Kuva: Samsung

Suosituimmat ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan

Huippuluokan kamera, jossa on tärkeimmät ominaisuudet luovuuden kehittämiseen ja entistä paremman sisällön tuottamiseen

– Galaxy S20 FE:n kameratoiminnot sallivat käyttäjänsä tuottaa korkealaatuista sisältöä ja jakaa se maailmalle vaivattomasti. Puhelimen edessä on 32 megapikselin selfiekamera, jolla täydellisen omakuvan ottaminen on helppoa. Takana Galaxy S20 FE:ssä on 30-kertainen Space Zoom -toiminto, joka yhdistää optisen 3x-zoomin edistyneeseen digitaaliseen zoomiin. Tekoälyn tukema ominaisuus pitää kuvanlaadun korkeana ja tuo kohteen lähelle kuvaajaa.

Erinomainen näyttö ja 5G varmistavat vaikuttavat viihdekokemukset 

– Laitteessa on 6,5 tuuman Infinity-O Super AMOLED -näyttö 120Hz virkistystaajuudella, joten kokemus pysyy sulavana verkkoselailusta elokuvien striimaamiseen ja mobiilipelien pelaamiseen. Galaxy S20 FE on 5G-valmis puhelin, mikä avaa mahdollisuuden raskaiden tiedostojen vauhdikkaaseen lataamiseen sekä vaikkapa verkkopelaamiseen tien päällä.

Luotettavaa tehoa ja akkukestoa koko päiväksi

– Kookkaan 4500 mAh akun ansiosta käyttäjä voi luottaa, että virta ei lopu tiukan paikan tullen. Superpikalataus (25W) ja langaton pikalataus (15W) takaavat, että virtaa saa nopeasti ja sujuvasti, kun lataamisen aika on. Kaikki tärkeimmät sovellukset, valokuvat ja videotiedostot voi säilöä 128 tai 256 gigatavun sisäiseen tallennustilaan, ja tarvittaessa lisätilaa saa microSD-muistikorttipaikan kautta jopa 1 teratavuun asti

Vedenkestävän ja pölytiiviin Galaxy S20 FE:n värivaihtoehdot ovat Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy ja Cloud White. Suositushinnat alla:

Galaxy S20 FE 4G (128GB) – 679 €

Galaxy S20 FE 5G (128GB) – 779 €


Lähde: MyNewsDesk

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *