paras älypuhelin

Gigantin myydyimpien puhelimien lista koostui elokuussa odotetusti Samsungin ja Applen suosikkilaitteista, mutta listalle nousivat edullisemmat mallit myös Nokialta ja Motorolalta. Elokuussa alkanut Back to school -kampanja oli monelle arvokas tilaisuus hankkia koululaiselle kännykkä alennettuun hintaan. Tuotevakuutusten myyntimäärä nousi elokuussa merkittävästi.

Gigantin elokuun myydyin puhelin on edellisten kuukausien tapaan keskihintainen Samsung Galaxy A54. Myydyimpien puhelimien listalta löytyy peräti viisi Samsungin edullisemman A-sarjan mallia, minkä lisäksi Applen kestosuosikit iPhone 13 ja iPhone 14 pitävät paikkansa listalla. Vaikka elokuussa myytiin odotetusti etenkin Samsungin ja Applen malleja, löytyy joukosta myös Motorolan E13- ja Nokian C32 -mallit.

“Elokuu on ehdoton sesonkikuukausi puhelimissa. Koulujen alkamisen liepeillä kännyköitä myydään paljon etenkin koululaisten käyttöön. Tänä vuonna elokuu oli täysin odotusten mukainen: kuukausi eteni kuin juna kiskoilla. Siinä mielessä TOP 10 -lista on varsin yllätyksetön”, Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistö kertoo.

Elokuussa myydyt puhelimet ovat samassa keskihinnassa kuin viime vuonna. Puhelimien keskihinnan nousun voidaankin nähdä pysähtyneen. Kaikki elokuun TOP 10 -listan laitteet ovat kampanjahinnoiteltuja.

Suurin osa listan malleista on edullisia tai keskihintaisia laitteita. Koululaiselle ostetaankin mieluiten luotettava älypuhelin, jossa edullinen hinta kohtaa lapsen käyttötarpeet ja iän tuomat vaatimukset.

“Nokia on varmasti nappivalinta lapsen ensipuhelimeksi. Se on hintaluokaltaan edullinen, siinä on loistavat perustoiminnot, ja merkkinä Nokia on suomalaisille luotettava”, Helistö kertoo.

Tuotevakuutus turvaa tapaturman sattuessa

Elokuussa puhelimiin ostettiin tavallista enemmän tuotevakuutuksia.

Gigantin maailmanlaajuinen tuotevakuutus korvaa puhelimelle rajattoman määrän huoltoja tapaturman sattuessa. Vakuutus kattaa esimerkiksi näytön rikkoutumiset, pudotukset ja nestevauriot sekä kotona että matkalla.

Laitteen voi korjauttaa Gigantti-liikkeessä 5–7 arkipäivässä.

“Vakuutuksia ostettiin elokuussa valtavasti enemmän kuin aikaisemmin, eikä edes kampanjointi selitä suosion kasvua. Ihmiset haluavat turvata oman ja perheensä puhelimet ja mahdollisesti säästyä isoilta korjauskuluilta”, Helistö toteaa.

Elokuun TOP 10 –lista

  1. Samsung Galaxy A54 5G (1.)
  2. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G (-)
  3. Apple iPhone 14 (3.)
  4. Apple iPhone 13 (9.)
  5. Samsung Galaxy A14 5G (-)
  6. Samsung Galaxy A34 5G (8.)
  7. Samsung Galaxy A14 (6.)
  8. Samsung Galaxy A04s (5.)
  9. Motorola E13 (-)
  10. Nokia C32 (7.)

Lähde: Gigantti


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *