Garmin Venu 3

Garmin on esitellyt tänään uudet Venu® 3- ja Venu 3S -GPS-älykellot, jotka on suunniteltu tukemaan päivittäistä hyvinvointia ja liikuntatavoitteiden saavuttamista. Venu 3 -älykelloissa on kattava valikoima hyvinvointiominaisuuksia, kaunis AMOLED-kosketusnäyttö ja vaikuttava akunkesto.

Älykellot on suunniteltu erityisesti tarjoamaan kattava kuva käyttäjänsä terveydestä ja hyvinvoinnista. Niissä on myös täysin uusia ominaisuuksia pyörätuolia käyttäville: työntöjen seuranta, pyörätuolissa tehtävät harjoitukset, jne. Venu 3 -älykellossa on erinomaiset yhteysominaisuudet. Integroitujen kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta kellosta voi soittaa puheluita/vastata puheluihin ja tekstiviesteihin (pariliitettynä yhteensopivaan Apple®– tai Android-älypuhelimeen).

Garmin Venu 3 on saatavissa kahdessa eri koossa, ja sen akku kestää jopa 14 päivää älykellotilassa. Koska akkua ei tarvitse ladata joka yö, laite seuraa hyvinvointitietoja 24 tuntia vuorokaudessa ja käyttäjä saa kokonaisvaltaisemman kuvan stressitasosta, Body Battery™ -energiatasosta ja unen laadusta uuden uniohjeistuksen ja torkkujen rekisteröinnin avulla.

Uusia ominaisuuksia

 • Uniohjeistus: Unen laadun pisteytys ja henkilökohtainen ohjeistus kertovat, kuinka pitkään kannattaisi nukkua. Lisäksi eri univaiheiden ja torkkujen seuranta sekä muita merkittäviä tietoja, kuten Pulse Ox1 ja sykevälivaihtelu (HRV).
 • Aamuraportti: Näyttää heti heräämisen jälkeen unta, palautumista, sykevälivaihtelua, jne. koskevan yhteenvedon. Raportti mukautettavissa näyttämään mahdollisimman yksilöityjä tietoja.
 • Torkkujen rekisteröinti: Seuraa tai kirjaa automaattisesti torkut, jolloin voidaan seurata, mitä hyötyä torkuista on keholle, ja kuinka pitkät torkut pitäisi ottaa hyödyn saavuttamiseksi.
 • Body Battery -parannukset: Jatkuva energiatason seuranta auttaa löytämään parhaiten treenaamiseen ja lepoon sopivat ajankohdat. Aiempaa enemmän yksityiskohtaista tietoa ja henkilökohtaisia vinkkejä siitä, miten uni, torkut, päivittäinen aktiivisuus ja korkea stressitaso vaikuttavat energiatasoon2.
 • Pyörätuolitila: Päivittäisen työntöjen määrän seuranta, painon siirtymistä koskevat hälytykset sekä pyörätuolin käyttäjille tarkoitetut urheilusovellukset ja harjoitukset. Näiden uusien ominaisuuksien luomisessa on hyödynnetty olemassa olevia algoritmeja ja pyritty parantamaan pyörätuolin käyttäjille suunnattujen tärkeimpien tietojen ja vinkkien mielekkyyttä.
 • Harjoitushyöty ja palautumisaika: Auttaa ymmärtämään paremmin yksittäisten harjoitusten vaikutusta kehoon ja liikuntasuorituksista palautumiseen vaadittavaa aikaa.
 • Havaitun rasituksen aste: Kirjaa, kuinka raskas harjoitus oli, ja miltä se tuntui.
 • Intervalliharjoitusten luominen: Kellon avulla voi luoda intervalliharjoituksia juoksuun ja pyöräilyyn.
 • Meditaatioharjoitukset: Opastetut meditaatioharjoitukset auttavat vähentämään stressiä, levottomuutta, jne.
 • Integroitu kaiutin ja mikrofoni: Kelloa voi käyttää puheluiden soittamiseen ja niihin vastaamiseen (kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen). Älypuhelimen virtuaaliavustajaa voi myös hyödyntää tekstiviesteihin vastaamisessa, jne. Android-puhelimen käyttäjät voivat lisäksi katsoa kuvaviestejä ja vastata viesteihin älypuhelimen näppäimistön avulla.
 • Kaksi kirjasinkokoa: Älykkäisiin ilmoituksiin, harjoittelutietoihin, jne. voi valita pienemmän tai suuremman kirjasinkoon.
Garmin Venu 3

Lähde ja kuva: Garmin


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Coca-Cola hyödyntänyt tekoälyä – Coca-Cola 3000 saapuu myös suomeen

Syyskuussa Suomen kauppoihin saapuu ensimmäinen Coca-Cola, jonka maun ja pakkauksen kehittämisessä on hyödynnetty tekoälyä. Rajoitetun ajan myynnissä olevan juoman nimi viittaa makuun vuodelta 3000. Coca-Cola 3000 on kansainvälisesti kahdeksas Creations-juoma ja samalla toinen Suomessa myyntiin tuleva.

Samsung julkisti uuden ViewFinity S9 5K-näyttönsä

Samsung ViewFinity S9 on varusteltu kaikilla graafisen suunnittelun ja valokuvauksen kaltaisilla aloilla tarvittavilla työkaluilla, ja se on myös nimetty CES Innovation Award -palkinnon saajaksi vuonna 2023. ViewFinity S9 tarjoaa 5K (5 120 x 2 880) -resoluutiollaan poikkeuksellisen laadukkaan kuvan ja tekstin tarkkuuden. Sen avulla ammattilaiset voivat työskennellä erittäin korkearesoluutioisen sisällön parissa ilman tarvetta zoomaamiselle.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

By Niko

One thought on “Saavuta hyvinvointitavoitteet uudella Garmin Venu 3 -GPS-älykellon avulla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *