Huawei MateBook 14s

Huawein uusi MateBook 14s on saatavilla Suomessa 20. huhtikuuta alkaen. Kyseessä on siro ja sulavalinjainen kannettava tietokone, jossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, korkea suorituskyky ja erinomainen käytettävyys sekä kannettavuus.

Huawein viimeisin lisäys MateBook-tietokonevalikoimaan on 14,2-tuumainen MateBook 14s. Uutuuskone yhdistää kauniit linjat, innovatiiviset ominaisuudet ja älykkään käyttökokemuksen. Ultra-ohuesta muotoilusta huolimatta MateBook 14s pakkaa sisäänsä riittävästi tehoa useimpiin päivän tehtäviin sekä yhdistää eri laitteet saumattomaksi ja luovaa elämäntapaa tukevaksi kokonaisuudeksi.

Innovatiivista teknologiaa monipuoliseen käyttöön

Huawei MateBook 14s tarjoaa erinomaista suorituskykyä tyylikkäässä ja kevyessä rungossa. Se on varustettu uudella 11. sukupolven Intel® Core™ -suorittimella ja integroidulla Intel® Iris® Xᵉ -näytönohjaimella. Suorituskykytila voidaan aktivoida painamalla Fn+P-näppäinyhdistelmää, mikä nostaa suorittimen TDP:n 45 wattiin. 1 Tt:n NVMe PCle SSD -tallennustilan ansiosta Huawei MateBook 14s antaa käyttäjälle mahdollisuuden pysyä tuottavana, päästää luovuuden valloilleen ja tehdä monia asioita samanaikaisesti. Shark fin -tuuletinjärjestelmää on myös parannettu entisestään tehokkaamman ja hiljaisemman jäähdytyksen saavuttamiseksi.

MateBook 14s:n akkukesto on sekin erinomainen 60 Wh:n akun ansiosta. Taskuun mahtuvan 90 W:n virtalähteen kanssa tietokone saa 3 tuntia tehokasta käyttöaikaa vain 15 minuutin latauksella. Virtalähde tukee myös Huawei SuperCharge -ominaisuutta valituille Huawei-älypuhelimille ja -tableteille. Monipuolisen virtalähteen ansiosta pakkaaminen ja liikkuminen on entistä vaivattomampaa.

Uutuuskannettavaan sisältyy äänentoistojärjestelmä, joka koostuu kahdesta diskanttielementistä ja kahdesta bassoelementistä, jotka toistavat kaikki äänet tehokkaasti ja tarkasti. Neljä laitteen reunoilla sijaitsevaa mikrofonia taas mahdollistavat äänen poiminnan jopa 5 metrin etäisyydeltä. Älykkään melunvaimennusteknologian ansiosta jokainen ääni kuuluu kristallinkirkkaasti. MateBook 14s -tietokoneessa on ensimmäistä kertaa alalla Personal Voice Enhancement -teknologia[3], joka eliminoi ympäristön melun poimien samalla käyttäjän äänen. Näin käyttäjän puhe kuuluu selkeänä ja voimakkaana puheluissa tai kokouksissa.

MateBook 14s:llä kirjoittaminen on mukavaa näppäimien 1,5 mm painallussyvyyden ja Huawein patentoidun Soft-landing-suunnittelun ansiosta. Laitteen muita innovatiivisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi sormenjäljen tunnistuksella varustettu virtapainike, kasvojentunnistus sekä arkea helpottava Wi-Fi 6.

Ilo silmille

MateBook 14s -tietokoneen muotoilua määrittävät hoikka runko ja särmikkääksi tyylitellyt reunat. Laitteessa on 2.5K-tarkkuuden FullView Display -kosketusnäyttö, jonka kuvasuhde on tuottavuutta parantava 3:2. Näyttö tukee jopa 90 Hz:n virkistystaajuutta, ja käyttäjät voivat halutessaan vaihtaa 60 ja 90 Hz:n tilojen välillä nopeasti ja vaivattomasti yksinkertaisella Fn+R-näppäinkomennolla.

Pisteenä i:n päällä MateBook 14s:n näytössä on 10 pisteen kosketustuki, erittäin hoikat näytönreunukset ja kamera näytön yläpuolella. Laitteen näytölle on myönnetty TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution)- ja Flicker Free -sertifikaatit, mikä kertoo, että näyttö suojaa käyttäjän silmiä rasitukselta.

Parempaa yhteentoimivuutta laitteiden välillä

MateBook 14s laajentaa entisestään Huawein innovatiivisia useiden laitteiden yhteystoiminnallisuuksia. Laite tukee älykkäitä yhteyksiä tietokoneen ja Huawei-puhelinten, tablettien, monitorien ja muiden laitteiden välillä.

Käyttäjät voivat esimerkiksi vaivattomasti yhdistää tietokoneen älypuhelimeen ja peilata mobiilikäyttöliittymän tietokoneen näytölle, jolloin kahden eri laitteen käyttö onnistuu samalta näytöltä. Luovaan työhön taas soveltuu erityisen hyvin mahdollisuus yhdistää tietokone tablettiin ja käyttää näin tablettia piirtoalustana. MateBook 14s voi myös luoda yhteyden lähellä oleviin kuulokkeisiin tai suurempaan MateView-näyttöön – johdon kautta tai langattomasti.

Saatavuus

Huawei MateBook 14s on saatavilla 20. huhtikuuta alkaen. Suomessa myyntiin saapuu korkeimmilla tehoilla ja Space Gray -värillä varustettu malli. Laitteen suositushinta on 1 499 €.

Lähteet: Huawei / ePressi

By Niko

3 thoughts on “Huawei MateBook 14s – parantaa käyttökokemusta ja tuottavuutta älykkäästi”
  1. […] Huawei Watch GT 3 Pro on nyt saatavilla kaupoissa kahtena materiaaliversiona: Titanium, jossa on saumaton titaanirunko, sekä Ceramic, jossa on ylellisyyttä huokuva nanokiteinen keraaminen runko. Molemmissa on upea ja kestävä safiirilasista valmistettu linssi, suuri ja kirkas näyttö sekä laaja valikoima vaihdettavia kellotauluja. 1,43-tuumainen 466 x 466 pikselin AMOLED-värinäyttö mahdollistaa tietojen esittämisen kirkkaasti ja selkeästi. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *