OmaSp kehittää digitaalisia palveluitaan ja julkaisee OmaVaran

OmaSp kehittää digitaalisia palveluitaan ja julkaisee asiakkailleen OmaMobiilin sisällä uuden lisäominaisuuden, OmaVaran. Asiakkaan kokonaisvarallisuus on OmaVarassa helposti hahmotettavissa, ja sen avulla voi seurata omaa taloutta ja sen kehittymistä.

Säästämisen ja sijoittamisen tuotepäällikkö Ville Hänninen listasi OmaVaran parhaat ominaisuudet

”OmaVara on valmiina jokaisella, jolla on käytössä OmaMobiili ja sen uusin versio. OmaVaralla kokonaisvarallisuuden seuraaminen on sekä helppoa että hauskaa. OmaVaraan voi lisätä sijoitusten ja rahastojen lisäksi esim. kulkuneuvot, asunnot ja arvoesineet omilla kuvilla. Parasta kuitenkin on se, että rahastomerkintöjen tekeminen ja sijoitusten seuraaminen OmaMobiilissa helpottuu.”

”OmaVara nopeuttaa asiantuntijoidemme työskentelyä ja näin pystymme tarjoamaan aiempaa parempaa palvelua esimerkiksi sijoitusneuvotteluissa. Asiakkaamme ja asiantuntijamme voivat yhdessä täyttää ja tarkastella varallisuustietoja konttori- ja verkkoneuvottelun yhteydessä. Tämä edellyttää sitä, että asiakas antaa luvan siihen, että hänen OmaVaraan tallentamansa tiedot ovat myös oman yhteyshenkilön nähtävissä. ”

  • Ota OmaVara käyttöön lataamalla OmaMobiilin uusin versio sovelluskaupasta
  • OmaVaralla voit seurata kokonaisvarallisuuttasi helposti samasta paikasta
  • Lisää OmaVaraan sijoitusten ja rahastojen lisäksi esim. kulkuneuvot, asunnot ja arvoesineet

Lähde: STT / OmaSp


Muuta luettavaa muualta:

Mikä ihmeen 5G-verkko?

5G-verkko tarkoittaa viidennen sukupolven datayhteyttä mobiilitekniikassa. 5G-tekniikassa voidaan käyttää noin kymmenkertaista tiedonsiirtonopeutta 4G:hen verrattuna, joten se sopii edeltäjäänsä paremmin myös kodin ainoaksi internetyhteydeksi.

Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *