Samsungin uusimman 5G-puhelimen, Galaxy A42 5G:n, myynti alkaa Suomessa tänään. Uutuuden laatu, muotoilu, toiminnot ja huokea hinta tekevät siitä loistokumppanin moderniin arkeen. Samalla puhelin tuo 5G:n mahdollisuudet yhä useampien saataville. Tuore kyselytutkimus paljastaa, että jo joka neljäs suomalainen pitää 5G-valmiutta tärkeänä seuraavassa puhelimessaan.

Espoo, 6. marraskuuta 2020 – Suomessa supersuosion saavuttaneen Samsungin Galaxy A -tuoteperheen uusin jäsen, Galaxy A42 5G, saapuu kauppoihin tänään. Kyseessä on täysiverinen 5G-puhelin, josta löytyy edullisesta hinnasta huolimatta kaikki tärkein teknologia. Galaxy A42 5G:ssä on monipuolinen neloiskamera, Infinity-U-näyttö ja pitkäkestoinen sekä luotettava akku.

– Esittelemme nyt ilolla markkinoiden edullisimman 5G-puhelimen, jonka ansiosta lähes jokaisella on mahdollisuus hyötyä seuraavan sukupolven yhteyksistä. Galaxy A42 5G on lisäksi pakattu täyteen vakuuttavaa tekniikkaa laadukkaan kameran ja näytön sekä pitkäkestoisen pikaladattavan akun muodossa, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Vauhdikkaampaa viihdettä 5G:llä

Tuoreen kyselyn mukaan jopa 56% suomalaisista kokee haluavansa nykyistä nopeamman mobiiliyhteyden, ja joka neljäs (25%) kertoo 5G-yhteyden olevan tärkeä ominaisuus seuraavassa puhelimessaan.

Uusien 5G-verkkojen myötä Galaxy A42 5G -puhelimen omistajat pääsevätkin nauttimaan entistä nopeammasta suoratoistosta ja tiedostojen lataamisesta. Korkeat latausnopeudet ja pienet viiveet tarkoittavat, että esimerkiksi verkkopelien pelaaminen linja-autossa tai 4K-videon striimaaminen onnistuvat nopeasti ja sulavasti.

6,6-tuumainen HD Infinity-U Super AMOLED -näyttö herättää elokuvat ja muut videomateriaalit eloon. Värikkään ja kirkkaan HD-tarkkuuksisen näytön ja suuren 5000 mAh akun yhdistelmällä sisällöistä voi nauttia pitkään. Kun on viimein aika ladata puhelin, akku täyttyy nopeasti 15W pikalatauksen avulla.

Galaxy A42 5G on muotoiltu kulmistaan pyöristetyksi, joten se on mukava pidellä ja käyttää myös yhdellä kädellä. Laitteen takakuoren kuviointi antaa laadukkaan loppusilauksen muotoilulle. Puhelin on saatavana kolmena tyylikkäänä värivaihtoehtona: Prism Dot Black, Prism Dot White ja Prism Dot Grey.

Talleta ja jaa tärkeät hetkesi välittömästi

Galaxy A42 5G:ssä on monipuolinen ja kyvykäs neloiskamera, jolla tärkeät hetket tallentuvat kuviksi tai videoiksi luotettavasti. 48 MP pääkamera ja 8 MP laajakulmakamera luovat näyttäviä maisemakuvia. 5 MP makrokamera taas varmistaa, että yksityiskohdat saadaan talteen läheltäkin. 5 MP syvyyskameran ansiosta käyttäjät voivat myös ottaa bokeh-efektillä maustettuja kuvia, joissa tarkennus on vain kohteessa ja kuvan tausta sumeutuu pois häiritsemästä. Lisäksi Galaxy A42 5G:ssä on 20 MP etukamera laadukkaita selfie-kuvia ja videopuheluita varten.

Galaxy A42 5G:ssä on 128 Gt sisäinen tallennustila ja 4 Gt RAM-muistia. Lisäksi puhelin tukee microSD-muistikortteja jopa 1 Tt asti.

Galaxy A42 5G on saapunut myyntiin Suomessa tänään 6. marraskuuta. Värivaihtoehtoina ovat Prism Dot Black, Prism Dot White ja Prism Dot Grey, ja suositushinta on 349 €.

Lähde: MyNewsDesk

By admin

3 thoughts on “Suomen suosituin älypuhelinsarja tuo 5G:n kaikille: Galaxy A42 5G nyt myynnissä”
  1. Tässä puhelimessa on ehdottomasti ainesta myyntihitiksi ja menestystuotteeksi. Tämä on ensimmäisiä 5G-puhelimia todella kilpailukykyiseen hintaan hyvillä ominaisuuksilla höystettynä. Myös myynnin aloituksen ajoitus on kohdillaan. Tälläinen luuri löytynee monesta pukinkontista tänä jouluna. Well done Samsung.

  2. […] Älypuhelinten kanssa on vähän samalla tavalla kuin tietokoneiden kanssa. Markkinoilla on todella hienoja uutuuksia, joiden ominaisuudet ovat uskomattomia, mutta samalla tavalla kuin tietokoneen hankinnan suhteen, kannattaa myös älypuhelimen kanssa miettiä, sitä todellista käyttöä. Jos olet ostamassa laitteen näyttääksesi kaikille, että haluat olla edelläkävijä, saatat joutua ostamaan todella kalliin puhelimen, jonka ominaisuuksia et kuitenkaan oikeasti tarvitse. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *