POCO X4 Pro 5G

Älypuhelinten aatelia oleva POCO-perhe täydentyy uusilla laitteilla, kun POCO X4 Pro 5G ja POCO M4 Pro julkistettiin Barcelonassa. Ensiluokkaiset näyttö- ja kameraominaisuudet tekevät puhelimista uuden suosikin oman tiensä kulkijoille.

Maailman nuorten suunnannäyttäjien suosima POCO-älypuhelinvalmistaja laajentaa tuoteperhettään globaalilla lanseerauksellaan Barcelonan Mobile World Congressissa. Maailman johtavassa mobiilialan kongressissa tehtävä lanseeraus on ensimmäinen laatuaan, ja siinä esitellään maailmalle uudet älypuhelimet POCO X4 Pro 5G ja POCO M4 Pro.

– Tänään nähty julkistus on POCOlle merkittävä virstanpylväs. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme ja faniemme odotukset ja tarjoamaan parhaaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen hyvään hintaan. POCO X4 Pro 5G asettaa uuden standardin segmentin laitteille, ja ensiluokkaisten ominaisuuksien myötä nostamme käyttäjän kokemuksen aivan uudelle tasolle. Sulavasta ja ensiluokkaisesta elokuva- ja musiikkikokemuksesta kiinnostuneille POCO M4 Pro on varteenotettava vaihtoehto, POCO Globalin johtaja Kevin Qiu kertoo.

POCO X4 Pro 5G

Nuorille teknologiasta kiinnostuneille POCO X4 Pro 5G tarjoaa lippulaivatasoisen älypuhelimen, joka on luotu vaativaankin puhelimen käyttöön tottuneelle. POCO-tuoteperheen ensimmäisessä AMOLED-näyttöä hyödyntävässä X-sarjan älypuhelimessa on 120 hertsin näyttö, jonka kosketustunnistus toimii 360 hertsin taajuudella, jotta puhelimen käyttö on saumatonta tilanteessa kuin tilanteessa. DCI-P3:n myötä näyttö toistaa värit kirkkaina ja jokaista yksityiskohtaa myöten. AMOLED-näytön 2400 x 1080 FHD+ -resoluutio varmistaa, että näytön kirkkaus mukautuu automaattisesti ympäröivään tilanteeseen taaten täydellisen katselukokemuksen. SGS Eye Care -sertifikaatin ansiosta POCO X4 Pro 5G:n näyttö on silmille ystävällinen, eikä näin rasita silmiä pitkänkään pelisession jäljiltä.

Tehokkaan 108 megapikselin sensori on POCO X4 Pro 5G:n kameraominaisuuksien keskiössä. Laite hyödyntää POCO-sarjassa ensimmäistä kertaa käytössä olevaa  1/1.52” -kokoista sensoria, joka on samalla yksi maailman tehokkaimmista tarjolla olevista resoluutiosensoreista. Yhdessä 9:1 pikselien yhdistämistekniikan kanssa sensori tuo kuvaan kuin kuvaan valoa ja kirkkautta. Puhelimen takapuolelta löytyvät 8 megapikselin ultra-laajakuvalinssi ja 2 megapikselin mikrokamera, kun taas puhelimen etupuolella on 16 megapikselin etukamera. Kuvista saa kaiken irti hyödyntämällä kameran eri ominaisuuksia, kuten muun muassa panoraamaselfietä, slow motion-tilaa, dual-videota ja erilaisia filttereitä.

POCO X4 Pro 5G:tä pyörittää Snapdragon 695 5G -prosessori 6nm-tekniikalla. Dynamic RAM Expansion Technology mahdollistaa innokkaalle mobiilipelaajalle entistä paremman kokemuksen, kun 8 gigatavun RAM-muistin lisäksi käytössä on 256 gigatavun ROM-muisti takaavat saumattoman siirtymän pelattaessa. Pelaajat saavat ilon irti myös puhelimen Z-malliin rakennetusta moottorista, jonka myötä peliin kuuluvat tärinäefektit tuntuvat pelaajalle entistä aidommilta.

Viihtymisestä pitää huolen myös pitkäkestoinen 5000 mAh akku, jonka avulla videoita voi katsella keskeytyksettä yli 10 tuntia. Akun päästessä hupenemaan, latautuu se 67 watin turbolatauksen ansiosta täyteen reilussa puolessa tunnissa.

POCO M4 Pro: Ultimaattisia  viihdekokemuksia lyömättömään hintaan

Tässä suorituskyisessä tehopakkauksessa yhdistyy yksiin kansiin ensiluokkaiset ominaisuudet, suorituskyky sekä lyömätön hinta-laatu suhde. 6.43 tuumaisessa näytössä on hyödynnetty POCO M -sarjan historiassa ensimmäistä kertaa AMOLED DotDisplay:tä.

Värit heräävät henkiin laitteessa hyödynnettävän DCI-P3 wide gamut -teknologian avulla ja välittyvät kirkkaina 1,000 nitin kirkkaus-arvion saaneelta näytöltä. Näyttö optimoi automaattisesti kirkkauden sopimaan ympäristöön jotta katselukokemus pysyy huippu-luokkaisena valaistusvaihteluista huolimatta. SGS on myöntänyt näytölle ”Eye Care Display” ja ”Seamless Display” sertifikaatit myös pitkiä katselurupeamia silmälläpitäen. POCO M4 Pron näyttöominaisuudet ovat omiaan myös lukuintoisille, sillä Reading Mode 3.0 mahdollistaa näytön mukauttamisen lämpimämpiin värisävyihin silmien väsymisen minimoimiseksi varsinkin iltaisin.

Kolmoiskameratekniikkaa nähdään nyt ensimmäistä kertaa M-sarjassa. 64MP korkearesoluutioinen pääkamera ottaa tarkkoja, kirkkaita ja yksityiskohtaisia kuvia. Kolmen kameran kokonaisuuden kruunaa 8 megapikselin ultra-laajakulmakamera joka tuo perspektiiviä  suuriinkin hetkiin laajemman 118° kulman ansiosta. Pienempien kuvauskohteiden pienimmätkin ykityskohdat vangitaan 2MP makrolinssillä. 16MP etukamera tuo esiin käyttäjän parhaat puolet ja nappaa myös huippulaatuisia selfie -kuvia sosiaaliseen mediaan.

179.5g painava ja 0.09 mm paksu POCO M4 Pro on tähän asti julkaistuista POCO-puhelimista kevyin. Laitteesta löytyy valtava 5,000mAh akku josta voi riittää puhtia jopa yli kahdeksi päiväksi, ja jos tarve lataukselle kuitenkin iskee, latautuu akku täyteen 33 watin Pro pikalatauksella vain tunnissa.

POCO M4 Pron kuoren alta löytyy MediaTek Helio G96 huippusuorituskykyinen prosessori joka taklaa kaikki käyttäjän sille asettamat haasteet. Niille, joilla laite tulee kovaan käyttöön, löytyy POCO M4 Prosta myös kaiken varalta LiquidCool Technology 1.0 Plus joka takaa, että käyttäjä saa kaiken ilon irti suorituskyvystä ja että lämpötila pysyy maltillisena, riippumatta siitä kuinka kauan tai kuinka usein puhelinta käytetään.

Jos 8 gigatavun RAM-muisti tuntuu liian niukalta, voivat innokkaimmat tallentajat hyödyntää myös 256 gigatavun ROM-muistia Dynamic RAM Expansion teknologian avulla. Yhden teran säilytystila mahdollistaa jopa 500 videon, 250,000 kappaleen, sekä 500,000 kuvan tallentamisen. Kokonaisvaltaisen POCO M4 Pro -kokemuksen sinetöivät kaksoiskaiuttimet jotka luovat yhä mukaansatempaavamman elämyksen. Ensimmäistä kertaa POCO-puhelimissa YouTube Premium löytyy etukäteisasennettuna niin POCO X4 Pro 5G:stä kuin POCO M4 Pro:sta, ja käyttävät voivat nauttia YouTube premiumin annista ilmaiseksi jopa kahden kuukauden ajan.

Suomessa ensimmäisenä tulee myyntiin POCO X4 Pro 5G. Tarkemmat tiedot Suomessa myyntiin tulevista laitteista alla.

Muistin koko6 + 138
VäritBlack, Laser Blue, POCO Yellow
Jälleenmyyjät SuomessaVerkkokauppa.com
Suositushinta298 €
Myynnin aloituspäivä SuomessaMaaliskuun puolivälin jälkeen

HUOMIO!

  • Muistivaihtoehdot voivat vaihdella hiukan valmistajien välillä.
  • Perustuu laboratoriotutkimuksiin keskimääräisellä käytöllä. Todelliset tulokset voivat vaihdella.
  • Perustuu laboratoriotutkimuksiin keskimääräisellä käytöllä. Todelliset tulokset voivat vaihdella.
  • Laitteen paksuus voi vaihdella hiukan värivaihtoehtojen välillä.
  • Perustuu laboratoriotutkimuksiin keskimääräisellä käytöllä. Todelliset tulokset voivat vaihdella.
  • Perustuu laboratoriotutkimuksiin keskimääräisellä käytöllä. Todelliset tulokset voivat vaihdella.

LUE MYÖS:
Realme GT 2 -puhelinmallistossa on huipputason ominaisuudet ja luontoa säästävä biopolymeerirakenne


Muuta luettavaa muualta:

Mikä ihmeen 5G-verkko?

5G-verkko tarkoittaa viidennen sukupolven datayhteyttä mobiilitekniikassa. 5G-tekniikassa voidaan käyttää noin kymmenkertaista tiedonsiirtonopeutta 4G:hen verrattuna, joten se sopii edeltäjäänsä paremmin myös kodin ainoaksi internetyhteydeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *