DNA:n 5G-verkko on laajentunut Hämeenlinnaan. DNA:n 5G-palvelut ovat saatavilla Hämeenlinnan keskustassa ja Kaurialan, Myllymäen, Keinusaaren, Hakovuoren ja Visamäen alueilla sekä Innopolin lähiympäristössä.

DNA:n 5G-verkon rakentaminen on aloitettu myös Hämeenlinnassa, ja jatkuu tästä. Olemme samalla vahvistaneet myös 4G-verkkoamme ja valmistelemme sitä tulevaisuuden tarpeisiin, DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.

Lähiaikoina DNA:n 5G-verkon peittoalue laajenee entisestään muun muassa Seinäjoella ja Vaasassa.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä Hämeenlinnan lisäksi tarjolla Espoossa, Heinolassa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Liedossa, Nokialla, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Raahessa, Raisiossa, Raumalla, Ruskolla, Sipoossa, Tampereella, Turussa, Vantaalla ja Ylöjärvellä. DNA kehittää ja laajentaa kaikkia verkkojaan edelleen aktiivisesti.

Verkkoa rakennetaan päivittäin eri puolilla Suomea. DNA tekee jatkuvasti investointeja 5G- ja 4G-verkkojensa kehitykseen ja ylläpitoon. 5G-kyvykkyyden rakentaminen näkyy entistä parempana palvelunlaatuna myös 4G-verkossa. 

Lähde: STT Info

By admin

4 thoughts on “DNA avasi 5G-verkon Hämeenlinnassa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *