Mobiiliverkon yhteyksiä vahvistettiin Kainuussa – vastaavat pysyvästi kasvaneeseen datankäyttöön alueella

WhatsApp on tiedonvälityssovellus par excellence. Niin paljon, että se on usein tärkein kirjeenvaihtokanava monien läheisten ihmisten välillä. Tätä varten sovelluksessa on myös ruudukoita, jotka estävät yhteydenpidon jne. Whatsapp esto on kuitenkin mahdollista ohittaa.

WhatsAppin väärinkäyttö voi toisena erikoislaitteena johtaa hyvin epämiellyttäviin tilanteisiin, ja meidän on tiedettävä, miten käsitellä sitä. Yhteystietojen estämisen vuoksi on erittäin tärkeää tietää, miten pääsy poistetaan ja mitä se tarkoittaa sovelluksen käytön kannalta. Vaikka meidät on lukittu sisään, ehkä vahingossa, eikä meillä ole muuta keinoa puhua toiselle henkilölle ja selittää, mitä tapahtui, tämä WhatsAppin ”temppu” voi olla paras tapa nopeuttaa asioita.

Henkilöön ilman hänen suostumustaan tapahtuvan yhteydenoton vaarat

Ennen kuin yritämme ottaa yhteyttä henkilöön, joka ei enää pysty pitämään yhteyttä, meidän on syytä olla tietoisia siitä, että saatamme asettaa itsemme vaaraan, josta ei ole hyötyä. Riippuen lähteestä, ei ehkä ole oikein pyytää, että tavoitat kyseisen henkilön.

Jos estämme yhteystiedon, se johtuu siitä, ettemme halua kuulla tästä henkilöstä, koska emme halua lukea hänen sanomisiaan tuntemattomista syistä. Meillä on välittäjä, joka mykistää yhteystiedot, jotta emme saa ilmoituksia, kun he ottavat meihin yhteyttä. Hämmennys voi johtua siitä, että WhatsApp ei kerro asiakkaalle, milloin jokin näistä toimista on tapahtunut. Hakemus itsessään vahvistaa tämän tosiasian, sillä se on pidettävä epämääräisenä asiakkaiden suojelemiseksi.

Jos meidän on otettava yhteyttä asiakkaaseen, joka on vältellyt meitä, se voidaan tulkita häirinnäksi, varsinkin jos hän kertoo meille, että hän ei halua olla lainkaan yhteydessä meihin. Rikoslain 172 pykälässä todetaan, että henkilöä, joka ”ärsyttää henkilöä hellittämättömällä ja toistuvalla täyttämisellä” ja ”häiritsee vakavasti hänen totuttujen rutiiniensa parantamista”, voidaan varoittaa, jos hän ”ottaa yhteyttä tai yrittää ottaa yhteyttä häneen millä tahansa kirjeenvaihtovälineellä”.

WhatsApp voisi tavoittaa viestisi

On olemassa välivaihe, jos yksittäiset ihmiset ajattelevat, että ahdistelemme heitä, ja sillä on merkitystä: asiakasvalitukset (nurina). Jos oletetaan, että he ilmoittavat myös tietueen, joka ”tuomitsee” meidät itse tietosovellukseen, tämä voi ulottua viimeisiin lähettämiimme viesteihin.

Tässä mielessä organisaatio haluaa tietää valituksen syyt, se on tietoinen siitä, että haluamme tavoittaa asiakkaan hänen vastakkaisista toiveistaan huolimatta, että lähetämme roskapostia jne. Näin WhatsApp voi poistaa tietueemme sovelluksesta lyhyeksi ajaksi tai ikuisesti, jos se katsoo, että rikkomuksemme on johdonmukainen ja kiistettävä.

Kun raportoit tietueen Android-laitteesta, sovellus varoittaa, että viimeisimmät viestit eivät ole mukana. iOS-laitteessa näet lähinnä vahvistuksen siitä, että raportti on lähetetty. Oli miten oli, tuotemerkki ei näe mitään eroa kehysten välillä tietojen paljastamisen alalla.

Käytä nimettömiä pikaviestejä

Salaperäinen viestinvälitys on ratkaisu silloin, kun haluat todella keskustella vakavasti jonkun kanssa. Kukaan ei voi seurata pikaviestisi, ellet halua selvittää persoonallisuuttasi. On olemassa lukuisia verkkosivustoja ja sovelluksia, joiden avulla voit lähettää nimettömiä viestejä ilmaiseksi. Nämä alustat pitävät tietosi luottamuksellisina eivätkä jaa niitä internetissä. Näin suojauksesi on taattu.


Muuta luettavaa muualta

Sovelluksella maksaminen ja lihashuoltovasara

Oletko kuullut koskaan Nordea Wallet tai Google Pay sovelluksista? Jos et, niin kannattaa tutusta sovelluksiin. Näillä sovelluksilla voit maksaa ostokset käden käänteessä nopeasti. Mikäli et etsi sovellusta vaan etsit, että mikä olisi hyvä lihashuoltovasara jolla saisit jumittuneet hartiat esimerkiksi auki.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *