Kuva: Samsung

Galaxy Buds Pro ovat Samsungin parhaat langattomat kuulokkeet koskaan. Niissä vaikuttava äänenlaatu yhdistyy älykkääseen aktiiviseen vastamelutoimintoon ja sulavasti toimiviin yhteyksiin – ja kaikki tämä tyylikkäässä ja kompaktissa paketissa.

Samsung esitteli eilen langattomien kuulokkeidensa seuraavan sukupolven: Galaxy Buds Pro. Uusimmat langattomat kuulokkeet tuottavat immersiivistä ääntä viihteeseen ja puheluihin, tuettuna älykkäällä vastamelutoiminnolla (ANC) ja laajalla valikoimalla yhteysvaihtoehtoja.Toiminnot on mahdutettu tyylikkääseen, joustavaan ja moderniin pakettiin. Galaxy Buds Pro ovat Samsungin johtavat premium-kuulokkeet, jotka auttavat käyttäjää ottamaan kaiken irti niin työstä kuin huvistakin.

– Kuluttajat etsivät kuumeisesti teknologiaa, joka auttaa heitä sopeutumaan uudenlaisiin rutiineihin ja elämäntyyleihin. Tämä on johtanut sekä langattomien kuulokkeiden markkinan kasvuun että kuluttajien vaatimusten ja odotusten kehittymiseen. Galaxy Buds Pron avulla tarjoamme asiakkaillemme uniikin äänikokemuksen, joka tekee jokaisesta päivästä hauskemman, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Eturintaman äänentoistoa ja huippulaatuisia puheluita

Langattomista kuulokkeista puhuttaessa hyvä kokemus alkaa luonnollisesti äänestä. Olipa kyse sitten juoksulenkin siivittämisestä tai lempipodcastin kuuntelusta työmatkalla, äänenlaatu on kuulokkeiden tärkein ominaisuus. Galaxy Buds Pro -kuulokkeet tuottavat kokonaisvaltaista ääntä: 11 millimetrin bassoelementti luo ääneen syvyyttä ja 6,5 millimetrin diskanttielementti kirkkautta. Lopputuloksena on Samsungin tähän asti paras kuuntelukokemus, kiitos dynaamisen ja tasapainoisen äänen. Käyttäjät pääsevätkin kuuntelemaan musiikkia juuri niin kuin se on tarkoitettu, rytmikkäästä hiphopista aina klassiseen musiikkiin.

Tänä päivänä kuulokkeita tarvitaan kuitenkin muuhunkin kuin viihteeseen, sillä niistä on tullut elintärkeitä työpuheluissa ja viestinnässä. Galaxy Buds Pro -kuulokkeet erottavat käyttäjän äänen ei-toivotusta taustamelusta kolmen mikrofonin ja äänentallentimen (VPU) avulla. Yhdessä ulkoisista mikrofoneista on korkea signaali-kohina-suhde (SNR), mikä auttaa edelleen taustamelun poistamisessa. Samsung hyödyntää Galaxy Buds Pro -kuulokkeissa myös Wind Shield -teknologiaa, joka minimoi kuulokkeista tuulen kanssa kosketuksiin joutuvan alueen ja suodattaa pois tuulen luomia häiritseviä ääniä. Tämä luo kirkkaamman ja kohinattomamman äänimaailman sekä tekee puheluista huomattavasti miellyttävämpiä.

Galaxy Buds Pro sisältää ensiluokkaista ANC-teknologiaa

Galaxy Buds Pro hyödyntää älykästä ANC-tekniikkaa, joka parantaa käyttökokemusta ja on elintärkeä laadukkaille kuulokkeille. Mikäli käyttäjä haluaa keskittyä työhön, hän voi eliminoida taustamelusta jopa 99 prosenttia tai säätää melunpoiston tason mieleisekseen. Ambient Sound -toiminnon avulla taas on mahdollista korostaa lähiympäristön ääniä yli 20 desibelillä eli ääntä voi säätää omien tarpeidensa mukaan. Kyseinen toiminto on täydellinen kiireisille multitaskaajille, esimerkiksi etätöitä lastenhoidon ohessa tekeville tai lenkkeilijöille, jotka haluavat samalla seurata ympäristönsä liikennettä.

ANC- ja Ambient Sound -toiminnot toimivat myös automaattisesti yhteen ja optimoivat ääntä mukautuen ympäristöön. Galaxy Buds Pro -kuulokkeet tunnistavat, milloin käyttäjä puhuu, ja voivat automaattisesti nostaa tai laskea ympäristön äänten voimakkuutta. Kuulokkeet voivat myös automaattisesti pysäyttää musiikin huomatessaan käyttäjän puhuvan, vaikka Ambient Sound -toiminto olisi päällä tai ANC-toiminto olisi pois päältä.

Entistä sulavampi Galaxy-käyttökokemus

Galaxy Buds Pro -kuulokkeet ovat Samsungin monipuolisimmat kuulokkeet ja tärkeä osa laajempaa Galaxy-tuotteiden ekosysteemiä. Käyttäjien ei tarvitse huolehtia manuaalisesta säädöstä, sillä Galaxy Buds Pro yhdistyy helposti ja automaattisesti laitteiden välillä, esimerkiksi Galaxy-puhelimissa ja -tableteissa. Mikäli käyttäjä saa puhelun Galaxy S21 -puhelimeensa samalla, kun hän katsoo videota Tab S7 -tabletilta, uusi Auto Switch -toiminto pysäyttää videotoiston, jotta käyttäjä voi häiriöttä vastata puheluun kuulokkeillaan. Puhelun loppuessa yhteys palaa automaattisesti laitteelle, jolla videon toisto jatkuu.

Galaxy Buds Pro:ssa hyödynnetään 360 Audio- ja Dolby Head Tracking™ -teknologiaa. Mikäli käyttäjä haluaa esimerkiksi nauhoittaa vlog-videon, hänen on nyt mahdollista synkronoida Galaxy Buds Pron ja Galaxy S21:n mikrofonit ja nauhoittaa sekä puhetta että taustaääntä samaan aikaan. Game Mode -tilassa taas äänen viivettä pienennetään pelattaessa, jotta käyttäjä saa kaiken irti Galaxy S21 -sarjan laitteiden tehoista.

Käyttäjän ei myöskään tarvitse huolehtia akkukestosta, sillä kuulokkeiden täysi lataus takaa jopa 8 tuntia soittoa, ja langattomassa latauskotelossa piilee 20 tuntia varavirtaa. ANC-toiminnon kanssa toiminta-aika yhdellä latauksella on viisi tuntia, ja viiden minuutin pikalataus antaa jopa tunnin lisäaikaa musiikin kuunteluun.

Tyylikästä muotoilua tositarkoituksella

Galaxy Buds Liven innovatiivinen ja ikoninen muotoilu on ohjannut osaltaan myös Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden uudistunutta ja ergonomista muotoa. Luonteenomainen muotoilu tekee laitteesta vähemmän näkyvän korvassa ja samalla parantaa äänenlaatua. Kontaktipintaa korvan ja simpukan välillä on myös pienennetty, mikä parantaa käyttömukavuutta.

Käyttäjät voivat luottaa Galaxy Buds Pron kestävyyteen, sillä kuulokkeet ovat vedenpitävät IPX7-luokituksen mukaisesti. Kyseessä on kaikkein korkein vedenpitävyysluokitus Galaxy Buds -sarjan tuotteissa. SmartThings Find -toiminnolla taas käyttäjät voivat vaivatta löytää kadonneen kuulokkeen, vaikka se olisi Bluetooth®-yhteyden ulkopuolella.

Saatavuus ja suositushinta

Galaxy Buds Pro tulee saataville kolmessa värissä: klassiset Phantom Black ja Phantom Silver, sekä Galaxy S21 -sarjan puhelimiin loistavasti sopiva Phantom Violet.

Galaxy Buds Pro tulevat saataville valikoiduilla markkinoilla 15. tammikuuta suositushintaan 229 €.


Muuta luettavaa muualta

Tekniikka kehittyy

Millaisella autolla ajat? Onko se aasialainen vai eurooppalainen auto, onko se sähköauto, hybridi vai vielä perinteinen polttomoottori, vai onko sinulla kaasuauto? Tai jos ajatellaan omaa arkea tekniikan kautta, niin tuskin sinäkään kuuntelet enää kotona musiikkia äänilevyiltä, se taitaa olla aika musadiggarin hommia, ja nykyään erilaiset pilvipalvelut ja älypuhelin ovat siinäkin nousseet voittajiksi. Yleisestikin monet nykyajan teknisistä kehitysaskeleista tapahtuu mobiilimaailmassa, jolla ohjataan jo nyt kotiemme lämpöjä ja ovien toimimista. Autoista puheenollen, oletko koskaan miettinyt millä autoilla isot starat ajavat?

Samalla kun tekniikka kehittyy, täytyy meidän myös kiinnittää eri lailla ja uudella tavalla huomiota, miten käytämme sitä tekniikkaa. Oletko esimerkiksi tutustunut VPN-tekniikkaan, ja mistä siinä on kyse?

Tekniikan kehittyminen on muokannut myös tapaamme suhtautua kirjoihin ja lukemiseen, meille on tullut äänikirjat, ja valitettavasti itse lukeminen on entistä vähäisempää, mutta onneksi esimerkiksi kirjahyllyssa.fi sivusto tuo meille uutisina uusia Suomen markkinoilla olevia teoksia.

Pankkiasiat, lukeminen/kuunteleminen ja todella moni muukin arkemme asia hoituu älypuhelimme kautta, mutta kuinka hyvin me ymmärrämme sen uuden puhelimen?

By admin

One thought on “Samsung Galaxy Buds Pro – älykkäät kuulokkeet kaikkiin tilanteisiin”
  1. […] Uudet Galaxy Buds2 –nappikuulokkeet on suunniteltu niin istuviksi, että niitä voi käyttää koko päivän, ja ääneltään niin laadukkaiksi, että käyttäjä pääsee uppoutumaan hetkeen mistä käsin tahansa. Aktiivinen vastamelutoiminto vähentää taustakohinaa jopa 98 prosentilla. Jos ympäristön kuuntelemiselle ilmenee tarvetta, omasta äänimaailmastaan voi palata todellisuuteen kolmen säädettävän ambienttiäänitason kautta. Puheluissa puhujan ääni on jopa aiempaakin selkeämpi, kiitos uuden koneoppimiselle perustuvan ratkaisun, joka suodattaa pois useita erityyppisiä taustahäiriöääniä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *