Michael Korsin älykello, VR-lasit ja digitaalinen reMarkable-muistikirja – Gigantti listasi kevään 2022 kiinnostavimmat lahjat valmistuville

Vapaus opinnoista koittaa kevätlukukauden päätteeksi monille kouluistaan valmistuville 4. kesäkuuta. Kokosimme vinkit tämän kevään kiinnostavimpiin suosikkilahjoihin Gigantin myyntipäälliköiden avustamina. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Michael Korsin elegantti älykello, jokaisen gamerin unelma VR-lasit tai tulevien opintojen tueksi digitaalinen reMarkable-muistikirja?

Tyylitietoiselle liikkujalle

Urheilu- ja älykelloissa ei enää tarvitse tehdä kompromissia ominaisuuksien ja ulkonäön välillä. Erityisesti juoksijoille suunnattujen Polarin laatumallien, Pacerin ja Pacer Pron, muotoilussa on panostettu keveyteen ja yksityiskohtiin. Ylellisyyttä arvostavan ranteeseen puolestaan istuu muotibrändi Michael Kors älykello, jonka voisi bongata yhtä hyvin Voguen sivuilta kuin huippu-urheilijan ranteesta.

Tuleviin opintoihin

Monen valmistujan mielessä siintävät jo juhlahumussa tulevat opinto- ja urasuunnitelmat. Maailman ohuin tabletti, vain 4,7 mm:n paksuinen reMarkable, on digitaalinen muistikirja, jonka käyttäminen tuntuu kuin kirjoittaisi kynällä paperille. Sen avulla voi koota muistiinpanot yhteen, lukea PDF:iä ja e-kirjoja, ja muuttaa kirjoitetut muistiinpanot editoitavaksi tekstiksi, joita voi lähetellä sähköpostitse. Superkätevän reMarkable 2:n maailmaan pääsee sukeltamaan myös esittelyvideolta täältä.

Elämyksellistä gamerille

Mikäpä ilahduttaisi innokasta pelaajaa enemmän kuin pelaamiseen tarkoitettu uusin teknologia! Gaming-kokemuksen uudelle tasolle vievät VR-tuotteet, kuten Oculus Quest 2 VR-lasit, ovat takuuvarma hittituote. Jos virtuaalitodellisuus ei iske lahjottavan gamerin pelihermoon, on uusi pelinäyttö käytännöllisen takuuvarma valinta. Esimerkiksi kaarevan näytön avulla pelaaja pystyy seuraamaan koko pelikenttää helposti rikkomatta keskittymistään.

Musiikin aisapariksi

Oli kyse sitten musiikista, äänikirjoista tai podcasteista, on kannettavuus nykyään kuuntelukokemuksessa valttia. Kuulokkeista suosituimpia malleja ovat Gigantissa jo pitkään olleet täysin langattomat nappikuulokkeet, joita löytyy useasta eri hintaluokasta. Sangallisissa kuulokkeissa puolestaan arvostetaan vastameluominaisuutta, joka sulkee häiriöäänet ulkopuolelle. Kaiuttimissa erityisesti kesää vasten suosittuja ovat kannettavat mallit, jotka kulkevat mukana niin puistoon, mökille kuin vaikkapa purjehtimaan.

Lähde: Gigantti

Mielenkiintoista luettavaa

Koska viimeksi tsekkasit erilaisia suomalaisten liikkeiden tarjouksia, niitä voit käväistä lukemassa alennuskooditsuomi.fi sivustolta, tai jos haluat lueskella suoratoistosta, käy tsekkaamassa nettiruutu.fi sivusto ja jos Itämeren matkailu kiinnostaa, niin siihen liittyviä uutisia löytyy ihan Itämerensatamat sivustolta.

Etsitkö älykelloa nuorelle? Miten olisi OnePlus Watch -älykello

OnePlus Watch -älykellossa yhdistyy ajaton tyyli sekä vaivaton yhteys elämäntapoihisi. Kukin kello on erikseen käsin kiillotettu ja valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla. Jokainen sekunti on tärkeä, voit kohdata jokaisen haasteen helposti yhden laitteen avulla. Kellossa on fluoroelastomeerinen hihna, jossa yhdistyvät pehmeys ja kestävyys. Kelloihin on lisätty kestävyyttä ja väriä parantava ensiluokkainen PVD-pinnoite. Mukavuuden maksimoimiseksi kello on myös allergiatestattu. Tämä on hyvä älykello nuorelle ensimmäiseksi kelloksi.

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *