Valmet

Samsungin keskihintaisten mallien suosio näkyi selvästi Gigantin joulukuun puhelinmyynnissä. Yritysmyynnin myydyimpien kymmenen puhelimen joukossa huomiota herättivät puolestaan Applen iPhone 12:n kolme eri mallia.

Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -listaa hallitsi joulukuussa Samsung. Kuluttajapuolella kymmenen myydyimmän puhelimen joukkoon mahtui kaiken kaikkiaan viisi Samsungin mallia. Listan kärkisijaa pitää aikaisemminkin suosittu Samsung Galaxy A20e.

-Keskihintaiset puhelimet ovat vaikuttavat olleen erittäin suosittuja lahjoja tänä jouluna. Listalla ovat sijoittuneet hyvin niin Samsung Galaxy A -sarjan puhelimet kuin loppuvuodesta markkinoille tullut One Plus Nord N100, joka kipusi suoraan listan kakkospaikalle, kertoo Gigantin puhelinmyynnistä vastaava myyntipäällikkö Mikko Pesonen.

Nord N100 -mallin lisäksi TOP 10 -listalla on One Plus -puhelimista myös jo useamman kuukauden myydyimpien joukossa One Plus Nord. Marraskuussa listalle noussut Applen uusi iPhone 12 oli joulukuun aikana tippunut jo listan ulkopuolelle, kun taas vanhempi iPhone 11 nousi takaisin listalle.

-Applella oli listalla joka tapauksessa kaksi mallia, sillä listalta löytyy myös keväällä julkaistu iPhone SE 2020, Pesonen kertoo.

Yritysmyynnin joulukuuta hallitsivat Samsung ja Apple

Gigantin Yritysmyynnin myydyimpänä puhelimena jatkoi toista kuukautta Samsung Galaxy A20e. Samsungilta löytyy listalta myös kolme muuta mallia. Kalliimmista puhelinmalleista listalla loisti Applen iPhone 12, jonka kolme eri mallia nappasivat sijoituksen kymmenen kärjestä.

-Applella ja Samsungilla on ollut vahva loppuvuosi yritysmyynnin puolella. Samsungin edullisemmat mallit pitävät kärkisijat, kun taas Apple iPhone 12 -mallit ovat vahvoilla kalliimpien puhelinten hintaluokassa, Gigantin yritysmyynnin puhelinkaupasta vastaava myyntipäällikkö Pasi Puputti sanoo.

Myydyimmät puhelimet Gigantissa joulukuussa 2020, kuluttaja-asiakkaat. Suluissa edellisen kuukauden sijoitus

 1. Samsung Galaxy A20e (3.)
 2. OnePlus Nord N100 (-)
 3. Samsung Galaxy A42 (-)
 4. Samsung Galaxy A41 (-)
 5. Samsung Galaxy A51(2.)
 6. Apple iPhone 11 (-)
 7. Apple iPhone SE 2020 (4.)
 8. OnePlus Nord (10.)
 9. Motorola Moto G8 Power (7.)
 10. Samsung Galaxy A21s (8.)

Myydyimmät puhelimet Gigantissa joulukuussa 2020, yritysasiakkaat. Suluissa edellisen kuukauden sijoitus.

 1. Samsung Galaxy A20e (1.)
 2. Samsung Galaxy A42 (-)
 3. Apple iPhone 12 Pro (8.)
 4. Apple iPhone 12 Pro Max (7.)
 5. Nokia 800 tough (4.)
 6. Apple iPhone 11 (2.)
 7. Samsung Galaxy A51 (6.)
 8. Apple iPhone 12 mini (-)
 9. Samsung Galaxy S20 (3.)
 10. Samsung Galaxy A41 (-)

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta

Taloudellisia päätöksiä

Me ihmiset olemme aika erikoisia mennessämme kauppaan, meillä nimittäin voi olla kauppalista, mutta ulos tullessamme olemme ostaneet paljon muutakin – esimerkiksi kaikenlaiset alennusmyynnit ovat meille magneetteja. Myös uudet trendit ja kaveripiiri saavat meidät juoksemaan erilaisten tuotteiden ja tavaroiden perässä, joita emme välttämättä edes tarvitse. Samalla kun mietimme tulevaisuutta ja turvallisuuttamme taloudellisissa asioissa, meidän kenties tulee oikeasti miettiä niitä vaihtoehtoja, mitä meillä on omien tietojemme turvaamiseksi.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *