Vincitin toteuttama sovellus sai tuplavoiton Grand One -kilpailussa

Vincitin toteuttama The Official IBU App -sovellus on voittanut arvostetussa Grand Onen palkintogaalassa peräti kahdessa eri kategoriassa. Kansainväliselle ampumahiihtoliitolle Vincitin toteuttama sovellus valittiin voittajaksi parhaan mobiilisovelluksen kategoriassa ja lisäksi se sai palveluiden Grand Prix -pääpalkinnon. Arvioinnin mukaan työ osoittaa, että Suomessa pystytään kansainvälisen tason palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.  

Vincit Oyj:n teknologiajohtaja, Kyösti Herrala: “Halusimme varmistaa, että laajan kansainvälisen yleisön hartaasti odottama sovellus täyttää fanien odotukset ja suoriutuu teknisesti varsinkin kauden päätapahtumasta, Pekingin olympialaisissa. Suunnittelun ratkaisevin vaihe oli Vincitin muotoilijoiden ajoissa toteuttama live-kisan seuranta ja sovelluksen käyttökokemuksen pilotointi. Pilotoinnissa kerättiin palautetta aidossa kisatilanteessa ja se toteutettiin valituilla teknisillä ratkaisuilla. Mielenkiintoisin vaihe on vasta alkamassa, kun Vincit pääsee kehittämään sovellusta hyödyntäen laajaa kokemusta data-analytiikasta ja kriittisten järjestelmien ennakoivasta ylläpidosta.”    

Lähde: News Cision / Vincit


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *