Elisa 5G-verkko

Useampi Itä-Suomen paikkakunta pääsee Elisan 5G-verkon piiriin, kun verkko laajenee Juukaan, Luumäelle, Mäntyharjulle, Rautalammille ja Ruokolahdelle.  Elisan 5G on nyt saatavilla yhteensä 207 paikkakunnalla Suomessa.

5G-verkko palvelee ensimmäisenä näiden kuntien keskustojen alueella. Mäntyharjulla 5G:n kuuluvuus yltää lisäksi myös Simunan, Poitin, Halla-ahon ja Uusikorven alueille. Entistä luotettavimmista ja nopeammista mobiiliyhteyksistä hyötyvät sekä alueen asukkaat että yrittäjät.

Elisan 5G-verkko ulottuu nyt jo varsin moneen Itä-Suomen kuntaan ja kaikista suomalaisista yli 80 % asuu 5G-verkon alueella. Kokemuksemme mukaan asiakkaat ovat tyytyväisempiä uudemmissa ja nopeammissa verkoissa, kun näitä verrataan vähitellen poistuviin 3G- ja kupariyhteyksiin. 5G-verkko lisää digitaalisen arjen sujuvuutta ja on aiempia mobiiliverkon sukupolvia luotettavampi toiminnaltaan, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Hanna Niiranen.

Jopa gigan nopeuden tarjoavan 5G:n voi hankkia omaan mobiililaitteeseen tai sitä voi käyttää kiinteän yhteyden tavoin kodin tai pienehkön yrityksen yhteisenä yhteytenä. 5G:n käyttöä varten tarvitsee 5G:tä tukevan päätelaitteen, 5G-liittymän sekä tulee olla 5G-verkon alueella. 5G-verkon ulkopuolella 5G-laite ja -liittymä siirtyvät käyttämään parasta mahdollista yhteyttä.

5G-verkko tuo kuluttajien ja yritysten käyttöön aiempaa merkittävästi nopeammat mobiiliyhteydet, ja verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen. Näin verkkoon mahtuu käyttäjiä ja laitteita huomattavasti aiempaa enemmän.

Kaikki Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät osoitteesta www.elisa.fi/kuuluvuus.

Lähde: Elisa


Muuta luettavaa muualta

Elämä on jatkuvaa opiskelua

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.

Neloselta uutta

Temptation Island Suomi 2022 eli uusi kausi alkaa aivan näillä näppäimillä, mutta tämän kertainen kausi on hieman erilainen kuin edelliset – mitä sitten on muuttunut, vai onko ohjelmassa mukana olevien pariskuntien iät ja pitkät suhteet se ainoa muuttunut tekijä? Tsekkaa lisää: Temptation Island 202

Nykyään kun suoratoisto on vallannut kaikkien kodit, katselemme sitä kautta usein myös television perusohjelmatkin – näitä ovat myös sellaiset musiikiohjelmat kuten Syksyn Sävel ja Vain Elämää-sarja, kunpi on sinun suosikkisi näistä kahdesta? Entä mitä pidät Erika Vikmanista

By Niko

2 thoughts on “Elisan 5G-verkko laajenee Itä-Suomessa Juukaan, Luumäelle, Mäntyharjulle, Rautalammille ja Ruokolahdelle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *