DNA:n helmikuun 2022 myydyimmät puhelimet ja älykellot

5G-laitteet ovat lyöneet itsensä läpi ja hallitsevat jo selvästi DNA:n myydyimpien puhelinten listaa. Samsungin ja Applen puhelimet jatkavat listan suosikkeina. Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden helmikuun listalla Applen mallit nappasivat kirkkaimman kärjen. DNA:n myydyimpien lista osoittaa, kuinka moninaisia tarpeita ja kriteereitä älykelloille on.

5G-puhelimet tekivät läpimurron viime vuonna ja ovat selvästi ottaneet DNA:n myydyimpien listan haltuunsa. DNA:n helmikuun listalla on enää vain kolme 4G-mallia. Helmikuussa Samsungin puhelimet veivät kärkisijat, ja Apple ylsi kolmanneksi. Samsungin A52s 5G on edelleen yksi suomalaisten suosikkipuhelimista ja nappasi DNA:n listan kärkisijan”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Myydyimpien listalle ensimmäistä kertaa tänä vuonna pääsivät puolestaan Xiaomi Redmi 9C NFC (sija 7), OnePlus 8T 5G (sija 8) ja iPhone 12 mini 5G (sija 9). Myös Samsung Galaxy S21 5G (sija 14) ja Nokia 105 4G (sija 15) kapusivat listan hännille ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Parin vuoden tauon jälkeen älypuhelimiin viime vuoden marraskuussa paluun tehnyt Honor tipahti puolestaan helmikuussa myydyimpien listalta.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Helmikuussa DNA:n myydyimpien älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden kärkisijat menivät Applen malleille Watch Series 7 GPS sekä Watch SE GPS. Aiemminkin kärkikolmikkoon yltänyt Honor Band 5 teki myös komean paluun kärkisijoille nousten kolmannelle sijalle. Myös Samsungin Galaxy Watch4 4G kiri kohti kärkeä tammikuun sijoituksestaan. Huawei näkyy laajasti listalla mallistollaan, ja myös sen tuorein uutuus Watch GT 3 -sarja ylsi jälleen mukaan. Listan muut sijoitukset jakautuvat tasaisesti suosituimpien merkkien kesken.

”DNA:n helmikuun lista kertoo hienosti siitä, kuinka paljon erilaisia tarpeita ja kriteerejä älykelloille on. Mallit, joissa on digitaalisesti välittömästi käyttöönotettava eSIM-valmius, näkyvät myös listalla. Älykelloista haetaan muun muassa erilaisia arkea helpottavia, viihdyttäviä ja hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia kuten monipuolisia terveyden mittausominaisuuksia ja mobiilimaksamisen mahdollisuutta”, Aavikko summaa.

DNA:n myydyimmät puhelimet helmikuussa 2022

1. (2.) Samsung Galaxy A52s 5G *)
2. (1.) Samsung Galaxy A12
3. (12.) Apple iPhone 13 5G *)
4. (5.) OnePlus Nord CE 5G *)
5. (9.) Samsung Galaxy A32 5G *)
6. (4.) Apple iPhone 13 Pro Max 5G *)
7. (-) Xiaomi Redmi 9C NFC
8. (-) OnePlus 8T 5G *)
9. (-) Apple iPhone 12 mini 5G *)
10. (3.) Apple iPhone 12 5G *)
11. (6.) Apple iPhone 13 Pro 5G *)
12. (7.) Samsung Galaxy A22 5G *)
13. (11.) OnePlus Nord 2 5G *)
14. (-) Samsung Galaxy S21 5G *)
15. (-) Nokia 105 4G

Edellisen kuukauden sijoitus sulkeissa.
*) 5G-puhelin

DNA:n myydyimmät älykellot ja aktiivisuusrannekkeet helmikuussa 2022

1. (1.) Apple Watch Series 7 GPS
2. (4.) Apple Watch SE GPS
3. (9.) Honor Band 5*)
4. (7.) Samsung Galaxy Watch4 4G
5. (3.) Apple Watch Series 7 GPS + Cellular
6. (6.) Garmin Fenix 6
7. (13.) Apple Watch SE GPS + Cellular
8. (10.) Honor Magic Watch 2
9. (-) OnePlus Watch
10. (5.) Huawei Watch GT 2
11. (-) Huawei Watch GT 2 Pro
12. (15.) Huawei Watch Fit *)
13. (12.) Samsung Galaxy Watch4 Classic 4G
14. (-) Huawei Watch GT 3
15. (-) Suunto 5

Edellisen kuukauden sijoitus sulkeissa.
*) Aktiivisuusranneke

Lähde: DNA


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.Oletko jo lukenut tubettajien tulot aiheita?

16 thoughts on “DNA:n helmikuun 2022 myydyimmät puhelimet ja älykellot”
  1. […] DNA rakentaa 5G-yhteyksiään toimimaan sekä matalammalla 700 megahertsin taajuudella että korkeammalla 3,5 gigahertsin taajuudella. Matalampikin taajuus mahdollistaa nopeat, tyypilliseen nettitarpeeseen erinomaisesti riittävät yhteydet laajalle alueelle hyvällä sisäkuuluvuudella. Korkeampi taajuus sen sijaan tarjoaa gigaluokan yhteysnopeudet ja hyvin vähäisen viiveen, kuitenkin suppeammalle kuuluvuusalueelle. Tyypillisesti matalampaa taajuutta käytetäänkin haja-asutusalueilla, korkeampaa taajamissa […]

  2. […] DNA rakentaa 5G-yhteyksiään toimimaan sekä matalammalla 700 megahertsin taajuudella että korkeammalla 3,5 gigahertsin taajuudella. Matalampikin taajuus mahdollistaa nopeat, tyypilliseen nettitarpeeseen erinomaisesti riittävät yhteydet laajalle alueelle hyvällä sisäkuuluvuudella. Korkeampi taajuus sen sijaan tarjoaa gigaluokan yhteysnopeudet ja hyvin vähäisen viiveen suppeammalle kuuluvuusalueelle. Tyypillisesti matalampaa taajuutta käytetäänkin haja-asutusalueilla, korkeampaa taajamissa. […]

  3. […] zoomausalue, makrokuvaus, valokuvatyylit, ProRes-video, sekä 4K Dolby Vision HDR ‐kuvaus. Tutustu dna puhelimet juttuun, jos löydät itsellesi sopivan puhelimen. Suosittelemme tutustumaanmyös samsung a12 […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *