Gigantin toukokuun 2022 myydyimmät puhelimet TOP 10 Gigantin toukokuun 2022 myydyimmät puhelimet TOP 10 

Samsung Galaxyn A-sarjan mallit kilpailivat keskenään suomalaisten suosiosta toukokuussa. Paalupaikalle ponnisti maaliskuussa julkaistun uutuusmallin edullisempi versio Samsung Galaxy A13, mutta myös muut A-sarjan mallit kiinnostivat kuluttajia. Suositut puhelinmallit ovat myös kesäkuussa valmistuvien lahjalistalla.

Samsung hallitsi Gigantin toukokuun myydyimpien puhelimien TOP 10 -listaa. Kuluttajia kiinnostivat etenkin merkin A-sarjan mallit.

Samsungin huhtikuussa kauppojen hyllyyn tullut A53-malli nousi Gigantin myydyimpien joukkoon ensimmäistä kertaa julkaisunsa jälkeen, ja se löytyy listan sijalta 10. Uuden malliston edullisempi malli Galaxy A13 jatkaa suosiotaan toukokuussa ja on kuukauden eniten myydyin puhelin. Sen edeltäjät Galaxy A52, Galaxy A32 ja Galaxy A22 menestyivät myös myydyimpien puhelimien listalla.

“Samsung A13-puhelimen suosiota kiritti ehdottomasti mallin hyvä saatavuus ja edullinen markkinahinta. Lisäksi kuluttajat arvostavat esimerkiksi mallin neloistakakameraa ja akun pikalatausmahdollisuutta”, Gigantin apulaismyyntipäällikkö Juuso Ketolainen kertoo.

Ketolaisen mukaan Samsung Galaxyn A-sarja tarjoaa tyylikästä muotoilua ja saumatonta käyttökokemusta useassa eri hintaluokassa. Sarjasta löytyy suosikkimalli lähes jokaiselle, mikä näkyykin sen suosiossa.

Samsungin A-sarjan mallit sekä iPhone 13 valmistuvien lahjalistalla

TOP 10 -lista täyttyi toukokuussa paitsi Samsungin puhelimista, myös 5G-malleista. Listan ainoat 4G puhelimet ovat kärkisijalta löytyvä Samsung Galaxy A13 sekä Applen iPhone 11 sijalla 8.

Toukokuussa Applen iPhone puhelimille toteutettu vaihtohyvityskampanja innosti asiakkaita päivittämään vanhoja laitteitaan uudempiin malleihin. Tämä näkyi etenkin iPhone 12-mallin myynnissä nostaen sen listan ulkopuolelta sijalle 6.

Pienelektroniikka on myös monen kesäkuun alussa valmistuvan opiskelijan lahjatoiveissa. Lahjoja miettiessä kannattaakin huomioida myös toukokuun myydyimmät puhelimet. Etenkin Samsung Galaxyn A-sarja ja Applen iPhone 13-puhelimet ovat kiitettyjä nuorten aikuisten keskuudessa.

Gigantin myydyimmät puhelimet Top 10 -lista huhtikuussa

 1. Samsung A13 (2.)
 2. Samsung A52s (3.)
 3. Samsung A22 (5.)
 4. OnePlus Nord 2 (8.)
 5. Apple iPhone 13 (1.)
 6. Apple iPhone 12 (-)
 7. Samsung A32 (10.)
 8. Apple iPhone 11 (9.)
 9. OnePlus Nord CE 2 (-)
 10. Samsung A53 (-)

Lähde: Gigantti

By Niko

One thought on “Gigantin toukokuun 2022 myydyimmät puhelimet TOP 10 ”
 1. […] Gigantin kesäkuun myydyin puhelin on jo toukokuussa suosiota saavuttanut Samsung A13. Myös muut Samsungin A-sarjan puhelimet pärjäsivät TOP 10 -listalla hyvin vallaten puolet listasijoituksista. Lisäksi listalla nähdään Applen kestosuosikit iPhone 11, iPhone 12 ja iPhone 13 sekä kaksi keskihintaista OnePlus Nord -puhelinta. TOP 10 -listalle ei noussut kesäkuussa uusia malleja, mutta monien puhelinmallien listasijoitukset muuttuivat. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *