Samsung Galaxy Buds2 Pro

Samsung-laitteiden LE Audio -ominaisuudet laajenevat muun muassa mukaansatempaavammalla äänen tallennuksella älypuhelimissa, selkeämmällä äänikokemuksella tietokoneilla ja televisioiden äänen jakamisella useammille ihmisille.

Samsung Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeiden ja Samsung älytelevisioiden uudet ohjelmistopäivitykset parantavat äänielämystä entistä useamman yhdistetyn laitteen välillä. Uusien päivitysten myötä LE Audio -ominaisuudet tulevat myös Samsung-televisioihin, tuoden Auracast-tekniikan tuen. Auracast mahdollistaa täyteläisen ja monimuotoisen äänen siirron lähellä oleviin Bluetooth-laitteisiin.

Edistyksellinen Bluetooth-äänistandardi LE Audio laajentaa äänikokemusten kirjoa. Se ei vain tuota entistä syvempää ja yksityiskohtaisempaa ääntä, vaan myös mahdollisuuden jakaa äänikokemuksen synkronoidusti muiden käyttäjien kanssa. Innovatiivisten teknologioiden edelläkävijänä Samsung hyödyntää LE Audio -pohjaisia ominaisuuksia, jotka parantavat äänikokemusta entisestään. Niihin kuuluu muun muassa 360 Audio Recording, jonka avulla Samsung Galaxy-älypuhelimen käyttäjä voi tallentaa äänen videolle juuri sellaisena kuin hän itse sen kuulee, ilman ammattilaitteita. Lisäksi tietyt Galaxy Book3 -laitteet tarjoavat kristallinkirkkaan kuuntelukokemuksen entistä alhaisemmalla latenssilla, mikä sopii täydellisesti kokonaisvaltaiseen pelikokemukseen ja multimedian käyttöön.

Syyskuussa julkaistava ohjelmistopäivitys tuo Auracast-tekniikan Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeille ja Samsungin 2023 Neo QLED 8K- ja 2023 MICRO LED -televisioille, laajentaen jälleen kerran yhdistettyjen laitteiden käyttökokemuksen mobiililaitteista kodinelektroniikkaan. Auracast-tekniikan avulla käyttäjä voi muuttaa laitteen jaetuksi radiolähettimeksi. Uuden LE Audio -ominaisuuden avulla käyttäjä voi aiemman kahden laitteen sijaan liittää useita yhdistettyjä Buds -kuulokkeita TV-vastaanottimiin. Auracast avaa useita mahdollisia käyttökohteita ja mahdollisuuksia lisälaitesovelluksille – laajennetusta tai avustavasta kuuntelusta teatterissa tai luentosalissa soittolistan jakamiseen älypuhelimesta lenkillä ystävien kanssa, ja jopa useampien kielten samanaikaisen tuen ilman käännöslaitteita lähettämällä erikieliset tulkkaukset eri kanavilla.

”Olemme innovaattori laajassa valikoimassa elektronisia laitteita älypuhelimista puettaviin laitteisiin ja televisioista kodinkoneisiin, ja meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota saumattomia ja laajennettuja käyttökokemuksia”, sanooJunho Park, Samsung Electronicsin MX-liiketoiminnan Galaxy Ecosystem -tuotesuunnittelutiimin johtaja.

”LE Audio on täydellinen esimerkki siitä, että olemme sitoutuneet yhdistäviin kokemuksiin koko laitekirjastossamme ja uusista ominaisuuksista ja teknologioista, jotka yhdistävät ne kaikki.”

Uusi Auracast-ominaisuus on vain yksi esimerkki siitä, kuinka Samsung yhdistää laitteita ja palveluita ja tarjoaa käyttäjille uusia kokemuksia Samsungin yhdistettäviä kokemuksia koskevia ilmoituksia on odotettavissa lisää tämän vuoden IFA-tapahtumassa 1.-5. syyskuuta Berliinissä.

Lähde ja kuva: Samsung


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

By Niko

One thought on “Samsung Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeiden LE Audio-ominaisuudet laajenevat”
  1. […] Samsung on julkistanut uusimmat mallit FE-sarjaansa: Galaxy S23 FE -puhelimen, Galaxy Tab S9 FE- ja S9 FE+ -tabletit sekä Galaxy Buds FE -kuulokkeet. FE-sarja on tunnettu ikonisesta ja kestävästä muotoilusta, edistyneestä suorituskyvystä sekä huippuluokan kamera- ja ääniominaisuuksista. FE-tuotesarja on täydellinen tapa tutustua Samsung Galaxy -lippulaivalaitteiden maailmaan edullisemmin. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *