrakennettu kaksikaistainen GNSS, joka yhdistää viisi satelliittijärjestelmää (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS). 

Hinnat ja saatavuus

Huawei Watch GT 3 Pro – älykellot on saatavilla laajalti kaupoissa kautta maan. Laitesarjan materiaalivaihtoehdot ja suositushinnat:

Watch GT 3 Pro Titanium, 46 mm, silikoniranneke – 399 €
Watch GT 3 Pro Titanium, 46 mm, nahkaranneke – 399 €
Watch GT 3 Pro Titanium, 46 mm, titaaniranneke – 499 €
Watch GT 3 Pro Ceramic, 43 mm, keraaminen ranneke – 549 €
Watch GT 3 Pro Ceramic, 43 mm, nahkaranneke – 449 €

Lisätietoja tuotteista täällä:
Huawei Watch GT 3 Pro Titanium
Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic

Lähde: Huawei
Katso myös: Huawei P30 Pro


Muuta luettavaa muualta:

Tekniikka kehittyy

Millaisella autolla ajat? Onko se aasialainen vai eurooppalainen auto, onko se sähköauto, hybridi vai vielä perinteinen polttomoottori, vai onko sinulla kaasuauto? Tai jos ajatellaan omaa arkea tekniikan kautta, niin tuskin sinäkään kuuntelet enää kotona musiikkia äänilevyiltä, se taitaa olla aika musadiggarin hommia, ja nykyään erilaiset pilvipalvelut ja älypuhelin ovat siinäkin nousseet voittajiksi. Yleisestikin monet nykyajan teknisistä kehitysaskeleista tapahtuu mobiilimaailmassa, jolla ohjataan jo nyt kotiemme lämpöjä ja ovien toimimista. Autoista puheenollen, oletko koskaan miettinyt millä autoilla isot starat ajavat?

Samalla kun tekniikka kehittyy, täytyy meidän myös kiinnittää eri lailla ja uudella tavalla huomiota, miten käytämme sitä tekniikkaa. Oletko esimerkiksi tutustunut VPN-tekniikkaan, ja mistä siinä on kyse?

Tekniikan kehittyminen on muokannut myös tapaamme suhtautua kirjoihin ja lukemiseen, meille on tullut äänikirjat, ja valitettavasti itse lukeminen on entistä vähäisempää, mutta onneksi esimerkiksi kirjahyllyssa.fi sivusto tuo meille uutisina uusia Suomen markkinoilla olevia teoksia.

Pankkiasiat, lukeminen/kuunteleminen ja todella moni muukin arkemme asia hoituu älypuhelimme kautta, mutta kuinka hyvin me ymmärrämme sen uuden puhelimen?

One thought on “Huawein huippukello Watch GT 3 Pro nyt kaupoissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *