Samsungin uusissa Galaxy A12- ja Galaxy A02s -älypuhelimissa on pitkä akkukesto, suuri näyttö ja tehokkaat kamerat.

Espoo, 24. marraskuuta 2020 – Samsung esittelee tänään uudet matkapuhelimensa: Galaxy A12 ja Galaxy A02s. Laitteet on suunniteltu tuomaan uusimpia innovaatioita yhä useampien kuluttajien saataville. Molemmissa älypuhelimissa on pitkä akkukesto, useita kameroita ja suuri kirkas näyttö.

– Galaxy A12 ja A02s ovat jälleen osoitus halustamme kehittää tuotteita kaikilla hintatasoilla. Uutuudet lisäävät syvyyttä A-sarjaamme ja tuovat asiakkaidemme saataville enemmän puhelinvaihtoehtoja, joista löytyvät kaikkein tärkeimmät Galaxy-ominaisuudet fantastisella hinnalla, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Pidempi käyttöaika

Galaxy A02s- ja A12 -puhelimissa on 6,5 tuuman HD+ Infinity-V -näyttö, joka mahdollistaa kirkkaan ja värikkään katselukokemuksen. Tehokkaan 5000 mAh:n akun ansiosta käyttäjät voivat katsella huoletta suosikkisarjojaan, ja molemmissa älypuhelimissa on 15 W:n pikalataus, joten laitteiden latausaika on minimoitu.

Muistot talteen kaikista hetkistä

Sekä Galaxy A02s:ssä että A12:ssa on tehokkaat kamerat, jotka helpottavat näyttävien valokuvien ottamista. Galaxy A12:ssa on 48MP pääkamera ja A02s:ssä 13MP pääkamera, ja niiden avulla kaikki hetket voidaan tallentaa korkealaatuisina. Galaxy A12:ssa on myös 5 megapikselin ultralaajakulmainen kamera upeiden maisemakuvien ottamiseen. Molemmissa puhelimissa on lisäksi 2MP syvyyskamera syväterävyystehosteita varten sekä 2MP makro-kamera tarkkaan lähikuvaukseen.

Erottuvaa muotoilua

Galaxy A12- ja A02s -puhelinten siisti muotoilu ja mattapintainen tausta tekevät niistä mukavia pidellä. Molemmat laitteet ovat saatavana valkoisena ja mustana, ja Galaxy A12 on saatavana myös sinisenä. Galaxy A12 hyötyy myös Samsung Knox -tietoturva-alustasta, ja sen kyljessä on sormenjälkilukija.

Samsung Galaxy A12:n suositushinta on 179 € ja Galaxy A02s:n 159 €. Molempien puhelinmallien myynti alkaa vuoden 2021 alussa.

Lähde: MyNewsDesk

By admin

3 thoughts on “Samsung esittelee Galaxy A12 ja A02s -puhelimet – ensiluokkaisia ominaisuuksia hyvään hintaan”
  1. […] Galaxy S21 -laitesarja käyttää Dual Bluetooth® -tekniikkaa, jonka avulla puhelimeen voi helposti yhdistää useita bluetooth-laitteita samanaikaisesti, kuten Galaxy Buds Pro -kuulokkeet. Mukana on myös langaton virranjako, jolla voi antaa lisää käyttöaikaa langattomasti ladattaville laitteille. Galaxy S21 Ultra on Samsungin ensimmäinen S-sarjan laite, joka tukee S-Pen -kynää. Kynä toimii apuna esimerkiksi luonnostelussa, muistiinpanojen tekemisessä, valokuvien ja videoiden muokkaamisessa sekä asiakirjojen allekirjoittamisessa. S-Pen -kynää myydään erikseen, ja sen voi ostaa yhteensopivalla suojakotelolla, mutta käyttäjä voi käyttää myös S-Pen -kyniä Galaxy Note- tai Galaxy Tab -laitteesta. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.