Samsungin uusissa Galaxy A12- ja Galaxy A02s -älypuhelimissa on pitkä akkukesto, suuri näyttö ja tehokkaat kamerat.

Espoo, 24. marraskuuta 2020 – Samsung esittelee tänään uudet matkapuhelimensa: Galaxy A12 ja Galaxy A02s. Laitteet on suunniteltu tuomaan uusimpia innovaatioita yhä useampien kuluttajien saataville. Molemmissa älypuhelimissa on pitkä akkukesto, useita kameroita ja suuri kirkas näyttö.

– Galaxy A12 ja A02s ovat jälleen osoitus halustamme kehittää tuotteita kaikilla hintatasoilla. Uutuudet lisäävät syvyyttä A-sarjaamme ja tuovat asiakkaidemme saataville enemmän puhelinvaihtoehtoja, joista löytyvät kaikkein tärkeimmät Galaxy-ominaisuudet fantastisella hinnalla, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Pidempi käyttöaika

Galaxy A02s- ja A12 -puhelimissa on 6,5 tuuman HD+ Infinity-V -näyttö, joka mahdollistaa kirkkaan ja värikkään katselukokemuksen. Tehokkaan 5000 mAh:n akun ansiosta käyttäjät voivat katsella huoletta suosikkisarjojaan, ja molemmissa älypuhelimissa on 15 W:n pikalataus, joten laitteiden latausaika on minimoitu.

Muistot talteen kaikista hetkistä

Sekä Galaxy A02s:ssä että A12:ssa on tehokkaat kamerat, jotka helpottavat näyttävien valokuvien ottamista. Galaxy A12:ssa on 48MP pääkamera ja A02s:ssä 13MP pääkamera, ja niiden avulla kaikki hetket voidaan tallentaa korkealaatuisina. Galaxy A12:ssa on myös 5 megapikselin ultralaajakulmainen kamera upeiden maisemakuvien ottamiseen. Molemmissa puhelimissa on lisäksi 2MP syvyyskamera syväterävyystehosteita varten sekä 2MP makro-kamera tarkkaan lähikuvaukseen.

Erottuvaa muotoilua

Galaxy A12- ja A02s -puhelinten siisti muotoilu ja mattapintainen tausta tekevät niistä mukavia pidellä. Molemmat laitteet ovat saatavana valkoisena ja mustana, ja Galaxy A12 on saatavana myös sinisenä. Galaxy A12 hyötyy myös Samsung Knox -tietoturva-alustasta, ja sen kyljessä on sormenjälkilukija.

Samsung Galaxy A12:n suositushinta on 179 € ja Galaxy A02s:n 159 €. Molempien puhelinmallien myynti alkaa vuoden 2021 alussa.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta

Elämä on jatkuvaa opiskelua

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa naiselle? Esimerkiksi älykello naiselle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

By admin

9 thoughts on “Samsung esittelee Galaxy A12 ja A02s -puhelimet – ensiluokkaisia ominaisuuksia hyvään hintaan”
  1. […] Galaxy S21 -laitesarja käyttää Dual Bluetooth® -tekniikkaa, jonka avulla puhelimeen voi helposti yhdistää useita bluetooth-laitteita samanaikaisesti, kuten Galaxy Buds Pro -kuulokkeet. Mukana on myös langaton virranjako, jolla voi antaa lisää käyttöaikaa langattomasti ladattaville laitteille. Galaxy S21 Ultra on Samsungin ensimmäinen S-sarjan laite, joka tukee S-Pen -kynää. Kynä toimii apuna esimerkiksi luonnostelussa, muistiinpanojen tekemisessä, valokuvien ja videoiden muokkaamisessa sekä asiakirjojen allekirjoittamisessa. S-Pen -kynää myydään erikseen, ja sen voi ostaa yhteensopivalla suojakotelolla, mutta käyttäjä voi käyttää myös S-Pen -kyniä Galaxy Note- tai Galaxy Tab -laitteesta. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *