Valmet

Samsungin keskihintaisten mallien suosio näkyi selvästi Gigantin joulukuun puhelinmyynnissä. Yritysmyynnin myydyimpien kymmenen puhelimen joukossa huomiota herättivät puolestaan Applen iPhone 12:n kolme eri mallia.

Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -listaa hallitsi joulukuussa Samsung. Kuluttajapuolella kymmenen myydyimmän puhelimen joukkoon mahtui kaiken kaikkiaan viisi Samsungin mallia. Listan kärkisijaa pitää aikaisemminkin suosittu Samsung Galaxy A20e.

-Keskihintaiset puhelimet ovat vaikuttavat olleen erittäin suosittuja lahjoja tänä jouluna. Listalla ovat sijoittuneet hyvin niin Samsung Galaxy A -sarjan puhelimet kuin loppuvuodesta markkinoille tullut One Plus Nord N100, joka kipusi suoraan listan kakkospaikalle, kertoo Gigantin puhelinmyynnistä vastaava myyntipäällikkö Mikko Pesonen.

Nord N100 -mallin lisäksi TOP 10 -listalla on One Plus -puhelimista myös jo useamman kuukauden myydyimpien joukossa One Plus Nord. Marraskuussa listalle noussut Applen uusi iPhone 12 oli joulukuun aikana tippunut jo listan ulkopuolelle, kun taas vanhempi iPhone 11 nousi takaisin listalle.

-Applella oli listalla joka tapauksessa kaksi mallia, sillä listalta löytyy myös keväällä julkaistu iPhone SE 2020, Pesonen kertoo.

Yritysmyynnin joulukuuta hallitsivat Samsung ja Apple

Gigantin Yritysmyynnin myydyimpänä puhelimena jatkoi toista kuukautta Samsung Galaxy A20e. Samsungilta löytyy listalta myös kolme muuta mallia. Kalliimmista puhelinmalleista listalla loisti Applen iPhone 12, jonka kolme eri mallia nappasivat sijoituksen kymmenen kärjestä.

-Applella ja Samsungilla on ollut vahva loppuvuosi yritysmyynnin puolella. Samsungin edullisemmat mallit pitävät kärkisijat, kun taas Apple iPhone 12 -mallit ovat vahvoilla kalliimpien puhelinten hintaluokassa, Gigantin yritysmyynnin puhelinkaupasta vastaava myyntipäällikkö Pasi Puputti sanoo.

Myydyimmät puhelimet Gigantissa joulukuussa 2020, kuluttaja-asiakkaat. Suluissa edellisen kuukauden sijoitus

 1. Samsung Galaxy A20e (3.)
 2. OnePlus Nord N100 (-)
 3. Samsung Galaxy A42 (-)
 4. Samsung Galaxy A41 (-)
 5. Samsung Galaxy A51(2.)
 6. Apple iPhone 11 (-)
 7. Apple iPhone SE 2020 (4.)
 8. OnePlus Nord (10.)
 9. Motorola Moto G8 Power (7.)
 10. Samsung Galaxy A21s (8.)

Myydyimmät puhelimet Gigantissa joulukuussa 2020, yritysasiakkaat. Suluissa edellisen kuukauden sijoitus.

 1. Samsung Galaxy A20e (1.)
 2. Samsung Galaxy A42 (-)
 3. Apple iPhone 12 Pro (8.)
 4. Apple iPhone 12 Pro Max (7.)
 5. Nokia 800 tough (4.)
 6. Apple iPhone 11 (2.)
 7. Samsung Galaxy A51 (6.)
 8. Apple iPhone 12 mini (-)
 9. Samsung Galaxy S20 (3.)
 10. Samsung Galaxy A41 (-)

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta

Taloudellisia päätöksiä

Me ihmiset olemme aika erikoisia mennessämme kauppaan, meillä nimittäin voi olla kauppalista, mutta ulos tullessamme olemme ostaneet paljon muutakin – esimerkiksi kaikenlaiset alennusmyynnit ovat meille magneetteja. Myös uudet trendit ja kaveripiiri saavat meidät juoksemaan erilaisten tuotteiden ja tavaroiden perässä, joita emme välttämättä edes tarvitse. Samalla kun mietimme tulevaisuutta ja turvallisuuttamme taloudellisissa asioissa, meidän kenties tulee oikeasti miettiä niitä vaihtoehtoja, mitä meillä on omien tietojemme turvaamiseksi.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *