Kuva: Lenovo / News Cision

Lenovo Legion Phone Duel on pelaamiseen suunniteltu älypuhelin. Mullistavan pelikokemuksen takaa puhelimen innovatiivinen arkkitehtuuri, johon kuuluu kaksi akkua ja viilentäminen nestejäähdytyksen avulla. Pelikokemusta parantaa lisäksi livestriimaukseen soveltuva vaakasuuntainen ponnahduskamera.

Alusta asti pelaajille suunniteltu Lenovo Legion Phone Duel on tehokas ja nopeasti latautuva älypuhelin, joka toimii myös alle 6 gigahertsin 5g*-verkoissa ja saavuttaa testatusti jopa 2,52 gigabitin sekuntinopeuden. Älypuhelin on kehitetty erityisesti liikkeessä oleville pelaajille, jotka kaipaavat puhelimelta erinomaista suorituskykyä ja nauttivat pelaamisesta vaakasuuntaisella näytöllä.

Lenovo Legion Phone Duel tarjoaa pelaajilleen mukaansatempaavan käyttökokemuksen, johon vaikuttavat virtuaaliset ohjaimet, erinomaiset peliominaisuudet sekä optimoitu akku. Se kestää yhdellä latauksella jopa koko päivän keskimääräisellä älypuhelinkäytöllä**. Puhelimeen on sisäänrakennettu virtuaalinen joystick sekä kaksi ultraäänipainiketta. Kaksi värinämoottoria antaa todentuntuista palautetta pelaajalle tehden pelikokemuksesta entistä immersiivisemmän.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Optimaalinen ja lineaarinen käyttöalue
 • Kaksoisakku ja kaksi pikalatausmahdollisuutta sivuille asennetuilla latausliitännöillä
 • Kaksi nestemäistä keskilämpöistä virtaavaa jäähdytysjärjestelmää
 • Maailman ensimmäinen Qualcomm® Snapdragon ™ 865 Plus -prosessori
 • Kaksi ultraääniantureihin perustuvaa olkapainiketta
 • 4d-liiketunnistin
 • 33 millisekunnin kosketusviive 240 hertsin näytteenottotaajuudella
 • 1 millisekunnin vasteaika ja 144 hertsin virkistystaajuus
 • FHD Amoled -näyttö ja Dolby Vision™
 • Kaksi eteenpäin suunnattua stereokaiutinta Dirac Audio -äänentoistolla kantavat ääntä perinteisiä kaiuttimia kolme kertaa voimakkaammin
 • Kustomoitavat led-valot
 • Pöytäkone-pelitila (liitettävissä ulkoiseen näyttöön, hiireen ja näppäimistöön)
 • Oma pelialusta (Legion Realm) sekä avustaja (Legion Assistant)

Lenovo Legion Phone Duel on saatavana jopa 16 gigatavun LPDDR5-RAM-muistilla ja 512 gigatavun UFS 3.1 -tallennustilalla***. Pelipuhelimen ennakkotilaajat saavat tilauksen yhteydessä kaupanpäälle Yoga Active Noise Cancelling (ANC) -kuulokkeet.

Hinnat ja saatavuus:

 • Suomessa ennakkotilattavissa mustan tai sinisen värisenä lenovo.com-sivustolta 1.10.2020 alkaen.
 • Lenovo Legion Phone Duel 12 gigatavun muistilla 899€ ja 16 gigatavun muistilla varustettu malli 1099€.

Lähde: News Cision


Muuta luettavaa

Nettiruudun sisällöstä löydät paljon luettavaa sarjoista leffoista

Nettiruutu.fi sivusto tarjoaa uutisia, arvosteluita ja paljon muuta leffoista ja sarjoista. Sivustolla pääset lukemaan esimerkiksi cmore , elisaviihde  ja paljon muuta uutisia. Lisää lyödät Nettiruutu.fi nettisivustolta.

Tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

By admin

One thought on “Lenovo Legion Phone Duel -pelipuhelin on nyt ennakkotilattavissa Suomessa”
 1. […] Lenovo julkisti AMD Ryzen PRO 7040 -sarjan mobiiliprosessoreilla ja valinnaisella NVIDIA RTX™ -ammattilaisgrafiikalla varustetut uudet ThinkPad P16v, P16s Gen 2 ja P14s Gen 4 -mallit. Ne täydentävät toukokuussa 2023 julkistettuja työasemamalleja. ThinkPad P -sarjan laitteissa korostuu suorituskyky, muotoilu ja ammattilaisten vaatima käyttökestävyys eri hintaluokissa. Asemat tukevat sekä Windows 11- että Linux®-käyttöjärjestelmiä. Kehittyneiden ja energiatehokkaiden prosessoreiden ja tekoälyominaisuuksien tuominen tiettyihin malleihin laajentaa työasemien ja työntekemisen tuottavuutta. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *