Veripalvelu sovellusKuva: Veripalvelu

Veripalvelun uusi mobiilisovellus tuo verenluovutustiedot helposti luovuttajien saataville. Ensivaiheessa sovelluksesta löytyvät muun muassa tiedot seuraavasta mahdollisesta luovutusajankohdasta, aiemmista luovutuksista, hemoglobiiniarvoista ja veriryhmästä.

Sovelluksen avulla verenluovuttajat pääsevät tarkastelemaan omia verenluovutustietojaan. Sovelluksen käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen, jonka jälkeen siitä pääsee näkemään:

  • aiemmat käynnit verenluovutuksessa
  • seuraavan mahdollisen luovutusajankohdan
  • omat veriryhmätiedot sekä
  • verenluovutuksessa mitatut hemoglobiiniarvot

Sovelluksessa voi myös etsiä lähimmät verenluovutuspisteet, ja sen kautta pääsee verenluovutuksen ajanvaraukseen sekä täyttämään luovuttajan terveyskyselyn. 

”Tämä on odotettu uudistus. Verenluovuttajat ovat toivoneet helppoa tapaa päästä tarkistamaan omat luovutustietonsa. Tulevaisuudessa sovellus tarjoaa myös nopean keinon kommunikoida veritilanteesta suoraan luovuttajille”, sanoo Veripalvelun johtaja Pia Westman.

Veripalvelu kehittää sovellusta jatkuvasti. Seuraavassa vaiheessa verenluovuttaja voi tehdä sovelluksessa ajanvarauksen ja siirtää tai perua luovutusajan. Toistaiseksi ajanvaraus tehdään erillisen verkkopalvelun kautta.

”Visionamme on, että sovellus tulee toimimaan ikään kuin oppaana omalla luovutuspolulla. Tarkoitus on myös kiittää sovelluksen avulla käynneistä ja sitoutumisesta verenluovutukseen, koska jokainen luovutus on korvaamaton”, Westman toteaa.

Luovuttajan sovelluksen, joka löytyy sovelluskaupasta nimellä Veripalvelu tai verenluovuttaja, voi ladata maksutta Google Playsta ja App Storesta. Sovelluksen julkaisu on osa Veripalvelun 75-vuotisjuhlavuotta.

Lähde: SPR Veripalvelu
Kuva: Veripalvelu


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mikä on digitaalinen euro?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin kehittämä sähköinen valuutta, joka toimii digitaalisessa muodossa. Se tarjoaa turvallisen ja nopean maksutavan, vähentäen käteisen käyttöä. Digitaalinen euro täydentää perinteisiä rahansiirtoja ja voi lisätä euroalueen taloudellista tehokkuutta ja vakautta.

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä.

Digitaalinen markkinointi: Mitä se todella on?

Digitaalinen markkinointi on nykyaikaisen liiketoiminnan ytimessä. Se on strateginen lähestymistapa, joka hyödyntää digitaalisia kanavia ja välineitä yrityksen näkyvyyden ja brändin rakentamisen parantamiseen. Tässä artikkelissa pureudumme syvemmälle digitaalisen markkinoinnin maailmaan ja sen merkitykseen liiketoiminnan menestykselle.

By Niko

2 thoughts on “Uusi sovellus tuo veriryhmätiedon verenluovuttajan puhelimeen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *