Bussilippu puhelimeenBussilippu puhelimeen

OnePlus Nord CE harppasi Applen ja Samsungin ohi Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -listan kärkeen. Listalle pomppasivat myös syyskuun puolivälissä myyntiin tulleet Applen uudet iPhone 14 -puhelimet.

Samsung ja Apple jatkavat Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -listan hallitsemista myös syyskuussa. Ainoastaan listan ykköspaikan napannut OnePlus Nord CE 2 rikkoo suosikkimerkkien värisuoraa. Ensimmäistä kertaa listalle noussut puhelin tarjoaa hintaansa nähden loistavan suorituskyvyn ja muut ominaisuudet.

”On mukavaa nähdä välillä vaihtelua listan kärkipuhelimien merkeissä. Meillä oli syyskuussa kampanja OnePlus Nord CE 2 :sta, mikä nosti sen kysyntää selvästi. Se on kuluttajien joukossa selkeästi haluttu puhelin”, Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistö kertoo.

Listalla viidellä mallilla tällä hetkellä oleva Samsung on kuluttajien kestosuosikki, jonka mallit keikkuvat myydyimpien joukossa kuukaudesta toiseen.

Applen uusille malleille innostunut vastaanotto

Uusina tulokkaina listalle nousivat myös Applen uudet iPhone 14 -mallit. Syyskuun puolivälissä kauppoihin saapuneiden mallien myynti on Helistön mukaan lähtenyt vilkkaasti käyntiin.

”Uudet mallit ovat siivittäneet myös Applen vanhempien puhelimien myyntiä. Tähän vaikuttavat osaltaan myös globaalit saatavuushaasteet. Jos asiakkaan haluamaa mallia ei juuri sillä hetkellä ole saatavilla, saattaa hän usein valita samalta merkiltä hieman vanhemman mallin”, Helistö sanoo.

Helistö suositteleekin puhelimen tilaamista ennakkoon, jos tietää haluavansa juuri tietyn mallin.

Gigantin tuotteita, jotka ovat jo matkalla myyntiin, voi tilata ennakkoon suoraan myymälöistä ja verkkokaupasta. Ennakkoon tilaamalla voi varmistaa, että haluamansa puhelimen saa heti sen saavuttua myymälään tai varastoon.

Gigantin myydyimmät puhelimet TOP 10, syyskuu

 1. OnePlus Nord CE 2 (-)
 2. Apple iPhone 13 (2.)
 3. Samsung Galaxy A13 (1.)
 4. Samsung Galaxy A53 (6.)
 5. Samsung Galaxy A22 (3.)
 6. Apple iPhone 14 Pro (-)
 7. Samsung Galaxy A33 (7.)
 8. Samsung Galaxy A03 (9.)
 9. Apple iPhone 12 (4.)
 10. Apple iPhone 14 Pro Max (-)

Lähde: Gigantti


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa. Tutustu myös kapselikahvit sivuston tarjontaan.

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Esittelyssä: Apple iPhone 13

Apple iPhone 13 Pro. Kaikkien aikojen isoin ammattitason kamerajärjestelmän päivitys. Super Retina XDR ‐näyttö ProMotionilla reagoi nopeammin ja herkemmin. Salamannopea A15 Bionic ‐siru. Supernopea 5G. Kestävä rakenne ja huima parannus akunkestossa. Applen iPhone 13 Pro puhelimessa on Ammattitason kamerajärjestelmässä on uudet 12 MP:n tele‐, laajakulma‐ ja ultralaajakulmakamerat, LiDAR-skanneri, 6x optinen zoomausalue, makrokuvaus, valokuvatyylit, ProRes-video, sekä 4K Dolby Vision HDR ‐kuvaus. Tutustu dna puhelimet aiheeseen, jos löydät itsellesi sopivan puhelimen. Suosittelemme tutustumaan samsung a12 puhelimeen.

By Niko

2 thoughts on “OnePlus kaappasi Gigantin myydyimpien puhelimien kärkipaikan – Myös Applen uutuusmallit saivat hyvän vastaanoton”
 1. […] OnePlus 10 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen suorituskyvyn, tyylikkään muotoilun ja edistyksellisen tekniikan. Puhelimen uusi Snapdragon 8-sarjan suoritin ja 12 Gt RAM-muisti varmistavat, että se toimii erittäin nopeasti ja sujuvasti. Lisäksi uusi LTPO-näyttöteknologia tarjoaa uskomattoman sulavan näyttökuvan, kun taas uusi kamera mahdollistaa tarkkojen kuvien ja videoiden ottamisen. Puhelimen tehokas akku ja nopea latausteknologia varmistavat myös pitkän akunkeston ja nopean latauksen. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *