Lenovo ThinkPad

Lenovo julkisti AMD Ryzen PRO 7040 -sarjan mobiiliprosessoreilla ja valinnaisella NVIDIA RTX™ -ammattilaisgrafiikalla varustetut uudet ThinkPad P16vP16s Gen 2 ja P14s Gen 4 -mallit. Ne täydentävät toukokuussa 2023 julkistettuja työasemamalleja. ThinkPad P -sarjan laitteissa korostuu suorituskyky, muotoilu ja ammattilaisten vaatima käyttökestävyys eri hintaluokissa. Asemat tukevat sekä Windows 11- että Linux®-käyttöjärjestelmiä. Kehittyneiden ja energiatehokkaiden prosessoreiden ja tekoälyominaisuuksien tuominen tiettyihin malleihin laajentaa työasemien ja työntekemisen tuottavuutta.

ThinkPad P16v

Tehokas työasema vaativien työtehtävien käsittelyyn ja moniajoon. Jopa AMD Ryzen 9 PRO 7040 HS Series -mobiiliprosessorit, jopa NVIDIA RTX 2000 Ada Generation -kannettavan näytönohjain mobiileihin työasemiin ja kaksinkertainen lämpöulosvirtaus, joka maksimoi jäähdytyksen. Malliin on tarjolla useita näyttövaihtoehtoja, kuten erittäin kirkkaan 800 nitin IPS-paneeli, jossa on alhainen sinisen valon määrä. Kokoonpanoon voi saada myös uusimmat chip-to-cloud -tietoturvaominaisuudet, jotka auttavat suojaamaan dataa ja identiteettiä.

ThinkPad P14s Gen 4 ja P16s Gen 2

Mobiilit työasemat paljon matkustaville ammattilaisille, kuten kouluttajille ja opiskelijoille, jotka etsivät ihanteellista yhdistelmää suorituskykyä ja tehoa turvallisuudesta tai kestävyydestä tinkimättä. Uutuudet on saatavana mustana tai Storm Grey -värisenä, ja niissä on jopa AMD Ryzen 7 PRO 7040 -sarjan mobiiliprosessorit, joissa on integroitu AMD Radeon™ 700M -sarjan näytönohjain. Niissä on myös useita näyttövaihtoehtoja, mukaan lukien OLED- ja matalan sinisen valon näytöt, valinnainen 5 megapikselin kamera sekä erilaisia akkuvaihtoehtoja hybridityöntekijöiden tukemiseksi.

Lenovo tarjoaa myös kattavan palveluvalikoiman työasemainvestointien tukemiseen ja turvaamiseen, mukaan lukien Lenovon TruScale Device as a Service (DaaS) -malli, takuupäivitykset ja -laajennukset sekä Lenovo Premier Support Plus, jonka ansiosta saa suoran yhteyden Lenovon asiantuntijoihin.

”Uusimmat työasemamme on suunniteltu tehokkaaseen työskentelyyn alasta riippumatta. ThinkPad-työasemissa sitoudumme innovaatioihin, jotka mahdollistavat saumattoman työnteon”, Lenovon työasemayksikön ja Client AI Business -osaston johtaja Rob Herman

”Olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota Lenovolle uusimmat Ryzen PRO 7040 -sarjan mobiiliprosessorit, joissa on maailman ensimmäinen integroitu tekoälymoottori Windows x86 -prosessorissa. AMD:llä varustetut ThinkPad-mobiilityöasemat tukevat käyttäjiä maksimoimaan tuottavuutensa ja auttavat samalla muuttamaan työn tulevaisuutta Ryzen AI:n avulla”, sanoo AMD:n Commercial Client- ja työasemien vanhempi johtaja Matthew Unangst.

Uudet työasemat tulevat myyntiin elokuusta 2023 lähtien5.

 
Lähtöhinnat: 

P16v AMD G1: 2000 euroa
P14s G4 AMD: 1700 euroa
P16s G2 AMD: 1720 euroa

Lähde: Lenovo
Kuva: Lenovo


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

By Niko

One thought on “Lenovo tuo AMD Ryzen PRO 7040 -sarjan mobiiliprosessorit uusiin ThinkPad -työasemiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *