DNA:n SquareTrade-täysturvan avulla voi vakuuttaa puhelimen varkauden ja katoamisen varalle myös ulkomailla

DNA:lta ostettaviin uusiin puhelimiin ja tabletteihin on nyt mahdollista ottaa SquareTrade-täysturvavakuutus, joka korvaa vahinkojen lisäksi myös laitteen katoamisen tai varkauden. Täysturvavakuutuksen lisäksi DNA tarjoaa myös laiteturvavakuutusta, joka kattaa mobiililaitteen arkielämän vahingoilta.

DNA:n SquareTrade-laiteturva turvaa mobiililaitteet arkielämän vahingoilta ja normaalikäytössä aiheutuneilta mekaanisilta ja sähköisiltä vioilta valmistajan takuuajan päätyttyä. SquareTrade-täysturva laajentaa uusien mobiililaitteiden vakuutusturvaa entisestään, sillä se korvaa vahinkojen lisäksi myös laitteen katoamisen tai varkauden. 8.3.2022 myyntiin tullut SquareTrade-täysturva teki debyyttinsä DNA:lla. Vakuutus on voimassa myös ulkomailla. Rikkoontuneen mobiililaitteen voi korjauttaa Suomessa, ja uuden laitteen saa puolestaan toimitettuna EU:n alueelle.

”Puhelin on erittäin tärkeä laite monissa arjen tilanteissa, eikä sitä ilman enää juuri pärjää. Puhelimet ja tabletit kannattaakin turvata arjen sattumusten ja ikävien yllätysten kuten katoamisen varalle. Kun maailma vähitellen avautuu ja matkustusinto kasvaa, on hyvä valita itselleen vakuutukset, jotka ovat voimassa myös reissussa”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

DNA SquareTrade-täysturva on aluksi saatavilla vain DNA Kaupoista sekä DNA:n myynti- ja asiakaspalvelun kautta uuden mobiililaitteen oston yhteydessä. Laiteturvan voi puolestaan hankkia uuden puhelimen tai tabletin oston yhteydessä DNA:n nettikaupasta, DNA Kaupasta tai DNA:n myynti- ja asiakaspalvelusta. Kumpaakaan vakuutusta ei voi hankkia enää laitteen oston jälkeen.

Edullisimmillaan SquareTrade-laiteturva maksaa asiakkaalle 6,90 euroa kuukaudessa. Kahden euron lisämaksulla saa SquareTrade-täysturvan, joka kattaa myös katoamisen ja varkaustilanteet.

Vakuutuspalvelujen lisäksi DNA tarjoaa asiakkailleen myös tietoturvapalveluja, joilla voi suojata laitteita viruksilta, turvata yksityisyytensä ja pitää omat henkilötietonsa ja salasanansa turvassa.

Lähde: DNA

One thought on “DNA:n SquareTrade-täysturvan avulla voi vakuuttaa puhelimen varkauden ja katoamisen varalle myös ulkomailla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *