5G-puhelimet

Helmikuussa puhelinten myyntilistalla harppoivat 5G-puhelimet. Listan kymmenestä myydyimmästä puhelimesta kahdeksan oli 5G-puhelimia. Applen ja Samsungin jokakuukautinen kamppailu ykkössijasta päättyi tällä kertaa Samsungin kolmoisvoittoon.

”Helmikuu oli vilkas puhelinten myyntikuukausi. Apple ja Samsung hallitsevat taas listaa, mutta yksi OnePlus-malli nousi pienen tauon jälkeen takaisin kahinoihin. Yhä useampi myyty puhelin on 5G-kykyinen, minkä myötä tietysti myös  5G-liittymät liikkuvat entistä hanakammin asiakkaiden ostoskoreihin”, kertoo Telian laiteliiketoiminnan johtaja Markku Saranpää.

Telian kotimaisen Nokian kanssa rakentama 5G-verkko on nyt jo yli 3,6 miljoonan suomalaisen saatavilla.

Suomalaisten mobiiliverkkojen laatu oli erinomainen Tutelan riippumattomassa vertailussa, jossa analysoitiin suomalaisten verkkojen käyttökokemustaTelia nappasi ykköspalkinnon 5G-laadussa yhtenä kaikkiaan viidestä pokaalista.

Helmikuun myydyimmät puhelimet, kuluttajat

1 (4)     Samsung Galaxy A52s 5G                
2 (2)     Samsung Galaxy A02s                      
3 (10)   Samsung Galaxy A22 5G                  
4 (8)     Apple iPhone 13 5G              
5 (5)     Apple iPhone 13 Pro Max 5G            
6 (3)     Apple iPhone 12 5G              
7 (6)     Apple iPhone 13 Pro 5G                    
8 (-)      OnePlus Nord 2 5G               
9 (1)     Samsung Galaxy A12                        
10 (9)   Samsung Galaxy A32 5G                                                      

Helmikuun myydyimmät puhelimet, yritykset

1 (1)     Samsung Galaxy A32 5G
2 (6)     Samsung Galaxy Xcover 5
3 (2)     Samsung Galaxy A32 LTE
4 (-)      Samsung Galaxy A52 5G
5 (7)     Samsung Galaxy A52s 5G
6 (9)     Samsung Galaxy A22 5G
7 (4)     iPhone 12 5G
8 (3)     Samsung Galaxy S21 5G
9 (5)     iPhone 13 5G
10 (-)    iPhone SE

Lähde: Telia

KATSO MYÖS:
Samsungin uusi Galaxy S22-sarja on täällä


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

4 thoughts on “Helmikuussa puhelinten myyntilistalla nähtiin 5G:n ylivoimaa”
  1. […] ”5G-puhelimet tekivät läpimurron viime vuonna ja ovat selvästi ottaneet DNA:n myydyimpien listan haltuunsa. DNA:n helmikuun listalla on enää vain kolme 4G-mallia. Helmikuussa Samsungin puhelimet veivät kärkisijat, ja Apple ylsi kolmanneksi. Samsungin A52s 5G on edelleen yksi suomalaisten suosikkipuhelimista ja nappasi DNA:n listan kärkisijan”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko. […]

  2. […] 1(3)      Samsung Galaxy A52s 5G    2(2)      Samsung Galaxy A22 5G      3(4)      Apple iPhone 13 5G  4(-)       Samsung Galaxy A03            5(5)      Apple iPhone 13 Pro Max 5G6(6)      Apple iPhone 12 5G  7(7)      Apple iPhone 13 Pro 5G        8(-)       Xiaomi Redmi Note 10 5G     9(1)      Samsung Galaxy A02s          10(-)     Samsung Galaxy S21 FE 5G […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *